TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

İyi aile çocuğu emre belözoğlu iki yakan bir araya gelmez inşallah bu dünyada

tek umudum Rejkaart görmüştür herhelde nelerin aksadıgını.ayrıca baskanımızda gormüstue herhalde durumu.unutmayalımki bunun bide Alisamiyeni var vede Rejkaart Barcelona da iken ligin ilk devresi takımın hali berbattı ama ikinci devrede fırtına gibilerdi ve o fırtına hayla devam ediyor.fakaaaaat şu Kadıkoyde şu eziklere yenilince aklım başımdan gidiyo.adam gibi kazansalar tamam eyvallah ama ne kadar çirkeflik ne kadar pi...lik varsa yapıyo serefsizler ulan bi kerede adam gibi yenin bizi dişimi kıracam.ayrıca şu R.dilmenin pis pis sırıtması yokmu delirdim haaa.ne güzel bi laf EN İYİ FENERLİ ÖLÜ FENERLİ...

hadi yatın uyuyun beyler. sinirlerinizi gerdiğinize değmez valla. bu ruhsuz futbolcular insanı kanser eder. adamlar çirkefse sende ol, hayvan gibi müdaleyse sende yap mücadeleni dişe diş korakor inanın bana sanki 9 yıldır yenilen biz değil onlar sanki. bilemiş çıkmışlar işte. kız gibi oynamanın soncuda budur. inanın şöle taraftarlar arası iyi oynayan bir takım kursak belki onlardan daha mücadele eder zorlarız bu feneri.

arkadaşım çirkef oldunda noldu keita direk kırmızı gökhan gönül denen haysiyetsiz herif Elano nun ensesinden sıkıyo hakem bişey demiyor onlar yaparken geçiştirip biz yapınca yersin kartı al ondan sonra maçııı.

arda ve keita maçın içine ettiler...arda oynamadığı için keita da takımı düşünmeden 2-1 ken hırsına yenilmesi yüzünden...bu maçla 3 puandan çok çok fazlasını kaybettik...

Baros iki ay yok Keita da 3 maç falan ceza alır. Keşke sadece yenilseydik.

Faül sayısı

Emre : 7 tane ( 3 tanesi kasti)

Kazım : 9 tane ( 2 tanesi arkadan)

Çıkan Kart sayısı : 0

Bencede kadıköyde yenilmemizin temel sebebi ısırgan ve agresif oyun oynayamayışımızdır.

İşin garip tarafı maçdan önce başlık açıp dile getirdiğim sadece bizim oyuncularımızın yanında fenerli oyuncularında negatif etkileneceği bir ortam vardı ve 1-0 dan sonra fener ilk yarı sonuna kadar çekinceli oynadı.Golü atana kadar olan ısırgan ve agresif oyunu yoktu.Aynı şekilde 2-1den sonrada bir süre böyle oynadı.Sonuçda onlarda oyunun gidişatına ve skora göre o atmosferden etkileniyorlar.

İşin gerçeği reijkardın aklındaki sisteme göre orta alan oyuncularımız yeterli değil,bunu sezon başından beridir dile getiriyoruz.İleri -geri oyunu oynayamıyoruzibloklar arası çok mesafe var ve bu bizim oyun kurmamızı engelliyor.

Sonuçda fener maçının ardınan bizim daha çok yol katetmemiz gerektiğini ve yönetimimizinde bu orta sahaya artık adam gibi transferleri yapması gerektiğini düşünüyorum.Defans içinde aynı şeyler geçerli,defansı toparlayacak bir yabancı stoper kesinlikle şart.Şimdide forvetsiz kaldık gibi bir durum var zira hem ligde hemde avrupada nondaya kaldık.

Elanoda bu maçla gözümden artık düşdü.Ligde attığı muhteşem gol hariç bu adam bize hiçbir fayda veremiyor.Lincoln daha iyiydi ama profosyonel değildi.Bizimde hagiden sonra gerçekten toparlayıcı bir lider oyuncuya hasretiz.Fenerde alex nasıl toparlıyıcı bir lider vasfı varsa bizdede hagi gibi bir adama şiddetle ihtiyacımız var.Arda bu noktada gençliğininde vermiş olduğu tecrübesizlikle çok bocalıyor.

Kısacası linderothlara,elanolara biz güvenirsek bu gidişle çok puan kaybı yaşarız.

gökhan ve servetin c.kazım karşısında düştükleri durumu animasyon film olarak çekseydik "buz devri ve shrek ten" daha çok gişe yapardı.

helal olsun onlara; daha kötü oynayabilecekleri bir maç daha varmı bu sezon içinde acaba.

Not:BU FORMANIN HAKKINI VEREN,ALDIĞI PARANIN HAKKINI VEREN,SENE BAŞINDAN BERİ ELİNDEN GELEN HERŞEYİ YAPAN MUSTAFA SARPA HELAL OLSUN...

Kalan 7 maçta Fenerin oynayacağı maçlara bakın.

Kayserispor - : - Fenerbahçe

Beşiktaş - : - Fenerbahçe

Eskişehirspor - : - Fenerbahçe

Trabzonspor - : - Fenerbahçe

Biz ise sadece Zorlanacağımız bursa deplasmanına gideceğiz.İlk yarıyı lider bitireceğiz herkesin içi rahat olsun.

offffffffffffffffffffff.içim acıyor,mideme kramplar giriyor...Hakem serefsız kabul,stadda büyü var kabul..Ama bizim topçularda hiçmi suç yok..!Beyler gol pozisyonumuz yok...!

Hep beraber sakin olalım..Haftaya pazar 4te takımıızı Aslanlar gibi destekleyelim...

arda ve keita maçın içine ettiler...arda oynamadığı için keita da takımı düşünmeden 2-1 ken hırsına yenilmesi yüzünden...bu maçla 3 puandan çok çok fazlasını kaybettik...

Hocam: Keitanın bu denli hırslı olması ****m çok ama çok hoşuma gitti..

O kadar hırslıydı ki kabına sığmıyordu..

Attığı yumrukta ilallah dedi orda artık.. Yetmiş gerçekten..

Vurmuşken keşke 2.sinide vursaydı!

Faül sayısı

Emre : 7 tane ( 3 tanesi kasti)

Kazım : 9 tane ( 2 tanesi arkadan)

Çıkan Kart sayısı : 0

yönetim bunları fenerasyonun gözüne sokmalı.yeter arkadaşlar haykırıyorum buradan yeter.lütfen hakkımızı arayalım her platformda.sustukça bunlar devam eder.başkanın tez açıklama yapıp fenerasyona ultimatom vermesi gerek

Bu gece Nevizade'de seyrettim maci.

Istiklaleden boynum bukuk donerken Galatasaray taraftarini gordum,obek olmuslar Nevizade Gecelerini soyluyorlardi,katildim onlara.Sonra hatirladim;

Bizim taraftarligimiz tek maclik degil.

Varsin Fenerbahce butun omrunu kendi sahasindaki Galatasaray galibiyetine baglasin,biz Avrupa takimiyiz.

Hepimiz biliyorduk macin basinda yenilme olasiligimiz oldugunu ama sahaya korkmadan ciktik.Rakip takim gibi sol tarafa iki defansif oyuncu koymadik Keita gibi birilerini engellemek icin.

Savastik elimizden geldigince.

Hep destek,tam destek.

Biz Galatasarayliyiz.

Gökhan gönülün elanonun boğazını sıkması da vardı yan hakem napıyordu acaba

Haketmedik tabiki ama sonuçta yapılan hakem hataları da bi hayli fazla

Kalan 7 maçta Fenerin oynayacağı maçlara bakın.

Kayserispor - : - Fenerbahçe

Beşiktaş - : - Fenerbahçe

Eskişehirspor - : - Fenerbahçe

Trabzonspor - : - Fenerbahçe

Biz ise sadece Zorlanacağımız bursa deplasmanına gideceğiz.İlk yarıyı lider bitireceğiz herkesin içi rahat olsun.

hiç sanmıyorum çok rahat çıkarlar maçlardan böyle satılmış hakemler kolladıkça....

Valla istediğini ver. Değişmez satılmış adamların olduğu bu sistem de bişiler değişmez.

Fener sertlikle bizi ciddi anlamda yıldırdı.

ne bünyamin ne başkası...dişe diş oynayacaksın!!! eğer o şerefsizler çirkef oynuyosa sen de oynayacaksın! ne bu kız gibi tavırlar aslan diye kime diyoruz biz?? böyle korkak oynayacaksanız çıkmayın oynamayın kadıköy maçlarına! utandırmayın bizi.rijkaard a kimse laf etme terbiyesizliğinde bulunmasın...servet gibi gökhan zan gibi oynamayan defolsun bu takımdan :mad: arda kendine yazık ediyo...elano tatile gelmiş...sarp a helal olsun...iyi oynamayı geçtim adam gibi dik dursunlar...metin oktayın tırnağı olamaz bugünkü kadrodan hiçkimse...leo franco sen kaç kere karıköy çirkefliğine psikolojik baskısına maruz kaldın ki topun dibine girmekten acizsin???ayakların dolaşıyo?

erman hakemlere ve tff saldiriyor.

beyler ben yönetimden rica ediyorum. bundan sonra kadıköyde maçlara çıkmayalım ya. 3-0 kabulümüzdür. yıprandığına değmez inan. yazık yani hem yenil hemde takım değilsin. ne gereği var nasılsa yeneceğimiz yok. bari takım dağılmasın sakatlık olmasın kırmızı olmasın. gelecek haftaya hazırlanalım sakin sakin. bu şekilde inan çok daha rahat edicez. onlarda kudursun dursun biz gelmediğimizde kadıköyde. bakalım nası hissedecekler kendilerini.

SAkin.

Geri
Üst Alt