TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Bugun en iyi oynayan Hakan balta Alexi cok pis kacirdi ama yahu, ilk golde.

Bari Mustafa'ya laf etmeyin.Ne bekliyorsunuz ki bu adamdan? Büyük yıldız dediğimiz adamlar ayakta duramazken,top almaya korkarken Mustafa gibi bir adama rezalet falan denmemeli.En çok koşan adam oydu.Baktı ileridekiler birşey yapamıyor.Verkaça falan girip birşeyler yapmak istedi.Ayrıca Baros'un durumu maçın kaybından bile kötü oldu.Zor günler bizi bekler.

Ya ne Ayhan'a haksızlık yapacağız. lig başladığından beri bi Ayhan bi Mustafa fıtık ettiler bizi. Orta sahada o ikilinin bence kesin değismesi lazım sonra defans. Arkan sağlam olmayınca ne yaparsan yap olmuyo işte. Bir tane kaleci var maşallah rakibe müthiş asistler yaptı. Ayhan ne top çıkardı ne pas attı Allah aşkına ya, alıp topu bekledi, alıp topu kaptırdı, abuk sabuk yanlış paslar attı. Orta sahnın ortası ve defansa takviye yapılmadan, bu takımın arkası sağlama alınmadan bu iş olmaz. Ya yenilen ilk gol zaten komedi be. Tiyatromu çeviriyoruz arkadaş rol mü yapıyorsunuz. Birinin arkasından geçiyor birinin önünden balerin misiniz futbolcumu atlayın işte topa.

Barosun 2 ay olmaması çok kötü oldu.

Baros'ta kırık var!

Galatasaray'a ikinci şok! Fenerbahçe derbisinin 2. dakikasında Emre Belözoğlu'nun darbesiyle yerde kalan Milan Baros'tan kötü haber geldi. Hastaneye kaldırılan ve çekilen MR'ı sonucunda Baros'un sağ ayak tarak kemiğinde kırık tespit edildiği ve 2 ay boyunca sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

25.10.2009

Kaynak : Sporx.com

Aynı servetin geçen sezon yaşadığı sakatlık bu.Yanlız posziyonu tekrar izlemek lazım zira ben emrenin baroşun ayağının üstüne bastığını görmedim,baros diz tarafını tutuyordu,belliki ayağının üstüne basmış emre yoksa tarak kemiği öyle darbesiz asla kırılmaz.

Kaç maç ceza alacaklar.Geleceksiniz Sami Yen'e fair play falan yalan görüşecez hepinizle.

Bize 5 maç ceza veren federasyon nerede??

Aslında takım oynadı fenerbahçenin sert futbolu takımı kesti yedigimiz gollere bakılırsa defans hataları acil defansa çözüm araması lazım hocanın kazım yerinde başkası olsa sonuc farklı olabilirdi tabi Aydın onu atsa suanda bır puanı almıştık ama olmadı.

şimdi şapkayı önümüze koyup düşünmek lazım acaba nerde yanlış yapıyoruz diye...

sanırsam rakip takıma para cezası verirler kapatma gelmez...

yapılanları unutmayın istanbul .bunlar moto bala maç kazanıyorlar hakem yanlarında futbolcular küstah terbiyesiz vs.. sami yendeki maçta gerekeni yapın

Arkadaşlar sakin olun biraz anlıyorum sizi ama beni üzen yenilmemiz değil Baros un 2 ay sahalardan uzak kalıcak olması:(

elanoyu hiç göremiyoruz,sanırım ikinci lincoln vakasıyla karşı karşıyayız ??? :S

sensİz bİr hayat hayat midir kİ?

YaŞamasamda fark eder kİ??

Senİ sevmekten hİÇ vazgeÇmedİm, aşkımı verdim sevgimi verdimm!!

Saridir gÜneŞ, kanim kirmiziiiii!!!!

Alin yazisi, kalbİn sizisii

+1905............................................

Maçınıza muçunuza başlarım şimdi.En önemli adamımız ilk yarıyı kapamış hala fener maçının yorumunu yapıp takıma saydıranlar var ya.Uyanın biraz uyanın.Fener maçında 3 puan kaybettik sadece ama esas kaybettiğimiz şeyin farkına varın biraz.En önemli forvetimiz ilk yarıyı kapattı başlarım fenere de maça da yaaa.Geretsle feldkampla şampiyon olurken kadıköyde galip mi geldik.İnanın fener maçına baroşun sakatlığından daha fazla üzülmedim

beyler şöle mantıklı düşünün hakemdi emreydi şudu buydu. allah aşkına söyleyin şu maçta bizim kaç pozisyonumuz var. bir tane çok iyiydi dicek adamımız varmı yok. hepsi birbirinden acemi naptığını bilmez futbolcular topluluğu ile mi bu maçı alcaktık. bırakın bu işleri bu kafayla değil 10 yıl 100 yıl geçse biz orda kazanamayız. baştan psikolojik olarak hazırlanamıyoruz bu maça. ne kadar zormuş bu hazırlık. bi sakin olamadık 10 senedir. ben,m bundan sora yönetimimizden ricam kadıköydeki maçlara çıkmayalım. 3-0 olsun. hiç olmassa baros ve keita gibi adamlarımızı kaybetmeyiz, sinirlerimiz harab olmaz. onlarıda havaya sokmayız. en güzel çözüm bu arkadaşlar. çünkü hangi futbolcular gelirse gelsin biz bu adamları orda yenemeyiz. bu artık tasdiklendi.

baros 2 ay yok.bu çubuklu karaktersiz tosuncuka hertürlü iyi dileklerimi yolluyorum.allah bildiği gibi yapsın seni.haftaya ali turan seni öper inşallah

Sabriyle g.zanla ayhanla m.sarpla 4-3-3 oynanmazzzz! bu takıma transfer şart!!! bunu şimdi değil sezon başından beri söylüyorum! ya transfer yapacağız ya bu sistemden vazgeçeceğiz!

Çirkef fenev taraftarının ve satılmış bünyaminin Allah B.V.

Yapmadıkları çirkeflik kalmadı Franco'ya lazer tutmalar Keita'ya gözüne şişe atmalar,

satılmış bünyaminin 1. goldeki ofsaytı vermeyip 2. goldeki olmayan penaltıyı verip aynı şekildeki pozisyonda Nonda'ya sarı vermesi ne kadar iyi aile çocuğu olduğunu göstermiştir.

Bugün oynayan futbolcularımı tebrik ediyorum özellikle KEITA'yı.Keşke burnunu kırsaydı robertopun.

Herşey bi kenara Baros 2 ay yok!!!!!

elanoyu hiç göremiyoruz,sanırım ikinci lincoln vakasıyla karşı karşıyayız ??? :S

Yahu ne Lincoln'ü allahaşkına?Sen buraya Ronaldo'yu Messi'yi getir onlar bile dayanamaz bu kadar pisliğe çirkefliğe.Hiçbir futbolcumuza kızmıyorum.Elano ne yapsın?

Katil EMRE BELÖZOĞLU !! Allah seni bildiği gibi yapsın. İşalalh yolunu şaşırır ve bizim oralara bir düşersin.

Baros'un ayağını kasti kırdın. Maçın başı daha gözüne kestirdin.

Hakeme sövdün bişi yok.

Ayhan kasti arkadan daldın. Sarı yı Ayhan gördü.!!

Ama o şerefli Hakem 40 metreden Keita yı atacak kadar gözleri iyiydi.

ilk yarı FB : 10 faül GS : 4 1 Kartt yok!!! GS liler haricinDE!!

Geri
Üst Alt