TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Kaç maç ceza alacaklar.Geleceksiniz Sami Yen'e fair play falan yalan görüşecez hepinizle.

bence de... yıllardır fenerbahçe bu çirkefliği yapıyor, sonra ikinci yarıdaki maçta fair-play muhabbetine giriliyo. bu sene kesinlikle orayı cehenneme çevirmeliyiz

................... Baroni arda ayağına basmış öyle diyor yazık ya

Kimse bana Barosu savunmasın arkadaş maçta gol atamayınca dediğinizi bırakmıyordunuz adama, yok bize Baros tipi forvet lazım değil, yok Nonda birinci forvet sakatlanınca en iyi adamımız sakatlandı. Kimse kusura bakmasın ama zaten değerini bilmiyordunuz bu adamın.

mustaa sarp eder 500000 bin dolar

elano eder 8 000 000 milyon dolar

bir gercek varki mustafa sari kirmizi renkler icin oynuyor ve elinden geleni yapiyor ama Elano efendi ne yapiyor ?

Bir insan bu kadar beddua alıp nasıl hala 2 ayağı üstünde kalabiliyor anlamış değilim.

Editlendi...

Telegol'de ayağı kırılmış diyorlar, net bilen varmı ayağımı tarak kemiğimi?

Canınız sağolsun.

Sabır, destek... Bunlar size birşey ifade ediyor mu bazı arkadaşlar?

mustaa sarp eder 500000 bin dolar

elano eder 8 000 000 milyon dolar

bir gercek varki mustafa sari kirmizi renkler icin oynuyor ve elinden geleni yapiyor ama Elano efendi ne yapiyor?

Burada taraftar seviyeyi korumak zorunda, sen kimsin de defol git diyorsun Elano'ya?

Rijkaard ın sistemi oturtup bizimde rahatça takımımızı izleyebilmemiz için orta sahanın değişmesi lazım. Yani Ayhan'a saygım var ama bu kaçıncı topu eveleyip kaptırması yani tpu alıp 360 derece dönünce bişeymi oluyor hadi döndün bari düzgün pas ver. Bir dahaki kadıköyde ben böyle orta saha görmek istemiyorum.

Kaleciye hiç girmicem diyecem ama kadıköyde hata yapmayan kaleci bulup almak lazım nedir bu kalecilerden çektiğimiz.

çok merak ediyorum Leo Franco'yu bizim yöneticeler çok aramışmı...ben hayatımda bu kadar dangalak bi kaleci görmedim...bitmedi..Gökhan Zan denen kalası siz neden alırsınız iyi olsa beşiktaş zaten bırakmazdı...dahası var...Ayhan Akman , Arda Turan ismindeki artisler işiniz gücünüz şov ve konuşmak sahada icraat yok...ve son olarak Elano Blumer yılın en gereksiz transferi olduğunu her maçta gösteriyo...

Takımın tek artısı ABDUL KADER KEITA o yumruğu tüm GalatasarayLılar adına attı..yumruk atan ellerin dert Görmesin KEİTA...

LEO FRANCO

GÖKHAN ZAN

ARDA TURAN

AYHAN AKMAN

ELANO BLUMER

Bu formanın hakkını vermiyolar...

Emre Belözoğlu Karektersiz olduğu gibi Onu bünyesine kabul eden taraftarda karaktersiz olduğunu düşünüyorum

204 ziyaretçi: Bütün Tribünlere dönüp küfür eden topçuyu bünyenize kabul etmek onurlu bir davranıl olsa gerek..

Aynı Tümer metin Gibi..

KATİLSİN EMRE KATİLL!!

ALLAH SENİ BELANI VERSİNN!, İnşallah sezonu kapatırsın. En önemli adamımız gitti be!

Oda ekmek kazanıyor. Hiçmi saygın yok, hiç mi??

Baros'ta kırık var!

Galatasaray'a ikinci şok! Fenerbahçe derbisinin 2. dakikasında Emre Belözoğlu'nun darbesiyle yerde kalan Milan Baros'tan kötü haber geldi. Hastaneye kaldırılan ve çekilen MR'ı sonucunda Baros'un sağ ayak tarak kemiğinde kırık tespit edildiği ve 2 ay boyunca sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

25.10.2009

Kaynak : Sporx.com

Servetin geçen sezon geçirdiği sakatlığın aynısı bu sakatlık.

Emre ciddi bir ayak üstüne basma darbesi yapmış barosa.

Ey Fenerli birgün o büyü yapılmış, satılmış stad'da bizde gülücez. İşte o gün tutunucak neyin kalıcak ? Türkiye Kupasını mı tutucaksın ? Uefa'yı mı ? Süper Kupa'yı mı ? Sayısız Avrupa başarılarımınızı mı ?

Bizzat kendimden alıntıdır, katılmayan var mı ?

baroşa çok üzüldüm bi forvetimiz vardı adam akıllı oda gitti:( ve elano dan hiç bi olmaz burda ben elanoyu eleştirirken koruyanlar zaman isteyenler istesin hala zaman sezon sonu formunu bulur bekleyelim 3 milyon euro yu alıyo nasıl olsa biz bekleyelim fenere zaten yenilecektik bunu biliyodum ama baroş çok kötü oldu emre senin ben ...:mad:

fenerin ilk golü ofsayt 2. goldeki penaltı yalan, lakin adamlar attığından 5 kat fazlasını kaçırdılar, bizse tek pozisyonumuzu son dakkada bulduk, ne diyelim hak eden kazandı..

Alıştık zaten, en azından farklı olmadı :)

Arkadaşlar Lig uzun... Sakin olun.

Futbolculara sallamayın hemen. Küfür edecekseniz de

Emre Belözoğlu denen adama edebilirsiniz.

2 kere atılacak adam atılmadı. Ve adminler hala Bünyamin vs yi kollayıp konu açtırmıyorlar.

O konu açılmazsa bizler Bünyamin'in bizi mahfettiği yönetimi kabul etmiş durumuna düşüyoruz.

Futbol oynamak isteyen bir takımla futbol katili bir takım. Katil takmı kasti vuruyor. Hakem göremiyor!! Katil takımın futbolcuları 20 faül yapıyor kart yok!!! Kafalara bardak şie serbest bunu yan hakeme verene kart var. Hakeme Faül mü bu ULAN!! diyenen hakem efendi afedersin bir daha olmaz abi der.

İçinde kalan tek şey Emre nin ayağını eline veremememiz.

Geri
Üst Alt