TSL 2008/09| 19.Hafta| İstanbul B.B. 2-0 Fenerbahçe |8 Şubat |

Cevap: CANLI ANLATIM TSL 2008/09| 19.Hafta| İstanbul B.B. 2-0 Fenerbahçe |8 Şubat | M

yani takım kötü oynayınca 2 tane ofsayttan gol yemek normaldir öylemi?

Ufuk cüneyt ilkk yarı gol atın diye her topta faul verdi duran top verdi atamadınız olmadı rakibi 10 kişi bıraktı yine tık yok.Haftay hacettepe sonra gençlerbirliği deplasmanı o zaman ne yapacaksınız daha sivas ve kayseri var.Suçu hakeme bulma belediyede zararı var hakemin ayrıca tijikuzu niye atılır arkadaş?

Cevap: CANLI ANLATIM TSL 2008/09| 19.Hafta| İstanbul B.B. 2-0 Fenerbahçe |8 Şubat | M

fener 4. bitirir bu ligi. belki 5.

Seneye Fener'i şampiyonlar liginde göremeyecekmiyiz yani ? :mad:

Olmaz kabul etmiyorum.Kim güldürecek bizi? :) Kim orada Aziz istifa diye bağıracak?Tabi o zamana kadar başında durursa kulubün :D

İnter totoya kaç takımla katılıyoruz fener gider mi acaba?

Cevap: TSL 2008/09| 19.Hafta| İstanbul B.B. 2-0 Fenerbahçe |8 Şubat | Maç sonu

(21:00) RePuBlIc OF FeNe: dodo

(21:00) D'blana™ |: ahahaha

(21:00) RePuBlIc OF FeNe:

(21:00) RePuBlIc OF FeNe: izledn mi

(21:00) D'blana™ |: eet

(21:01) D'blana™ |: 2 golde ofsayt

(21:01) RePuBlIc OF FeNe: s...m lan banane

(21:01) RePuBlIc OF FeNe: oynasalardı

(21:01) RePuBlIc OF FeNe: ofsayt olmasaydı

(21:01) RePuBlIc OF FeNe: ..ç herfler

Ufuk azcık harbi ol! Fenerli en yakın arkadaşımın kendi yorumudur.

Seneye Fener'i şampiyonlar liginde göremeyecekmiyiz yani ? :mad:

Olmaz kabul etmiyorum.Kim güldürecek bizi? :) Kim orada Aziz istifa diye bağıracak?Tabi o zamana kadar başında durursa kulubün :D

Durur tabi, Aragones gider ama Azize gitmez! Daha tonla villa var klübe zorla satacak....

iki golde hatalıymış belki onlar için üzülürdüm ama dün bizim için dediklerinden sonra tek diyeceğim;beter olun...

yani takım kötü oynayınca 2 tane ofsayttan gol yemek normaldir öylemi?

mahmut'a çıkan kırmızı kart neyin nesiydi o zaman.faulu yaoan guiza kartı mahmut görüyor.

goller ofsayt ama arkasına sığınmak olmaz..

2-3 pozisyonu var fenerin, mücadele yok, hırs istek yok..

hakemden önce kızılması gerekilen çok çok daha yer var..

Yok yok. Bütün hakemler fenev düşmanı! Rakip takımın 10 kişi 9 kişi kalması yetmez! 8 kişi kalacaklar. Artı,feneve penaltı verecekler. Yetmedi atılan golleri ofsayt gerekçesiyle iptal edecekler!

Ufuk, kaba etimle gülüyorum sana. Türkiye'nin yarısı 10 kiş,9kişi kalan rakibini yenemeyen bir takımımı izliyor?

bariz ofsayt denmesi de saçmalık.lig tv o çizgiyi çizmese herkes tartışır dururdu öndemi arkada mı diye.çizgi çekince kabak gibi ortaya çıkıyor tabi.ama hakem saniyede görüp karar veriyor.sadece 5 cm önde iki pozisyonda da.5-6 c'lik ofsayt kararlarına bariz denemez.bariz olması için yarım metre mesefe olmalı en az.

Yok yok. Bütün hakemler fenev düşmanı! Rakip takımın 10 kişi 9 kişi kalması yetmez! 8 kişi kalacaklar. Artı,feneve penaltı verecekler. Yetmedi atılan golleri ofsayt gerekçesiyle iptal edecekler!

Ufuk, kaba etimle gülüyorum sana. Türkiye'nin yarısı 10 kiş,9kişi kalan rakibini yenemeyen bir takımımı izliyor?

Türkiyenin yarısı gördü!

Maç kesinlikle Fener'in hakkıydı,2 gol ofsayttı !

:asd:

Beter olsunlar.Acayip mutluyum,hem yenildiler diye hemde yedikleri 2 gol ofsayt diye.Birde tarftarlari 3-3 diye bagirdi ya koptum gulmekten :)

2 golde ofsayt ama çok az farkla,hakemin görmemesi doğal.Ama İBB'nin ilk yarıda gördüğü kırmızı karta anlam veremedim.Zırt pırt verilen faullerle fb'nin tek gol şansı olan duran toplar kazandırıldı ama bunuda değerlendiremediler.Hala hakeme suç buluyosanız gülerler.Dün rakibini sahasına gömmüşken en önemli silahının durduk yere kırmızı kartla saf dışı bırakılan takım haksızlığa uğramıştır,koca 45 dakika 10 kişilik rakibine karşı doğru dürüst pozisyona giremeyen takım değil...

İ.B.B beni gerçekten çok şaşırttı..Çok iyi bir oyun sergilediler 10 kişi kalmalarına rağmen..Fenerbahce dua etsin İ.B.B 10 kişi kalmış..Yoksa İ.B.B feneri 5liyecekti..Fener artık şampiyonluktan koptu kopacak..10 kişi kalmış bir takımı yenemiyorsanız + üstüne birde gol yiyorsanız bence bu ligden çekilin..Bence artık bu lig sadece 4 takım arasında geçecek..Galatasaray,Trabzonspor,Sivasspor,Beşiktaş..

Beter olsunlar.Acaip mutluyum,hem yenildiler diye hemde yedikleri 2 gol ofsayt diye.Birde tarftarlari 3-3 diye bagirdiya koptum gulmekten :)

Phuhaha.Eziklikte son nokta.:D:D,

Bu arada goller ofsayt olabilir ama önce bi düzgün oynasaydınız,pozisyon bulsaydınız.

ARagonness i tebrik ederim maçın yıldızı kendisidir :))

1.10 kişi rakip doğru mu?? evet

2. Rüzgar senin lehine doğru mu evet

3. Hakemler senden mi dokunsalar faül evet

eee ne yapcakssın çıkarkacan defansdan 2 adam alacan Önder - Deniz çıkarcan

SEMİH - KAZIM ı.. ALEX - GÜİZA ile karambole orta yap kaleye gitsin biri dokunsun gol..

ve çok rahat alırdın maçı.. Alex çıkar niye ben anşlamam adam dursa yeter tam GÜzia ya pozsiyonlar yaratıyordu aldı oyundan.. ilginç bu aragones.

bariz ofsayt denmesi de saçmalık.lig tv o çizgiyi çizmese herkes tartışır dururdu öndemi arkada mı diye.çizgi çekince kabak gibi ortaya çıkıyor tabi.ama hakem saniyede görüp karar veriyor.sadece 5 cm önde iki pozisyonda da.5-6 c'lik ofsayt kararlarına bariz denemez.bariz olması için yarım metre mesefe olmalı en az.

2. golde hakem ile futbolcu arasındaki fark, benle ekran arasındaki farka eşit.

7_242404_guiza_uzuntu0802_414_232.jpg

:):):)

KİM KOYARSA KOYSUN KOYSUN ALLAH RAZI OLSUN FENERE KOYANA CANIM FEDA OLSUN:D:D:D 2 golü de ofsayttan yediler ohhh ezikler sürünün böle.dün bizim maçtan sonra dediklerini hatırlıyorum hakem hatasına gülüyolardı...allah belalarını verdi...

Geri
Üst Alt