TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

beyler gecmis olsun, ben bir fb'liyim, aslinda maçtan daha fazla beklentilerim vardi, hem fb hemde gs takimindan, ustelik gs çok kötu buldum ben, paslasmalar iyi degildi ve fb iyi pres yapti, keita posisyonunda carlos profesyonel bir faul yapti, keitanin siniri anliyordum ama yapmayacakti, hele maglup durumdayken, ve penalti posisyonunda alex bilerek düsüyodu ama franco orda kol hareketi yapmayacakti ozaman penalti olmazdi, neyse ama lig daha uzun, hersey olabilir, gs'ada basarilar dilerim avrupada, türk futbolu yukseklere gelmesi lazim artik, saygilar

Kadıköyde yapılanlardan sonra hiç kimse Ali Sami Yen'de Galatasaray taraftarının sakin olmasını ve olaylara kayıtsız kalmasını beklemesin. Başta Christian ve emre belözoğlu olmak üzere fenerbahçeyi Ali Sami Yen'de daha zor bir atmosfer bekliyor.

Yapin ya valla aradaki farki hala anlayamiyonuz biz yapiyoruz ama bunu karnaval havasinda eylence niteliginde yapiyoruz sizin yaptiginiz o kadar ciddiki kendi futbolcularinizi bile baski altina aliyo!! biz gelir orda da 3 puan i alir pasa pasa döneriz:) yansimasi kadiköy de olur niye yeniliyoz diye gene aglarsiniz !!:)

Objektiflikte bu olsa gerek.Sadece 3 yıl öncesinde Fenerbahçe nin ali sami yende kazandığı 5 maç ceza verilen derbiye bi bakın.Eğer tüm bunlar bi kazanmama sebebiyse o gün ali sami yendeo derbi nası kazanıldı bi sorun kendinize.Ve sonra bir kez daha sorun Galatasaray Kadiköy de neden kazanamıyor??

Siz sorunu sadece sahaya su atan taraftar olarak görürseniz dediiniz doğru ama diz bu hareketleri kanıksamış bir başkanın yönettiği bir camianın mensubu olarak yadırgamıyorsunuz. Bugüne kadar bir oyuncunuz maç başlamadan tartaklandı mı?

Ya da sadece bir kaç soru sorayım size,

1.Cristianın maç içindeki yumruğu ile Keita'nınki arasında ne fark vardır? yeri bile aynı

2.Arda'yı fiziksel müdahale ile oyndan çıkarmaya çalışan hemde bunu sıradan bir anadolu takımı maçında yapan tetikçiniz bünyamin gezer neden kazımının devlet töreni ile en az 2 dakika süren çıkışında uyarıda bile bulunmadı.

3.Nonda'ya sarı kart gösterilen pozisyondaki müdahale penaltınızdakinden daha mı sertti?

4. Brezilya 2. liginden 1 ligine bile yeni çıkmış, Türkiye'ye yeni gelmiş Baroni'nin maç başlamadan yaptığı hareketler sizce bilinçli ve önceden öğütlenmiş davranışlar değil miydi?

5.hergün sövdüğünüz Musa Çözenin yanında 3 yöneticinizin maç başlamadan ne işi vardı? Yoksa gözdağı mı verdiler kabloları keseriz diye?

cevabınızı veriniz lütfen.

Not: Kişilik oralarak inanılmaz sakin ve sadece futbolu seven biri olarak beni bile camianızla ilgili bunların 200 mislisini düşünmye sevkeden davranışlarınız karşısında şu yazıyı sadece ve sadece başta Abdullah Abi, Kansu abi gibi isimlere sayesinde bu kadar kibarca yazıyorum.

Yaptıklarınıza ve kirlettiğiniz futbola yeter artık...

Yapin ya valla aradaki farki hala anlayamiyonuz biz yapiyoruz ama bunu karnaval havasinda eylence niteliginde yapiyoruz sizin yaptiginiz o kadar ciddiki kendi futbolcularinizi bile baski altina aliyo!! biz gelir orda da 3 puan i alir pasa pasa döneriz:) yansimasi kadiköy de olur niye yeniliyoz diye gene aglarsiniz !!:)

Bak kardeşim valla kaşınıyorsunuz.. Tamam burada misafirsiniz ama neden illaki camianınızın tüm özelliklerini bu forumda göstermek zorundasınız. Yahu bunu bugün beraber olduğum arkadaşım bile söyledi. Sizi yenemesek biz diğer tüm alanlarda geride olduğumuz için sürekli kaos olur ve 2 yılda bir başkan değiştiririz dedi. Buna rağmen hala içiniz dışınız hava.

Keita Carlos'un gogsune vuruyor Carlos ise suratini tutuyor, buna da cevap versin.

17 hafta var daha o maça. Rjkaard alıcaktır o maçı

su sisesi attiniz noldu kendi futbolculariniz yamuldu oynayamadi 2 yedi..bu sefer kola sisesi atin 4 olsun ehehe ama hak ediyonuz :)))!

su sisesi attiniz noldu kendi futbolculariniz yamuldu oynayamadi 2 yedi..bu sefer kola sisesi atin 4 olsun ehehe ama hak ediyonuz :)))!

O kola sisesini sana sakliyoruz.

Arkadaslar bende yeni uyelerdenim dunden beri telefonumu kapattim tv izlemiyorum

fb piskolojik olarak bize her alanda baski kuruyorlar her zaman ilk mac kadikoyde oluyor

biraz olay cikartiyolar biliyolarki asy de daha kotusu olcak onlarin isine geliyo boyle havada oynamak asy de cikan olaylar bizim futbolcularimiza bir kadikoy havasi daha yasatiyor

ustune stadin 2 3 mac kapanmasi da cabasi

Tahriklere kapilmamamiz lazim

Bak kardeşim valla kaşınıyorsunuz.. Tamam burada misafirsiniz ama neden illaki camianınızın tüm özelliklerini bu forumda göstermek zorundasınız. Yahu bunu bugün beraber olduğum arkadaşım bile söyledi. Sizi yenemesek biz diğer tüm alanlarda geride olduğumuz için sürekli kaos olur ve 2 yılda bir başkan değiştiririz dedi. Buna rağmen hala içiniz dışınız hava.

Pardon ama diğer tüm alanlarda geride derken.

Sanırım basketbol,voleybol,futbol,kürek yüzmeden bahsediyor olamayacağınıza göre ( fenerbahçenin bu alanlardaki kesin üstünlüğünden dolayı ) pek de yaygın olmayan-en azından benim haberim olmayan- spor dallarından bahsediyorsunuz ?

kendinize saklayip bi seferde mutlu olun :)!!

sene sonu görüşücez el fenerleri

denizli053402.jpg

denizli053410.jpg

denizli053411.jpg

denizli053413.jpg

Bir Fenerbahçeli olarak böyle yorumlardan(!) zerre hazzetmiyorum arkadaş ya! Galatasaraylılar'a takılacaksan yine takıl ama maçla ilgili, olaylarla ilgili fikrin varsa koy ortaya, öyle takıl. Bu ne şimdi?

Sevgiler...

Pardon ama diğer tüm alanlarda geride derken.

Sanırım basketbol,voleybol,futbol,kürek yüzmeden bahsediyor olamayacağınıza göre ( fenerbahçenin bu alanlardaki kesin üstünlüğünden dolayı ) pek de yaygın olmayan-en azından benim haberim olmayan- spor dallarından bahsediyorsunuz ?

Ben futboldaki her platformda önünüzde olmamızdan bahsetmiştim. ama yinede saydığınız branşlarda da kupa, madalya ve şampiyonluklar sayılarına bakabilirsi. Üzerine ülkerin şampiyonluklarını da ekle:)

Bir Fenerbahçeli olarak böyle yorumlardan(!) zerre hazzetmiyorum arkadaş ya! Galatasaraylılar'a takılacaksan yine takıl ama maçla ilgili, olaylarla ilgili fikrin varsa koy ortaya, öyle takıl. Bu ne şimdi?

Sevgiler...

Teşekkürler abi zaten normal davranan yorum yazan fenerbahçelilerle(çok az bulunurlar genelde.. :asd:) dışlamıyoruz yani ama buraya gelenleri %99 unun amacı belii

gerek maçtan önce gsli arakdaşlarımla yaptığımız konuşmalarda gerek maçı birlikte izlediğim gsli arkadaşlarıma "elano ve gökhan zan oynarsa daha rahat yeneriz" demiştim, ayhanın da ilk 11'de olması ve baroşun çok erkenden oyundan çıkmak zorunda kalması üstüne kaymak oldu...

Osman Tanburacının yazısını okumanızı tavsiye diyorum

Sporx.com - Osman Tanburacı : Galatasaray yenilmedi
savaştan mağlup çıktı! : 26 Ekim 2009

Futbol bu değil!

Sen hakemin kafasını yaracaksın…

Sahaya su şişeleri ve yabancı madde atacaksın…

Maç başlamadan ortalık karışacak, hakemi etkileyecek maçı kazanacaksın.

Kimse de çıkıp demiyor ki;

N’oluyor yahu… Maça mı geldik savaşa mı?

Ben de diyorum ki;

Galatasaray yenilmedi, savaştan mağlup çıktı!

Osman Tanburacının yazısını okumanızı tavsiye diyorum

Sporx.com - Osman Tanburacı : Galatasaray yenilmedi
sava�tan ma�lup çıktı! : 26 Ekim 2009

Futbol bu değil!

Sen hakemin kafasını yaracaksın…

Sahaya su şişeleri ve yabancı madde atacaksın…

Maç başlamadan ortalık karışacak, hakemi etkileyecek maçı kazanacaksın.

Kimse de çıkıp demiyor ki;

N’oluyor yahu… Maça mı geldik savaşa mı?

Ben de diyorum ki;

Galatasaray yenilmedi, savaştan mağlup çıktı!

Osman Tanburacı'nın, "Sulu Derbi" hakkındaki yorumunu da merak ettim... :rolleyes: Belki Galatsaray taraftarını yaptıklarından dolayı kötülemiştir; ama SAVAŞ olarak nitelendirdi mi acaba? :rolleyes:

O gün de maçtan önce de Fenerbahçe'li oyunculara su ve yabancı madde atıldı; ama etraflarında hakem olmaması yüzünden o gün yaşınılanlar daha mı masum kalıyor... :rolleyes: Maç sırasında yaşanılanlar, yapılanlar zaten herkesce biliniyor...

Futbolda çok iddialı konuşmam, bugünden taa 5-6 ay sonrasının değerlendirilemeyeceğinin de farkındayım. Ancak yaşım 20 olmasına rağmen küçük yaştan beri çok maç izledim. avrupa ligleri olsun türkiye olsun. Feneri son yendiğimiz maçı da Allahtan hala hatırlıyorum :D

Neyse işin özü; bu maç Sami Yen de tekrarlansın biz feneri yeneriz hemde rahat yeneriz hem de fark diyebileceğimiz şekilde yeneriz... Fenerin samiyende bu şekilde oynaması mümkün değil ben şahit olmadım. Ancak bizim tribünler maçın oynanmamasını isterse takımın da ligde iddiası yoksa(ikisi paralel zaten) fener oynama fırsatı bulabilir. Bizim stadımızda da onların üzerinde baskı var. Ama onların stadında bizim üstümüzde daha çok baskı var sonuçlar bundan. Son 9 sene de fener de bizi 2 kez yenebilmiş ki o galibiyetlerin birisi malum.

Bu maçın rövanşında umarım farklı bir galibiyet alırız ki şu 10 seneyi biraz olsun unutturur bize.

Geri
Üst Alt