TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 0-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık| Maç Devam

Böyle bir angutluk böyle bir salaklık yok. Ulan 2 tane golümüzü vermediler 2. gol kesinlikle ofsayt değil de ilk golde şüpheli ben orada el göremedim yani. Zaten serdar denen mahluk 2 dk yı aut atıcam diye geçirdi 45.57de maç mi bitirilir ya gerizekalı adam illa hakemlerede mi koymamız lazım maç kazanmak için ?

Cevap: TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 0-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık| Maç Devam

tek birşey söylicem.iki tane golümüz yendi.o taraftar o stadı hakemin başına yıkmalı.hala laylaylay cimbombom

Serdar Kulbilgeye kart göstermemesi şaka gibi rahat bi 3 dakika çaldı inek :mad:

asil ardanin elanoya vermedigi topu gordunuzmu gernceler ceza sahasinin bize gore sag disinda

Yahu bu hakem şakamıdır nedir? Bu kadarda rezillik olmaz ama.

Güzel oynuyoruz.

Uzun süredir böyle üçgenler yaratarak gole gittiğimizi hatırlamıyorum.Hafta içi maça tam hazırlanmış bir Galatasaray var sahada bu belli.

Elbet futbolun adaleti bizim kazanmamızı sağlayacaktır.Hakem ortada kararların hiçbirinde ibreyi Galatasaray'a çevirmedi.

Ya çok iyi oynuyoruz gol lazım.İnşallah kazanırız bu maçı.İlk yarıda fazlasıyla hak ettik.Hakem de hadi ilk pozisyonu vermedin 2.pozisyonda yardımcı hakemin hizasından gösteriyo ofsayt yok ligtv bir çizgi çekiyor pozisyon ofsayt.Neyse ikinci yarı golü buluruz inşallah ve 3 puanı alırız

Lanet olsun ya böyle federasyonunda anasını böyle hakeminde anasını goller verilmiyor korner verilmiyor ofsaytı gören ince gözler korneri göremiyor gençleri bunaltmışız 44.58 de oyunu bitiriyor. Kaleci serdar en az 2 dakika çaldı uyarı bile yok Galatasaraya karşı açık bir tezgah oynanıyor.

Kuddisi'yi saygıyla anıyoruz.

Maçı izleyemiyorum ama yorumlarınızı takip ediyorum.

Bu maçı kazansak bile yönetim yok federasyona güven yok hakem komitesine güven falan dinnemesinler en sert açıklamaları yapsınlar.

Bu ne kardeşim.bu hakemlerle maç kazanmak için her hafta 4-5 gol mü atacağız.

ahhhh şu kuddusiyi bi sokakta falan görsem bi denk gelsem yılların hıncı var içimde kırıcam ağzını yüzünü...

Elano nun eller hgavada adam bombos kimse pas atmiyor rezillik bence bu hakem makem tamam rezalet ama sen taknigi en yuksek en cok poziyon uretcek adamini kullanamiyorsan takim olarak nasil mac kazanmayi bekliyorsun?

Kewell-Keita-Arda coştukça coşuyor bu maç..

Umarım hakem Kuddusi Müftüoğlunuda yeneriz..

2-0 kazanacağız öyle hissediyorum.

O gole el veren adam ya şeref yoksunudur. Ya satılmıştır. Ya da 2 sidir.

O pozisyona ofsayt çalan keza aynı şekilde şerefli değildir.

Kieta'nın korner pozisoynunu görmeyen

Gençlerin 15 sert faülüne Kewell'ın formasını yırtmasına kart veremyen şerefli değildir.

Serdar 4 dk maçtan çalıp 44:58 de bitiren adam değildir..

BU LİG ŞAİBELİDR!!! Şartlara göre oynamamız gerekiyor.

50 cm giren gol verilmez. !!!

Bize 2 golü ofsayt yedirirler.

keita iyi , arda canere yardım ettiğinde birlikde cok işler yapıyorlar ,iyi oynuyoruz sebebide bu keza daha önce sol kanatta takımı 1 kişi eksik oynatan kewell yerine calışan arda var ,kewell bu sefer forvette(zaten nondada olsa fark etmez keza 1 kişi eksik oynuyoruz herhalukarda) daha önceki haftalar sahada gezinen ama solda kendini unutturan kewell goller buluyordu ama şimdi kewellin rakip defansın arasında işi zor o fiziki yapısı ile dolayısı ile arda,keita yada bilmem birisi golu atmak zorunda...

Ya zaten sirf serdar topu oyun sokmak icin bi 5 dk caldi oyundan, kac defa fauller oldu lan insan bari 1 dk uzatir, bukadarda belli etme maci sattigini serefsiz.

Hadi beyler, ikinci yarıda nolur bi tane şu hakeme... bi tane de serdara, hemde öyle bi tane ki sakızını yutsun camış... yürüyün aynen böyle devam :D

Kalemizde tehlike görmedik,bu güzeldi.İkinci yarının başında gol bulursak çok iyi olur ama sanmıyorum sıkıntılı bi maç izleyebiliriz.

Keita ve Kewell

Tartışmasız Turkcell Super Lig'deki en kaliteli yabancı oyuncular..

3 olacak maç aziz yıldırım sayesinde 0-0.. Bu maçta puan kaybedersek başkan konuşmalı.. Sadri Şener çıktı terör estirdi neler oldu. Aziz çıktı terör estirdi mahmut ve oğuz sarvan'ın eli ayağı birbirine dolaştı.. Bu taraftarı kim durduracak onu düşünen yok..

Geri
Üst Alt