TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

beyler ben yönetimden rica ediyorum. bundan sonra kadıköyde maçlara çıkmayalım ya. 3-0 kabulümüzdür. yıprandığına değmez inan. yazık yani hem yenil hemde takım değilsin. ne gereği var nasılsa yeneceğimiz yok. bari takım dağılmasın sakatlık olmasın kırmızı olmasın. gelecek haftaya hazırlanalım sakin sakin. bu şekilde inan çok daha rahat edicez. onlarda kudursun dursun biz gelmediğimizde kadıköyde. bakalım nası hissedecekler kendilerini.

bu mantıkla sen git ip atla evcilik oyna:mad:

bukadar yanlı yayın yapılmaz yahu.trt de bile eziklerin gollerinde nerdeyse halay cekeceklerdi

Arkadaşlar kendimizi çok fazla üzmye gerek yok. Bu mağlubiyet belki de bizim için hayırlısı oldu. Takımımızda eksiklikler apaçık ortaya çıktı.

1-) Koskoca Galatasaray' ın defansı Servet ve Gökhan'a emanet edilemez.İkisi de son derece ağır , teknik yönden zayıf , topu oyuna sokmaktan aciz.

2-) Orta saha oyuncularının oyunu iki yönlü oynayabilmesi gerekir .Bizde M.Topal , Ayhan , Barış ve M.Sarp dördüde kesici ... İleriye hiçbir olumlu katkıları yok.

3-) Kim ne derse desin Nonda ile büyük maçlarda gol bulmak çok zor. Hem ağır , hemde geriye dönme hastalığı var. Zaten en ilerde tek forvetsin ne alemi var bu kadar geriye gelmeye ... Ne oluyo o zaman hücümda çoğalamıyoruz.

4-) Fenerbahçe tüm yabancılarından tam kapasite yararlanıyor. Bizde Malesef

keita , baros , kewell ve leo franco tam anlamıyla oynayabiliyor

Rijkaard'a güvenim sonsuz! Maç sonu ligtv'deki konusmasinin inglizcesini dinleyin, o berbat tercumanin çevirdiklerini degil.. Rijkaard'in dedigin yarisinin yarisini bile demiyor..

Belli ki Rijkaard çok ama çok uzulmus yenilmemize, adam neredeyse dizini dövecekti.. Keita'nin atilmasini da çok sapma buluyor, ve bencede öyle.. Durum 2-1, oyunun kontrolunu elimize geçirmek uzreyiz, ve sen böyle bir sekilde kirmizi kart görüp, takimini yanliz birakiyorsun. Olmaz.. asla kabul edilmez. (Tabi attigi için helal olsun, ama birazcikda bizi yakmis oldu bu yumrukla)

ne bünyamin ne başkası...dişe diş oynayacaksın!!! eğer o şerefsizler çirkef oynuyosa sen de oynayacaksın! ne bu kız gibi tavırlar aslan diye kime diyoruz biz?? böyle korkak oynayacaksanız çıkmayın oynamayın kadıköy maçlarına! utandırmayın bizi.rijkaard a kimse laf etme terbiyesizliğinde bulunmasın...servet gibi gökhan zan gibi oynamayan defolsun bu takımdan :mad: arda kendine yazık ediyo...elano tatile gelmiş...sarp a helal olsun...iyi oynamayı geçtim adam gibi dik dursunlar...metin oktayın tırnağı olamaz bugünkü kadrodan hiçkimse...leo franco sen kaç kere karıköy çirkefliğine psikolojik baskısına maruz kaldın ki topun dibine girmekten acizsin???ayakların dolaşıyo?

Oynasan nolucak fenerli yapınca devam sen yapınca kart al sana çirkefçe oynamak keita yapınca kırmızı gökhan gönül dene haysiyetsin elanonun boğazını sıkınca devam bişey yok

Bir derbi gecesini daha geride bıraktık. Doğruyu söylemek gerekirse maçtan önce pek umudum yoktu, yine klasik kadıköy deplasmanlarından birisi olacağını biliyordum nitekim öyle oldu. O bakımdan fazla üzülmedim, önceden kendimi hazırlamıştım.

Bu mağlubiyet bizi ne şampiyonluktan etti ne de sezonu kapattı. Sadece çubuklulara bayram yaşatmış olduk, hepsi bu. Karamsarlığa gerek yok, biz yolumuza devam edicez ve sezon sonu güzel yerlerde olucaz.

Beni en çok üzen şey Barosun 2-3 ay sakat olucak olması. Böylelikle tek santraforumuz Nonda kalıyor. Ki Nonda 33 yaşına gelmiş ve bundan önce iki çapraz bağ ameliyatı geçirmiş bir oyuncu yani her maç 90 dakikayı nasıl kaldırı bilemiyorum. Nondanın yedeği de yok, anca Kewellı veya Keitayı forvet oynatmak gerekli o da ne kadar verimli olur tartışılır. Bu gecenin en üzücü olayı benim açımdan.

Keita kendini kickbox maçında felan sandı heralde. Yere düşerken havada ters dönüp yumruk atmak nasıl bir psikolojinin, nasıl bir insan zekasının ürünüdür? Üstelikte bir futbol maçında. Maç 2-1e gelmişken, son 15-20 dakikaya girmişken, tam baskı kurup maçı tek kaleye çevirecekken Keita tüm umutları söndürdü. 11 kişi olsaydık belki bir umut karambolde gol felan atabilirdik.

fenerbahçeyi neden yenemediğimiz üzerine bir analiz yapmak gerekirse bunun nedeninin tamamen negatif elektrikten bir başka deyişle gerilimden kaynaklandığını düşünüyorum. Futbolcularımız daha Floryadan çıkarken bir negatif elektrikle yüklenmeye başlıyorlar, stada varınca bu doruk noktasına ulaşıyor. Tribünlerdeki o insan dışı yaratıklar, tüneldeki Aziz Yıldırımın görevlendirdiği güvenlikçiler, civciv sarıları ciddi anlamda bizimkilerin beyninde bir travmaya yol açıyor. Dolayısıyla sinir harbi baş gösteriyor, gerilim nedeniyle ayakları birbirine dolaşıyor.

Bugün Rijkaard'ın o efendiliği ve sakinliğiyle takımı bir nebze de olsa frenleyebileceğini düşünüyordum. Ama yanılmışım, isterse bizimkiler yoga yapsınlar yinede o gerilimi üstlerinden atamıyorlar. Ama aynı şey Ali Sami Yen stadında fenerbahçeli oyunculara olmuyor ne yazıkki. Biz onları sinirlendirmek, onlara gerilim yüklemek, onları psikolojik baskı altına almak için ne yaparsak yapalım hep bir sakinlik, laubalilik var. Bizim yaptıklarımıza tepki vermiyorlar ve soğukkanlılıkla oyunlarını oynuyorlar. Bundan dolayıdır ki fenerbahçe Galatasaraya karşı oynanan maçlarda üstün. Ne zaman sakin olup sadece sahada topumuzu oynamayı, tribünleri ve ordaki ortamı tiye almayı öğreniriz işte o zaman tüm maçlar ortada geçer, kimseye 10 sene üstüste maç vermeyiz.

Bu maçı kaybedeceğimiz Ardanın Baroniyle olan kavgasından sonra belli olmuştu. Bu kavga bizim oyuncuların üzerindeki gerilimi ve psikolojik ezikliği gözler önüne serdi. Baroni bilerek öyle bir hareket yaptığı açık, amaç galeyana getirmek, maç öncesi konsantrasyonu bozmak, gerilim yaratmak. Neden bizim Arda bunu bildiği halde gidip itişir kakışırki? İşte ne zaman bu boş işleri bırakıp, tamamen sahada oynayacağımız oyuna konsantre olursak ve soğukkanlılığı sağlarsak bu sorun ortadan kalkacak.

Sevgiler.

Taraftarlarımız Floryada takıma tezahürat yapyorlarmış gerçekten gurur duydum taraftar dediğin böyle olur

evet yahu dişe diş oynamak için hakem lazım oda bizde olmadıgına göre... yada satın alacaksın hakimi şekil A da görüldügü gibi

İlk gol ofsayt, penaltı penaltı değil kendini atıyor son gol zaten son dakika dandik vuruş bizim adama çarpıp gene gol sağlık olsun

bu mantıkla sen git ip atla evcilik oyna:mad:

ne lakası var renktaş. iple evcilikle. ben sıkıldım bu kadıköy muhabbetinden. bnmkisi sadece bi öneri sen kabul edersin etmessin. ipi falan karıştımayalım lütfen:mad:

evet yahu dişe diş oynamak için hakem lazım oda bizde olmadıgına göre... yada satın alacaksın hakimi şekil A da görüldügü gibi

Bizim oynamak istediğimiz oyun bu değil ama.Biz savunmada alan savunması yapıp gereken en az enerjiyi harcamaya çalışıyoruz.Ama tabiki aha tam anlamıyla yapamıyoruz.

az önce maratonda .. mactan önce olanlari gösterdiler... Ardaya 3-4 tane fenerli giriyor !!!!! Fenerasyon ne yapacak cok merak ediyorum!!!!

Ardayı ligden men eder ne yapcak.

Fenerbahçe gerçekten ofansdada defansdada takım olmuş, diri bir TAKIM !

Galatasaray yetenekli ofans oyuncularından kurulu bir takım, 10 kere daha yapsak bu kadrolarla bu maçı en iyi alacağımızı skor budur..Üzülmeyin..

az önce maratonda .. mactan önce olanlari gösterdiler... Ardaya 3-4 tane fenerli giriyor !!!!! Fenerasyon ne yapacak cok merak ediyorum!!!!

bakalım göreceğiz bişey çıkmaz gene ama neyse herkese iyi geceler.

Bizim oynamak istediğimiz oyun bu değil ama.Biz savunmada alan savunması yapıp gereken en az enerjiyi harcamaya çalışıyoruz.Ama tabiki aha tam anlamıyla yapamıyoruz.

o da olacak inşallah herşey zamanla...sabırla.

Kadıköyde daha kontrollü oynamamız gerekliydi. Fazla hücumcuyla çıktık ama 3. bölgede topa hakim olamadık. Maçı da fener haketti.

Keitamiz sol kanadi darmadagan edecekti hani?

Hani en az 2-3 tane gol atiyorduk?

Keske Alex oynasaymis, keske Guiza oynasaymis ( ikiside gol atti )

Bazi arkadaslar cok havaya girmislerdi ve uyarmayada calistim herzamanki gibi.

Hee bunuda belirtmekte fayda var. Fb nin kadikoyde ne olursa olsun cok sansli, birde ustune hakem olayi gelince bizi iste 10 senedir yeniyorlar.

Bugun Galatasarayim malesef iyi oynamadi ve bazi seylerin farkina da vardim.

- Ayhanin zamani bitmistir ve Galatasarayda oynayacak futbolcu degildir.

- Leo Franconun bence yedege alinip en azindan Ufuk veya Aykuta sans verilmelidir.

- Baros malesef 2 ay yok ve bana gore sadece Nonda yeterli degildir. ( gerci transfer sezonu bitmistir )

Hee unutmadan Bunyamin Gezeri de ALLAHa havale ediyorum. Adamin ayagi kiriliyor ve kart bile yok. Ikinci yari o s....z Ayhana arkadan giriyor, ama Ayhan protestodan dolayi sari karti goruyor.

Fenerin ilk golunde ofsayt var ( gerci bildigime gore oyuncu topa dokunmadan ofsayt olunmuyor, ama o zaman Galatasarayin en az 3 tane pozisyonunu daha oyuncuya top gelmeden neden kestin? ).

Keitanin yaptigi hareketi ( kirmizi kart dogru ) baroni de 4. hakemin onunde Ardaya yapiyor, ve nedense o pozisyonda kart yok.

Lugano adama arkadan oyle bi girdi ki ve avantaja birakti, ama nedense yine sari karti vermedi.

Tabiki sadece hakemi suclamakla olmaz, cunku bizde kotuyduk. Ama yinede hakemin yaptigi serefsizligide unutmam.

Fenerbahçe gerçekten ofansdada defansdada takım olmuş, diri bir TAKIM !

Galatasaray yetenekli ofans oyuncularından kurulu bir takım, 10 kere daha yapsak bu kadrolarla bu maçı en iyi alacağımızı skor budur..Üzülmeyin..

evet aynı hakemle aynı karaktersiz ve çirkef takıma karşı alacagımız skor en fazla budur

Geri
Üst Alt