TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

mustaa sarp eder 500000 bin dolar

elano eder 8 000 000 milyon dolar

bir gercek varki mustafa sari kirmizi renkler icin oynuyor ve elinden geleni yapiyor ama Elano efendi ne yapiyor hicbirsey bu elano Lincolnden cok ama cok kotu defol git Elano seni istemiyoruz.

Sen defol git!Kendi adına konuş.Git Lincoln ile Brezilyada pembe dizi çek sen.

Fenerbahçe ile oynanan ordaki maçlar saha içinde, insanca oyunla KAZANILAMAZ..10 yıldır tecrübe ediyoruz.

Maçın özeti bu diye düşünüyorum.

çok merak ediyorum Leo Franco'yu bizim yöneticeler çok aramışmı...ben hayatımda bu kadar dangalak bi kaleci görmedim...bitmedi..Gökhan Zan denen kalası siz neden alırsınız iyi olsa beşiktaş zaten bırakmazdı...dahası var...Ayhan Akman , Arda Turan ismindeki artisler işiniz gücünüz şov ve konuşmak sahada icraat yok...ve son olarak Elano Blumer yılın en gereksiz transferi olduğunu her maçta gösteriyo...

Takımın tek artısı ABDUL KADER KEITA o yumruğu tüm GalatasarayLılar adına attı..yumruk atan ellerin dert Görmesin KEİTA...

LEO FRANCO

GÖKHAN ZAN

ARDA TURAN

AYHAN AKMAN

ELANO BLUMER

Bu formanın hakkını vermiyolar...

Arda Turan mı?Ayıp ama vallahi ya!

Şuanda barosun posziyonuna tekrar baktım dikkatlice.

Barosun sağ ayak tarak kemiği kırldığı söylendi,emrenin bir darbesi yok,baros emrenin hareketinde yere düşerken çok dengesiz bir şekilde sağ ayağının parmaklarının üstüne basıyor ve dengesiz bir düşüş yaptığı için sağ ayağının üstüne oldukça falza yük bindiriyor baros ters bir düşme yaşamayayım diye ancak görüntülerde sağ ayağı açıkça çimlerin içine gömülüyor ters bir şekilde.

Tamaiyle talihsiz bir sakatlık olmuş,emrenin kabahiti yada kasti bir hareketi yok arkadaşlar lütfen sizde şuanda tvden bakınız..

Emre Belozoğlu insansa ben hayvanım o kadar diyorum Barosun hesabını kim verecek ?

Maça gelirsek aslanlar gibi mücadele ettik Hiç kızmadım takıma helal olsub

Elano yine kocaman bir 0

Birde Nondaya bu maç kötü oynadı diyenler var Tamam Barosu aradık kabul ama yapmayın gözünüzü seveyim Nonda maçın en iyilerindendi

Sağlık Raporu: Milan Baros

Emre Belözoğlu ile bir pozisyonda giriştiği ikili mücadele sonucu sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Milan Baros, soyunma odasında yapılan ilk müdahalenin ardından Bakırköy Acıbadem Hastanesine nakledilmiştir. Yapılan ayrıntılı muayene ve tetkiklerde sol ayak ikinci ve üçüncü tarak kemiklerinde kırıklar tespit edilen Milan Baros’un ayağı hemen alçıya alınarak hastaneden taburcu edilmiştir.

çok merak ediyorum Leo Franco'yu bizim yöneticeler çok aramışmı...ben hayatımda bu kadar dangalak bi kaleci görmedim...bitmedi..Gökhan Zan denen kalası siz neden alırsınız iyi olsa beşiktaş zaten bırakmazdı...dahası var...Ayhan Akman , Arda Turan ismindeki artisler işiniz gücünüz şov ve konuşmak sahada icraat yok...ve son olarak Elano Blumer yılın en gereksiz transferi olduğunu her maçta gösteriyo...

Takımın tek artısı ABDUL KADER KEITA o yumruğu tüm GalatasarayLılar adına attı..yumruk atan ellerin dert Görmesin KEİTA...

LEO FRANCO

GÖKHAN ZAN

ARDA TURAN

AYHAN AKMAN

ELANO BLUMER

Bu formanın hakkını vermiyolar...defolun gidin...

sakin ol yat uyu..

takımın tek artısı abdul kader keita o yumruğu tüm galatasaraylılar adına attı..yumruk atan ellerin dert görmesin keİta...

Arda turan

bu formanın hakkını vermiyolar...defolun gidin...

o keİtanin elİnİ Öperİm benn!!

Ayrica ardaya sarf etmİŞ olduĞun bu sÖzÜ Şİddetle kiniyorum!

Yahu ne Lincoln'ü allahaşkına?Sen buraya Ronaldo'yu Messi'yi getir onlar bile dayanamaz bu kadar pisliğe çirkefliğe.Hiçbir futbolcumuza kızmıyorum.Elano ne yapsın?

o çirkeflik başlı başına bir kişilik özelliği bütün fenerlilerde, ama herşeye rağmen sahada kendini gösteremedi bence.

bakalım ne kadar ceza alacak fener.ha bide bunun ali sami yeni olcak tabi, madem çirkeflik bizde yaparız aynısını. valla hiç öle işte onlar çirkinleşsin biz yapmayalım felan diemem ben,onlar o dilden anlıyorsa onu yaparız,farketmez 5 maç seyircisiz kalmak.bizim gönlümüz dualarımız hep galatasarayla.

maç öncesi oalylar içinde diğer bir çirkef arda ayağıma bastı diyor,anında bakıldı görüntülere ayağa basma yok,arda arka arkaya giderken,ayağa felan basma olmadan, direk itekleniyo. valla bravo bu fenerli futbolculara, profesyonel futbolcu değil, profesyonel yalancı bunlar. Yazık.!

yahu neyin sabrı artık yahu 10 yıl oldu be tarihimizin nerdeyse en pahalı kadrosu var yine olmuyo ben bi anlam veremedim.heriflerin kıcına basına carpıyo yine gol oluyo.macın icinde olabilecek butun aksilikler geliyo başımıza.en iyi oyuncularımız bugün takımın en kötüleri.

bugünki maçta şu iyiydi diyin onun haricindeki bütün takımı gönderelim tek bi oyuncu için bile bu iyiydi diyemezsiniz fb iyiydi bugün kimse bahane bulmasın hakemdi felan diye 1.golde servet arkadaşım o topu keseceksin 2. golde arkadaşım alex savunmanın arkasına sarkıyor kaleciylen nasıl karşı karşıya kalır ben kimsede suç bulmuyorum adamlar hak etti.

Adnan Polat artık biraz tavrını koy sesini yükselt fenerasyona bu hakemlere nasıl tahammul edıyorsun herşey alenen gözunun onunde oldu kımse futbolculara laf etmesın serefsız varsa oda hakem denyomin ve emre maloğludur.

Ayhan kötüydü iğrenç pas hataları yaptı evet doğru deli etti peki ayhandan başka sorumluluk alan var mıydı yoktu.Ayhana bir sürü laf ettim ama sorumluluk aldığı için bravo rezil oynamasına rağmen.Ayhan'ın yardımına gelen oyuncu yok.Kewell Elano Arda hepsi durarak oynadı.Hakemin fblilere çıkarmadığı 3 net sarı kart var

Hakem elanoyu ittiriyor nerde görülmüş bu olay

SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ

BİZ GALATASARAYLIYIZ

HERKES GİDER,BİZ KALIRIZ

BİZ GALATASARAYLIYIZ.

sadece bunu söylüyorum

Off ya gerçekten her şey bir yana Baroş'a çok üzüldüm Allah acil şifalar versin. Umarım en yakın zamanda aramızda olur. Desenize bir tek Nonda'ya kaldık...

Sağlık Raporu: Milan Baros

Emre Belözoğlu ile bir pozisyonda giriştiği ikili mücadele sonucu sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Milan Baros, soyunma odasında yapılan ilk müdahalenin ardından Bakırköy Acıbadem Hastanesine nakledilmiştir. Yapılan ayrıntılı muayene ve tetkiklerde sol ayak ikinci ve üçüncü tarak kemiklerinde kırıklar tespit edilen Milan Baros’un ayağı hemen alçıya alınarak hastaneden taburcu edilmiştir.

Ben sağ ayak tarak kemiği zannetmişdim.

Şİmdi tekrar bakınca emre barosun sol ayağını dizi ile darbeliyor,bu posziyona göre emrenin darbesi ile olduğunu şimdi gördüm.

Sağ ayak kemiği denince bende şaşırdım ama sol ayak tarak kemiği ise emrenin darbesi var.

Yanlış bir anlaşılma oldu bendede..

Yeter Beee nedir bu defansdan çektiğimiz

bu kadar insanı üzmeye ne hakkınınnızzz varrrrr

buu kadar ruhsuzzzz oyunnn muuuuuuuu oynanırrr

yeterrrr beeeeee

Fenerbahçe ile oynanan ordaki maçlar saha içinde, insanca oyunla KAZANILAMAZ..10 yıldır tecrübe ediyoruz.

Maçın özeti bu diye düşünüyorum.

Fenere haksızlık etmeyelim hocam. Agresif oynadı, bol pozisyon buldu. Bizim tek pozisyonumuz dahi yok. Bu sefer haketmedik puanı.

Appiah,Essien gibi adama 90 dakika tecavüz eden 3 tane zenci ortasahamız olursa anca yeneriz bu feneri kadıköyde.Çünkü onlar sadece bu dilden anlıyorlar.

Geri
Üst Alt