TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

kadıköyde yenilmemizin tek sebebi psikolojiktir...ayrıca bu takımda birdaha brezilyalı futbolcu görmek istemiyorum(felipe,lincoln,elano vb)

Yine nefretin gölgesinde kaldık.Provakasyona uğradık,bunun neticesinde sahada hiç bir varlık gösteremedik ve yenildik.Hakem,taraftar,emre,şekilsiz baroni hepsi bir yana,biz bu oyuna gelmemeliydik.Biz maçı daha,maç başlamadan,baroni köpeğinin Arda'yı itmesiyle kaybettik...

Gökmen Özdenak ne kadar gereksiz yorumlar yapıyor.Daha pozisyonun neden meydana geldiğinden haberi yok ama konuşuyor...

yahu neyin sabrı artık yahu 10 yıl oldu be tarihimizin nerdeyse en pahalı kadrosu var yine olmuyo ben bi anlam veremedim.heriflerin kıcına basına carpıyo yine gol oluyo.macın icinde olabilecek butun aksilikler geliyo başımıza.en iyi oyuncularımız bugün takımın en kötüleri.

Feneri tarihinin en pahalı kadrosuyla değil en mücadeleci kadrosuyla yenebilirsin.Hala bunu anlayamadın mı???

Ligtv.com.tr - VideoHaber - Derbide penaltı tartışması

Buna penaltı çaldı karaktersiz herif!!

Alex resmen daha dokunmadan yerde ya.. İstese zaten düşmesi mümkün değil Temas yok kaleci den.

Leo da bugün büyük bir fiyasko olduğnu gösterdi.

Kalenin yeni sahibi kesinlikle Ufuk Ceylan !!

Herkes Ayhan'ın çıkmasını bekliyorda oyuncu değişikliğinin 2 hakkı zaten sakatlığa ve karta gitti. Geriye kalan 1 taneside zaten Kewell ile kullanıldı. Ayrıca sonuç ne olursa olsun takımda bazı sorunlar var can sıkan. Keita ile Rijkaard'ın atışacağı bir gerçek o kart yüzünden ve umarım Keita yine duygusal davranıp oyununu bozmaz hem ayrıca kaç maç alacak öylede bir sorun var. Bunun yanında Elano ile Ayhan arasındaki fuck off olayı ne alaka onuda çözemedim, Oğuzhan'ın da belirttiği Elano'ya Arda çıkana kadar doğru dürüst pas gelmemesi vs. vs. diye uzar gider ve en önemliside Baros iki ay yok. Cidden çok kötü sonuçlar çıktı şu maçtan ve bu geceki en az üzülmemiz gereken şeyde puan kaybıdır bence.

yahu neyin sabrı artık yahu 10 yıl oldu be tarihimizin nerdeyse en pahalı kadrosu var yine olmuyo ben bi anlam veremedim.heriflerin kıcına basına carpıyo yine gol oluyo.macın icinde olabilecek butun aksilikler geliyo başımıza.en iyi oyuncularımız bugün takımın en kötüleri.

napsınlar bizim futbolcular adamları 7 ceddi çirkef taraftarından başkanına futbolcusuna tercümanına kadar bizimkilerde çirkef olması lazım maçı almak için + hakemleride satın almak lazım selling bünyamin peşin alımlarda indirim yapılır.

abi bana kızmayın..Allah aşkına Arda 4-5 haftadır ne yapıyo yaa...yaa para ediyoken sezon sonu gönderilmesi taraftarıyım..isteyen bana katılır isteyen katılmaz bu benim görüşüm...sadece saha dışında boş boş konuşuyo maça gelince beyfendi ortalıkta görünmüyo...paralarıda indiriyo aynı zamanda..ayıp günah olan bu taraftara oluyo yazık günah yaa...

Bilica maç öncesi kavgada ardanın kafasına 2-3 kez vurdu

gsli arkadaşlarım cok üzüldüm yenildiğiniz için.sinir olmamak elde değil.özellikle mac öncesinde bende deli oldum.kazım ve bilicaya ceza gelmezse yuh diyorum

Ya feneri salla geç onu o şerefsiz kanı bozuk herifin yaptıgı hareket.Baros'un tarak kemiğini kırdı yaa.Emre öyle bir sakatlanırsın ki futbol hayatın biter inşallah.

mustaa sarp eder 500000 bin dolar

elano eder 8 000 000 milyon dolar

bir gercek varki mustafa sari kirmizi renkler icin oynuyor ve elinden geleni yapiyor ama Elano efendi ne yapiyor ?

3. golü izlemedin galiba?M. Sarp'in hatasından yedik.Sinema gibi izledi önce sonra iş işten gectikten sonra koşar gibi yaptı...Elano ise çok kötü filan değildi.Ayhan-Sarp-Servet-Hakan Balta-Keita-Nonda-Leo Franco-Arda bunlar hep takımı sattı...Geri kalanlar mucadele etmeye calıştı...Hele Balta-Franco-Ayhan tam ihanet...Masa Restorant ta kameraların önünde sigara içersen fosur fosur koyarlar işte böyle...

Olan taraftara oluyor bu kadar basit. Adamlar yine para cebe indiriyor.

gsli arkadaşlarım cok üzüldüm yenildiğiniz için.sinir olmamak elde değil.özellikle mac öncesinde bende deli oldum.kazım ve bilicaya ceza gelmezse yuh diyorum

Sizin maçın seyircisiz olması gerekir Hocam bence fener le.

Sanırım Arda bir süre dinlendirilmeli. Mümkünse geri planda kalmalı biraz. Böylesi daha sağlıklı olur şu an için.

maça yenik başladık zaten.. üstüne Arda Turan ve Ayhan rezaletleri eklenince sonuç bu oldu...

şu maça şöyle başlasaydık, kazanırdık ;

......................Leo.......................

..................................................

Sabri........Zan.......Servet.....Hakan Balta

.........................................................

.........Sarp.........Elano.........Topal.........

.......................................................

.........Keita........Baros..........Kewell.......

Linderoth dönene kadar ana kadromuz budur... dönünce Topal'ın yerine geçer.

Geri
Üst Alt