TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık | Maç Sonuc

Gene ofsayt taktiği oldu ve gene başarısızlık kardeşim madem beceremiyorsun neden yapmaya devam ediyorsun

Cevap: TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık| Lideriz

Kurallar diyor ki; (Ahmet Çakar kaynaklı)

Kaleye giden top ele çarpıp yön değiştirirse gol kararı geçersizdir. O gün hakem görememiştir vermiştir. Bugün gördü vermedi, doğru olanı yaptı.

Sen onlara verdi, bize de mi versin diyorsun.

hakem görmedimi????

maci ben dün gibi hatirliyorum 3 kere karar degistirdi o posizyonda

önce düdük caldi

el verdi ama cesaret edemedi

sonra ofsayt dedi ama yan hakem bayrak kaldirmayinca

golu verdi

böyle rezil bir golu veren adam nasil olurda bizim arda nin buz gibi golunu iptal eder

nasil bir kuraldir bu

Cevap: TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık | Maç Sonuc

alin izleyin bu golu veren hakem

bizim arda nin golunu iptal etti bugün el var diye :rolleyes:

"Gol elle atılmış"

Ali Öztürk' Alıntı:
Hadi bakalım 1 gün sevinin :)

Teşekkür ederiz. Sizde yarın sevinirsiniz ödeşmiş oluruz. İki taraf da sevinmiş olur ne dersin?

Defans çok dağınık ne müdahale var pres rakip atak yaparken bekliyoruz kanatlar çok boş kaldı bugün ofsayt taktiği gene başarısız oldu Gençler o golleri atsaydı bugün gene puan kaybı olabilirdi.Önliberolarda dağınıktı Mustafa ve Mehmet bana göre bekleneni veremedi.Bu takımın defans ve önliberosuna devre arası takviye yapılmazsa hüsran yaşayacac

fenerli size bi çaksalar yarın tamamdır ha uşağım ha

Aman bre. :o

vayyy ali kazanamayacaksınız demiş ha :D:D:D noldu ali rengin soldimi?

TRT'den özete baktım çok rezil oynamışız hele şu ofsayt taktiğimiz yok mu deli oldum valla . :o Neyse Elano yavaş yavaş toparlanıyor . Sevindirici . Tebrikler aslanlar .

Şu fenerli Ali'yi banlayın sayın yönetim. Üyeleri tahrik ediyor...

TRT'den özete baktım çok rezil oynamışız hele şu ofsayt taktiğimiz yok mu deli oldum valla . :o Neyse Elano yavaş yavaş toparlanıyor . Sevindirici . Tebrikler aslanlar .

Özete bakmadım ama tamamını izledim maçın. Siz rezil dediğinize göre bugünkü oyuna, Lig TV sadece 45-55 arasını koymuş özete.

Geri
Üst Alt