TSL 2007-08 33. Hafta | Sivasspor 3-5 Galatasaray | 4 Mayıs

Sarper Yıldırım

Baba Gündüz
https://www.youtube.com/watch?v=4ukV0MuCfa8

1-0'da bayağı üzülmüştüm ama ümidimi kaybetmemiştim,nitekim ilk yarı biterken 1-2 öne geçip beni yanılmadı takımımız.Aykut'un mallıklarıyla 2 gol daha yesek de sahada basmadık yer bırakmayıp o sezon şampiyonluk yolunda Fenerbahçe ve Beşiktaş'la birlikte rakibimiz olan Sivasspor'u evinde beşleyip son haftaya 1 puan da yetecek şekilde müthiş bir avantajla girmiştik.

O sezonun da moda olan çok güzel bir parçası vardı,haydi bastır Galatasaray,en büyüksün Galatasaray,yönetim futbolcu taraftar,şampiyonsun Galatasaray!

O sezon kalede Aykut ve Orkun denen o kazma ile sampiyon olduk ya gercekten inanilir gibi degil.

fener in köpekleri hiçbir iddiaları yokken şampiyonluğa oynuyomuş gibi oynamışlardı bize karşı, ayhan kariyerinin en güzel golünü attı bana göre

aykut o sezonun son maçlarında sivas dışında gayet iyiydi zaten onun için kaleciyi geç aldık cl'den elendik

Sezona bomba gibi girmiştik Kalli efsane başlamıştı yıllar sonra beklediğimiz 10 numara gelmişti, 2. yarıda işler kötüye gitmeye başladı sonra Kalli istifa etti, Lincoln küsmüştü bende o dönemde kız arkadaşımdan ayrılmıştım bunalımda gibiydim. Tek tesellim Galatasaray'dı. Hoca yoktu CEvat hoca takımın başında maçlara çıkıyordu, kadroyu Adnan Sezgin kuruyordu zor durumdaydık ama kenetlenmiştik Samiyende ki Fener maçı ve Nonda'nın kafasından sonra ve en kritik maçımız Sivas deplasmanıydı, malum o sezonun flaş takımıydılar, Fener maçından daha stresliydi benim için ligin en iyi takımlarından birine deplasmana gidiyorduk. Song'un kendi kalesine attığı golle yanlış hatırlamıyorsam 5 haftadır gol yemeyen Aykut siftahı yaptı Arda çıktı sahneye attığı her golden sonra ailesinin resminin olduğu tekmeliklerini gösteriyordu, hayatımda unutmayacağım maçlardan biriydi Ayhan'ın efsane golü, Kral'ın fişi çekmesi..her haliyle efsaneydi.

Video çok kaliteli ve maalesef LED TV'im kaliteyi kaldırmadı.

4K bile yetmedi o derece bir pixel yoğunluğuna sahip, 6 numara gözlüklü kuzenim çok rahat izledi ama şaşırdım.

Kolları olmayan herhangi birini koysan bu Aykut malından daha iyi kalecilik yapardı. Oynadığı her maçın içine ederdi torpilli ampute herif.

Ne güzeldin be Arda! ;(
54c54395c067b19ac1e4c035280390f3.jpg

sivas 3 galatasaray 5 - YouTube

1-0'da bayağı üzülmüştüm ama ümidimi kaybetmemiştim,nitekim ilk yarı biterken 1-2 öne geçip beni yanılmadı takımımız.Aykut'un mallıklarıyla 2 gol daha yesek de sahada basmadık yer bırakmayıp o sezon şampiyonluk yolunda Fenerbahçe ve Beşiktaş'la birlikte rakibimiz olan Sivasspor'u evinde beşleyip son haftaya 1 puan da yetecek şekilde müthiş bir avantajla girmiştik.

O sezonun da moda olan çok güzel bir parçası vardı,haydi bastır Galatasaray,en büyüksün Galatasaray,yönetim futbolcu taraftar,şampiyonsun Galatasaray!
Gecmisi yad etmemize vesile olan bu muhim konu icin sahsini kutluyorum

Geri
Üst Alt