TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | 25 Ekim | Devre Arası

Fenerasyon ve şans faktörü umarım 2.ci yarıda şunların yanında olmayacaktır.Maçı futbolu iyi oynayan kazannacaksa biz kazanacağız ,yok şans faktörü ve fenerasyon devreye girecekse kutsal ittifak kazanacaktır.Artık kutlamalarıda Fenerasyonun leventteki binalarında kutlarlar,lazer ışıklı taraftarlarını oraya tff otobüsleriyle taşır bi güzel eğlenirler.

emre, christian, GG, kazim, lugano, vs vs ... neyse :mad:

Biz bu maci alamayiz, abi baksana Galatasarayin kalbi Arda ne yapiyor sahada. Var mi yok bu bilinmiyor bile. Ara sira Baroni 2 dayak atip düsürüyor ardayi o kadar... Barosa nolmus bu arada?

Aslinda tempolu 5-6 pas yaptin mi fenerin ceza sahasina girebiliyorsun, tipki twentenin yaptigi gibi ama bizde Ayhan haric pas yapan yok.

Şimdiden geçmiş olsun değişen hiçbişey yok oyuncuların hala ayakları titriyor..Adam gibi oynamaya çalışan keita ve elano ve nonda var onlarda yeterli olmuyor sadece..

daha bitmedi yenecez Allah ın izni ile ;)

Arkadaşlar Baros un sakatlığı hakkında bir bilgi var mı?

Biz bu maci alamayiz, abi baksana Galatasarayin kalbi Arda ne yapiyor sahada. Var mi yok bu bilinmiyor bile. Ara sira Baroni 2 dayak atip düsürüyor ardayi o kadar... Barosa nolmus bu arada?

Aslinda tempolu 5-6 pas yaptin mi fenerin ceza sahasina girebiliyorsun, tipki twentenin yaptigi gibi ama bizde Ayhan haric pas yapan yok.

Sakatlandı çıktı...

kendi oyunumuzu sahaya yansıtalım yeter en az ıkı tane atarız bunlara arda sende bı zahmet oyna ama ya

baros a çok üzüldüm ya top ayağına değer değmez sakatlandı..

Gol ofsayt kokuyo bilgisayardan izlediğim için tam göremedim ama ofsaytmış gibi duruyor.

defansta açık vermezsek gol bulabiliriz.

Keita'ya kart doğruydu, topu alıp gitmesi yanlış.

suanda barosu cok ariyoruz sahada tam ona göre bir macti bu

fenerli futbolcular çok koşup pres yapıyorlar elbet gardları düşecektir

Kazanmamız için inanmamız şart ama futbolculardan seyirciye herkes mızmızlanmaya başladı.

Galatasaraylılık bu değildir..

YENECEĞİZ ULAN!

Arda top mop oynamıyosun burda oynamıosan gidip levadia talinn e şov yapıosan kendi kendine düşünüceksin.. Bu takımda Kewell ın oynamaması inanılmaz birşey bu Arda'ya 2. yarı tahammül edilemez sürekli takımı geri taşıyor aldığı her topu eziyor Ayhanla birlikte tabi mustafa sarp da geri vites gibiler, takımın en iyileri hakan balta elano ve keita biraz da nonda hoca acilen Kewella ardayı mustafa sarpla da topalı değiştirmeli..

Bünyamine gelirsek, maçında başında sen emre ... ne o kartı gostermezsen böyle kaybedersin oyunun kontrolunu onu göstersen adam bu kadar basamıcak, onu geçtim adam sakatlandı hala devam ediosun şovmen herif..eyyamcı herif..

Yediğimiz gol ofsayt.. bazılar dicektir ki baskı yioduk tamam o olmasa belki de gol yicektik ama ben zorundamıyım ofsayttan gol yemeye belki ilk 15 dkdan sonra atlatıcaktık baskıyı her evsahibi takım baskılı başlar.. Hakem maçın içine etmiştir ilk 45 dakika itibariyle..

Tabi ona bizim ruhsuz ruhsuz oynayan korkak oynayan topcularımız da yardım etmiştir...

İnşallah ikinci yarıya hırslı başlarız da ezikleri sahaya gömeriz..

Ayhan, hakan, elano, nonda iyi. Mustafa Sarp idare eder. Gerisi vasat. Arda, servet vasat altı.

O topu içeri atamıyoruz inanılır gibi değil.Ne güzel pozisyon durumu oluyor garip garip şutlar,top kayıpları yapıyoruz.Adamlar ilk 10 dk da 3 kere geldi,golünü attı yatıyor şimdi üstüne.

Gökhan Gönül'ü beğenirdim bunların takımından, Elano'ya hareketleri beni de soğuttu. Anladım artık, bu FB'nin formasını giyen çirkef oluyor. Tıpkı Cristian gibi, ulan daha GS maçına ilk kez çıkıyorsun, Arda'yı ilk kez görüyorsun, ne bu artistlik?

İyimser konuşamayacağım , pas yapamıyoruz.

Milan'ın çıkması gerçekten çok kötü oldu.

Fener gecen hafta da ilk yariyi onde kapatti ama sonra yenildi

Dilerim yine oyle olur insallah kazaniriz

m.sarpın çıkıp barışın girmesi lazım

Geri
Üst Alt