TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Fenere haksızlık etmeyelim hocam. Agresif oynadı, bol pozisyon buldu. Bizim tek pozisyonumuz dahi yok. Bu sefer haketmedik puanı.

Daha önceki mesajımda bizim oyuncularla ilgili, başta Arda Turan'la ilgili düşüncelerimi yazsam ceza alırım ama Keita'yı gören gözler nasıl Baroninin ilk yarıdaki Arda'ya yumruğu görmez. 1-0 dan sonra sürekli zaman geçiren Carlos ve Volkanı bir kez uyarmaz, Ardayı dandik bir anadolu takımı maçında iterek çıkarmaya çalışan adam neden kazıma bişey demez, ve Elano serbest vuruş kullanırken yerdeki topa vuran Güizaya kart çıkarmayıp Elanoyu Ardaya yaptığı gibi iten hakemle ne yapabilirsin?

Sence hakeminin kafasının daha maç başlamadan yarıldığı stada ceza verir mi federasyon?

gökhan ve servet gibi 5 m yanındaki adamlara füze gibi pas atan defans oyuncularımız olduğu sürece rijkaard istediği kadar sistem oturmaya çalışsın bu işi altından kalkamaz. Bir de yaptıkları kademe hataları da çabası. Elano alınacağına keşke iyi bir defans oyuncusu alınsaymış.

Yediğimiz ilk golün aynısı 2 yıl önce de yedik sanırım.Atan yine Alex'ti.Savunma anlayışımız yıllar geçtikçe neden hiç iyiye gitmez ki?

maçın dönüm noktası keitanın yaptığı bizi sırtımızdan vurduğu ve kırmızı gördüğü pozisyondu...

Mac öncesi neler olduki ? Mac baslamadan 2-3 dk önce izleyebildim ben anca

oynamadık adamlar haketti kazandı.bi kere de tebrik etmeyi bilin.oynayamıyo adamlar işte fenerbahçe'ye karşı.ne varsa adamlarda elleri ayaklarına dolaşıyo o sahada.ayhan katletti maçı.hayatımda bu kadar kötü top dağıtan bi orta saha görmedim ben.bütün topları ezdi,rakibe verdi.

yediğimiz 2 golde de ileri çıkarken kaptırdığımız toplardan pozisyon oldu.hep diyoruz şu topu ileri çıkarken kaybetmeyin diye ama yok aynı sevda devam ediyo.3-1 bitmesine sevindim şahsen.6-0,4-0 yenildiğimiz maçlarda bile bundan daha iyi oynamıştık.Arda'ya ayrıca yazıklar olsun diyorum.Sen ki her zaman Galatasaray'lılığınla ön plana çıktın.Bir kere de Fenerbahçe maçlarında iyi oyna be kardeşim.Kulübün alt yapısından yetişmişsin.her fenerbahçe maçında sahanın en kötü oyuncusu oluyorsun.hiç mi hırs yok.geçen seneki maçtada olayların içindeydin birşey oynamadın bugünde olayların içinde oldun yine sahada yoksun.

Mustafa Sarp ve Harry Kewell'a bir Allah'ın kulu laf ederse yazıklar olsun.keşke diğer oyuncularda onlar gibi yürekli oynasalardı.Rijkaard'ın rotasyona gitmesinin tam zamanı.

Şu maçtan sonra konuşulacak birşey kalmadı artık.Maçtan önce de pek umudum yoktu biliyordum çünkü böyle ellerinin ayaklarına dolaşacağını.kadıköy'e gitmeden hala devam edersiniz önümüzdeki senelerde de rakibi küçümsemeye forum olarak.

bence futbolcularımıza yüklenmeyelim.

maç başlamadan ardaya sataşmalar, su şişesi yağmuru, leo franco nun gözüne tutulan lazer, carlos un keita ya tahriği, christian mı ne, onun ardanın orasını burasını ellemesi. bugün futbolla değil, agresif davranıp rakibin dengesini bozarak kazandılar. keşke fair-play le, sadece futbol oynayıp bida 6 atsalardı. o zaman bir gram üzülmezdim. böyle çirkeflikle yenilmek insanın sinirlerini bozuyor.

Franco'dan Arda'ya hepsinin eli ayağı titriyordu ilk 3 dakikada bunu gördük hemen belli ettiler kendilerni.bu kadar mı korktunuz Fenerbahçe'den?yazık gerçekten çok yazık hiçbiri top almak istemedi.hepsi top benden çıksında nereye giderse gitsin diye düşünüp öyle rezil bir futbol oynadı.yardımlaşma yok hiç bir şey yok.

şans bu defa bizden yanaydı.maçın hakkı kesinlikle bu skor değil.fenerbahçeyi tebrik ediyorum yine sezonun en kolay galibiyetini aldılar.10 senedir durum buysa artık şansmış,hakemmiş,büyüyümüş geçelim efendim.bizim futbolcuların! korkaklığı 10 senedir neden böyle olduğunu açıkça gösteriyor.

hadi yatın uyuyun beyler. sinirlerinizi gerdiğinize değmez valla. bu ruhsuz futbolcular insanı kanser eder. adamlar çirkefse sende ol, hayvan gibi müdaleyse sende yap mücadeleni dişe diş korakor inanın bana sanki 9 yıldır yenilen biz değil onlar sanki. bilemiş çıkmışlar işte. kız gibi oynamanın soncuda budur. inanın şöle taraftarlar arası iyi oynayan bir takım kursak belki onlardan daha mücadele eder zorlarız bu feneri.

maçın dönüm noktası keitanın yaptığı bizi sırtımızdan vurduğu ve kırmızı gördüğü pozisyondu...

Evet doğru ama trübünler sana gözüne yabancı madde atıp üstüne sarı kart yersen sen ekstra sinirlenir sana çok net faul yapan adama vurmazmıydın?Eğer Keita'nın gözüne yabancı madde atan,gol atacağımız kale arkasına sis bomboası gönderen taraftara TFF en az 5 maç ceza vermezse bilinki bunlar satılmıştır.

bu maçta matizci daumu kutlamak lazım. sert bir takım çıkardı,işi bitirdi.

Rijkaard başarızı, a. çakar

Rijkaard futbolcusunu eleştirmeli, özdanak

Rijkaard futbolcusunu korumamalı, a.çakar, özdanak

Rijkaard iyi bir hoca değil tüm spor programları

Keita iyi değil atılan cismi verip, yumruk atıp sorumsuzluk almadı, işe yaramaz

Maç öncesi olayların suçlusu arda ve Gs takımı yanlış yerde ısınma yapıyorlar!!!

Maçı kendi hatalarımızla verdik, kızgınmıyım hayır çünkü takımımı biliyorum ve telafisi var.

GEÇMİŞ OLSUN KRAL BAROS.

Arkadaşlar maç bitti. Bu kadar sinirli olmayın. Her sene yeniliyoruz hatta çoğu sene onlara 6 puan hediye edererek başlıyoruz. Sonuçta amaç ne??

Şampiyon olmak ve kaybedilen sadece 3 puan..

Şu an 5 puan gerideyiz. BJK ve TS hattta Kayseri gibi bir takımı yenmiş durumdayız.

Bırakın şimdi onlar düşünsünler. Galatasaray ilk yarıyı lider geçecek göreceksiniz ve 2. yarı biz onları kucağımıza alıp öpüp okşayıp evleerine yollayp şampiyon olacağız.

Ama şu gerçeği de unutmucaz, Bu yenilgiden dersler çıkarmalıyız. Tamam hakem biraz şerefli olsa maç farklı olurdu ama buna da alışmamız gerek. Normal bir hakem olsa rakip 2 golü iptal edilir. 3 oyuncusu da atılırdı ama burası Türkiye her zaman kötüler ve hilekarlar karlı çıkar.

Fakat işin sonunda ise İyiler Mutlaka kazancaktır.!!

Bu Armaya ve formaya sevdamız hiç bitmez. Biz Galatasarayız.!! Tarihi biz yazar biz değiştirirz.

Maç başlamadan hakemin kafası yarıldı ey gözlemci yazdınmı onu notlarınaa?

Keitaa Suyu getirdi gözüne soktu Bunuda yazdınmı gözlemciii???

Satılmışsınız lan siz!

Gün gelir devran döner bu böyle biline!

Kötü oynadık kaybettik,olabilir..

Fenerbahçeli arkadaşlarımızı tebrik ederiz,iğneyi biraz kendimize batırmakta fayda var.

Öte yandan benim için kaybedilen tek şey 3 puan,onun da telafisi var,zira daha 24 hafta var..

Bunun yanında bizim kayıpsız geçtiğimiz Beşiktaş ve Trabzon maçlarında Fener muhakkak fire verecektir diye düşünüyorum.

Baros hepimizi üzdü..

Arda ne yazık ki kötüydü,kendine hakim olamadığı için oynayamadı

Elano diğer oynadığı maçlardan çok da farklı değildi,neden bu kadar sallandı anlamıyorum.Hangi maçta Elano takıma oyun anlamında müthiş katkılar yaptı.(Belki biraz Pana maçı hariç)

Kalecimiz ve stopperlerimiz malesef soğukkanlı değildi,ayaklarında topu bocaladılar..

Beklermiz de onlara keza..

Kaybettik ama ilk defa kaybetmiyoruz son defa da kaybetmiş değiliz.

34.hafta sonunda puan tabelasında liderin adı "Galatasaray" olduğu sürece ben böyle kaybetmelere razıyım,yeter ki gerekli teknik analizleri yapıp her maç daha iyi olmaya çalışalım.

***Yürüyedur*** Arkanızdayız !

bünyamin denilen adam! bir daha bizim maçlara verilirse bizi de fenerli başkan yönetiyor derim bu kadar ciddiyim.adam nasıl kazım denilen pisliğe kart vermez yav ilk yarı 5-6 tane faul yaptı kart değil uyarı dahi almadı.emre denilen yaratık ayhana arkadan dalıyor rövanş faulü yapıp bizim polis ayhana kartı gösteriyor.kimse bana samiyendeki maçta barış fair mair bahssetmesin adamlar hertürlü çirkefliği yaptı.kıssasa kıssas.sami yeni dar edelim bu eziklere.yeter yav bu ne

Geri
Üst Alt