Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
...
Bu sene kazanma şansımızı ben geçen seneye göre daha az görüyorum.
Geçen sene biz o maça kadar ki performansla ligin iyisiydik ve Fenerbahce ise en kötüsüydü diyebiliriz.
Bu sezon ise Fenerbahçe öyle ya da böyle galibiyetler alarak 8'de 8 yaptı ve çok formda gibi duruyorlar.Biz ise son dönemde büyük bir formsuzluk içerisindeyiz.
...
Geçen sene herkesin aksine benim pek umudum yoktu açıkçası. Özellikle meira ve ayhan orta alanının ne kadar kolay geçildiğini düşündükçe... Bir de lincoln hiç gelmiyordu, baros kanattaydı hiç gelmiyordu, ümit karan forvetti hiç gelmiyordu. İlerden dönen sadece arda oluyordu o da her zaman değil. Zaten meira nın adam kovalama gibi bir özelliği yok bırakın önde presi, rakibi döndürmemeyi falan etliye sütlüye karışmayan bir adamdı. Ayhan da defansif yönü çok kuvvetli bir adam değil. Zaten dikkat ederseniz asıl güzel oyunlarımız Barış-M.topal ikilisinin iyileşip orta sahaya takviyeleriyle olmuştu. Bu sene Topal var. Barışı fazla düşünmüyor. Tobi de maça kadar hazır olur. Baros yerine de keita gibi bir adam oynayacak sağ kanatta. Gökhan Zan- sabri de iyileşirse tartışmasız geçen seneden daha iyi top oynarız daha çok mücadele ederiz kadıköyde. Ama fener bence de iyi oynuyor iyi pas yapıyor. Emre orta sahada hem defansif hem ofansif olarak büyük koz. Alex i çok beğenirim ama Mehmet ona biraz yakın oynarsa fazla etkin olabileceğini sanmıyorum. Onun dışında bizim zayıf yanımız sol kanadımız bence o yüzden bu maçta oraya kewell ya da aydın değil arda yı monte etmek gerekir.
-----------------------Franco---------------------
Sabri--------G.Zan-------------Servet--------H.Balta
----------------Barış-----------M.topal--------------
---------------------Ayhan(Tobi)--------------------
Keita------------------------------------------Arda--
---------------------Baros--------------------------
Baktığımız zaman barış-m.topal-ayhan ya da linderoth-arda-keita bunlar hep mücadele eden oyuncular. Benim kafamdan geçen kadro bu.
Barış mücadele ediyor fakat,Fenerbahçe'ye ceza sahası önünde bol duran top kazandıracaktır.Çünkü agresif bir futbolcumuz..
O kadar bilnçsiz yapmıyor bence faulleri. Onun en önemli özelliği rakip atakları başlarken bitirmesi. Ya topu kapıyor ya da faul yapıyor. Kartlık fauller değil. Yani orta sahada emreyi bezdirip sinirlendirebilir. Alex i sindirir falan. En azından kimseyi rahat bırakmaz. Ama dediğin gibi de olabilir tabii.