Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | İkinci Yarı
İlk golü biz yedik olay bitti.
Keita ilk sarı kartında artislik yapınca sarıyı gördü,ikincisi hareketi ise gereksizdi.
Kısacası ben şuna inandım bu maçda ve malesef üzülerek,kahrolarak söylüyorum;
Bizim başımızda ferguson yada wnger bile olsa biz bu feneri kadıköyde yenemeyiz..
Malesef işin gerçeği bu..Bizim oyuncularımız inanmıyor,takım iyi olmuş yada kötü fark etmiyor.Fener iyi olunca az yiyoruz kötü oluncada çok ne garip bir istatistik değilmi?
Maç öncesi rıdvan dilmenin bir yorumu vardı,ilk golü atan takım skoru 10 dakika korursa maçı alır demişdi.Çokda haklıydı ve işte sonuç ortada.Maç daha bitmedi ama biz şu şekilde bitsinde evimize gidelim,2-1 iyidir diyecek kadar düşdük..
Yazıkki ne yazık..İşin acı tarafı kadıköyde 10 yıldır kazanamadığımız fener maçlarını ileriki yıllardada kazanma ümidimiz kalmamış..En azından oyuncularımızın böyle bir hırsı ve isteği yok..10 yıldır kadrolar değişiyor ama kafalar değişmiyorsa biz bu feneri hiçmi hiç yenemeyiz.
O faktör bu faktör bence hikayedir,gerçek olan ise fenerli arkadaşların bize her yıl takıldığı şu sözlerdir ;
"sonuçda biz lige en az 3 puan önde başlıyoruz.."
Bazı şeyleri değiştiremesseniz bu feneri ne kadıköyde nede ali sami yende yenebiliriz..
Şİmdi herkez bunun ali sami yenşide var diyor.Geçen sezonda vardı ne oldu? rezillik rüsvalık diz boyu oldu..
Yazımı bitirmeden yediğimiz 3. golde sanırım ne demek istediğimin güzel bir örneğidir..