TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Carlos, Keita arasında geçen durumda Keita'nın yapmaması gereken bir hareket yaptığı ortada. Yani buna kılıf uydurmaya gerek yok ki maç sonu Rijkaard'ın Keita'ya olan kızgınlığını hepimiz gördük.

Sorun Keita'yı o hale getirmekte. Maç boyu Carlos mükemmel oynadı. Ben hiç beklemiyordum doğrusu. Geçirmedi Keita'yı. Fakat bunun yanında Keita'ya sürekli bir hafiften tekmeleme durumları vardı onu savunan rakip oyuncularının. Eh hem geçememe, hem tekmeler, hem de sahaya atılanlar Keita'nın sinirini alt üst etti doğrusu. Ama ne olursa olsun Keita o yumruğu attıysa hatalıdır.

Bunun dışında Keita yumruk atana kadar faul çalmayan hakeme de çok pis özlü sözler söylüyorum buradan. İlla yumruklamasını mı bekliyordu anlamadım.

selamlar.

2. gün içerisindeyiz. maçtan sonra sinir harbindeydim ancak şuan zerresi kalmadı. Galatasaray hiç bu kadar üzmemişti beni, bu kadar kabak tadı verdirmemişti hiç ama ayrı bir sevgiyle bağlıyım şuanda. zorluk çeken taraf olduğumuz için daha değişik bir bağ oldu, seviyorum daha fazlasıyla bu takımı.

yapılması gerekenler;

Aslantepe'ye dur durak bilmeden devam etmek, önüne taş koymaya çalışanı oyum oyum oymak.

Ali Sami Yen'de bu maçın rövanşını tek farklı da olsa mutlaka almak.

bu kadar.

İkisi arasındaki farkı göremiyor, Keita'yı ISRARLA haklı ve mazur görmeye çalışıyorsanız Allah size akıl fikir versin, ne diyeyim?

Bunu diyen var mı ki?

Sinirle "az bile vurdun" diyeni gördüm de, Keita haklı diyeni hiç görmedim.

"Keita ne yapsın orada" mı? Yuh yani! Hakemin faul vermesini ve Roberto Carlos'a sarı kart göstermesini bekleyecek tabii ki! Futbol oyun kurallarında "bir oyuncu kendini tutan, faul yapan oyuncuya yumruk atabilir" yazıyor da ben mi bilmiyorum? Saçmalamayın!

Evet, Roberto Carlos rakibine sarılıyor ve onu sarı kart görme pahasına durduruyor. Rakibini sakatlayıcı bir müdahalesi yok. Hakem de sarı kartını gösteriyor zaten.

Ama Keita efendi ne yapıyor? Faulle durdurulmaktan, mağlup durumda olmaktan hazımsızlık duyuyor ve hakemin Roberto Carlos'a ceza vermesini beklemeden rakibinin gözüne yumruğu atarak cezasını kendi kesiyor aklı sıra. Doğrudan rakibine yönelik sakatlayıcı hareket.

İkisi arasındaki farkı göremiyor, Keita'yı ISRARLA haklı ve mazur görmeye çalışıyorsanız Allah size akıl fikir versin, ne diyeyim?

Sevgiler...

Sizin oyuncularınızın maç başlamadan ve başladıktan sonra yaptığı çirkefliklerin yanında keitanın yaptığı pek bişi sayılmaz. Evet rakibini faulle durdurabilirsin ama güreşiyormuş gibi yapışamazsın orasına burasına elleyemezsin o hakem yürekli olsaydı carlosuda atardı ama yemedi. Taraftarınızın attığı maddenin keitanın kör olmasına yol açabileceğinden bahsetmiyorsun. Kendi oyuncularınızın ardaya attığı tokattan ve çelmeden , Gökhan Gönülün Elano'nun boynuna yapışmasından hiç bahsetmiyorsun. Allah sana da göz ve nizam versin.

Rijkaard daumun yaptığını yapsaydı ve örneğin şöyle bir kadro sürseydi sahaya;

-------------------Franco-------------------

Sabri----------Servet------Gökhan-------Hakan

Barış------------M.Topal------Mustafa-----Ayhan

----------------------Arda---------------------

----------------------Baros----------------------

En kötü ihtimalle berabere kalırdık. Basmayı etmeyi, yırtmayı, çekmeyi o zaman görürlerdi. Zira daum aynen böyle bir kadro çıkardı sahaya. Sağ kanatta kazımın yerine topuz, solda santosun yerine vederson, forvette guiza nın yerine daha çok koşan kazım. Bu maçı kazanmış olabilirler, ama biz oyun anlayışımızdan taviz vermedik. Elbette böyle kötü maçları daha da göreceğiz ancak eğer Rijkaard istediği sistemi oturtabilirse inanıyorum ki güzel günler bizim olacaktır. Yoksa emin olun yukardaki gibi bir kadro çıksa malup olmamaız mümkün değildi. İki tarafta birbirini iter kakar maçta muhtemelen berabere biterdi. Rijkaard'ı burada suçlu bulmak doğru olmaz ancak. Oyuncular bireysel olarak kötüydü. Franco-Servet-Ayhan çok hatalar yaptı(en riskli bölgeler). Keita ve arda'nın durgunluğu, kırmızı kart ve hakem faktörü de işin içine girince böyle bir sonuç kaçınılmaz oldu.

Maç öncesinde de söyledigimiz gibi Kadıköydeki Fenerbahçe-Galatasaray maçlarının kadro kalitesiyle, teknikle, taktikle alakası olmadıgını bir kez daha gördük.

Bu maçları Fenerbahçeye kazandıran %100 taraftarın itici gücüdür.

Bu arada şunu da belirteyim, maçta Keita'ya atılan su şişesi tam önümde gerçekleşmişti. Aramızda en fazla 4-5 metre vardı. Pozisyonu çok iyi gördüm ve o plastik su şişesi Keita'nın 1 metre uzagına düştü ve hiçbir şekilde Keita'nın ne yüzüne, ne gözüne isabet etmedi. Keita bu pozisyonda önce kendını yere atıp ardından butun sahayı katederek gözlemciyi yanılmaya çalıştı.

Oysa maçtan sonraki görüntülerde de çok açık görüldügü gibi Keita orada kendini yere atmıştır.

Trübünden gözüne yaralayacı madde gelsin,bunu gözlemciye gösterdi diye sarı kart görsün.Sonrada kendisine yaka-paça yapışan adama yumruk attı diye yuhlansın.Başka?

Maç öncesinde de söyledigimiz gibi Kadıköydeki Fenerbahçe-Galatasaray maçlarının kadro kalitesiyle, teknikle, taktikle alakası olmadıgını bir kez daha gördük.

Bu maçları Fenerbahçeye kazandıran %100 taraftarın itici gücüdür.

Bu arada şunu da belirteyim, maçta Keita'ya atılan su şişesi tam önümde gerçekleşmişti. Aramızda en fazla 4-5 metre vardı. Pozisyonu çok iyi gördüm ve o plastik su şişesi Keita'nın 1 metre uzagına düştü ve hiçbir şekilde Keita'nın ne yüzüne, ne gözüne isabet etmedi. Keita bu pozisyonda önce kendını yere atıp ardından butun sahayı katederek gözlemciyi yanılmaya çalıştı.

Oysa maçtan sonraki görüntülerde de çok açık görüldügü gibi Keita orada kendini yere atmıştır.

Hadi ordan be. Keita numara yapmışmış. O şişe Keitanın yüzüne çarpıp 1 metre yanına düşmüş olmasın?? Adam kör oluyordu az daha sen hala çarpmadı,etmedi diyorsun. Şaka mı bu?

Sevgiler.

Hadi ordan be. Keita numara yapmışmış. O şişe Keitanın yüzüne çarpıp 1 metre yanına düşmüş olmasın?? Adam kör oluyordu az daha sen hala çarpmadı,etmedi diyorsun. Şaka mı bu?

Sevgiler.

Olay 5 metre önumde gercekleşti. Kesinlikle çarpmadı.

Hadi bana inanmıyosun görüntülere bakıver bi zahmet. Zaten bu konuda temsilci yüzüne çarptı dıye yazdıysa kolayca aksi ispat edilecektir.

Haa yüzüne çarpıp çarpmaması önemli midir?

Bence hayır. Eger sahaya bir yabancı madde atılıyorsa bu suctur.

Hadi bana inanmıyosun görüntülere bakıver bi zahmet. Zaten bu konuda temsilci yüzüne çarptı dıye yazdıysa kolayca aksi ispat edilecektir.

Son cümle olayın özeti zaten.

Yahu adam gözünü açtığında gözünde bir kızarıklık vardı ve anormal bakıyordu bence numara falan değildi

Keita hiçbir şey yokken gözünü tuttu yani öyle mi? Hayal gücüne hayran oldum.

Sevgiler.

Yuh artık. Adam'ın gözünün altı morarmıştı. Atılır da bu kadar atılmaz.

Yalniz Keita'nin gozunun altinin morarmasi biraz imkansiz geldi bana.

adszab.png

Keita'ya suyu biz atmışısz yahu . . :o

öle bişey yok bildiğim kadarıyla çünkü misafir takım kısmına file geriyolar o cisim büyük ihtimalle yan taraftan yani fb lilerden geliyo fakat göz yanılmasıyla taraftarımız atmış gibi gözüküyor.

adszab.png

Keita'ya suyu biz atmışısz yahu . . :o

Aklınız kesiyormu olay mahallinde 1 tek FB li yokken bir Galatasaray 'lının bir Galatasaray 'lıya yabancı cisim atacağını?

Ulan medya sen nelere kadirsin... :mad:

Geri
Üst Alt