TSL 2008/09| 19.Hafta| İstanbul B.B. 2-0 Fenerbahçe |8 Şubat |

Cevap: CANLI ANLATIM TSL 2008/09 | 19.Hafta | İstanbul B.B. 1 - 0 Fenerbahçe | 8 Şuba

Arkadaslar Haskemin sucu yok...Hakem Cüneyt cakir adamcaaz son seneler Hakli olarak Galatasaray maclarinda rakiplere bi kac Kart gösterdi ya özellikle Galatasaray:Fenerbahce ve Galatasaray : besiktas maclarinda...Medya nin hosuna gitmedi bunlarda tabiki...adamcaazin üstünde büyük baski var....ne yapabilirki..Hakli verdigi kartlar hep hatali oldu Galatasaray lehine gelistigi icin....

2005/2006 sezonunda ise Fenerbahce Galatasaray i. yendiginde ayni Cüneyt Cakir dahi ilan edilmisti...;)

yaani Cüneyt cakir a ben bu macta hic bi suc bulmam Baski altinda adam....Ömer Üründül bile bu adamcaaza baski uyguluyor...bi düsünün yaani..

Cevap: CANLI ANLATIM TSL 2008/09 | 19.Hafta | İstanbul B.B. 1 - 0 Fenerbahçe | 8 Şuba

Alex kart işareti yaptı bir de resmen yemedi ama bizim gariban Ayhan- Lincoln - karan a dikre kırmızılar çıkıyor.. Adnan Polat eğer pislik gerkiyorsa yapmalı böyle gitmez.. böyle bişi yok.

Bu ne ya nasıl maç ulan bu nasıl fenerasyon bu nasıl MHK bu Allah Belanızı Versin hayatımda hiç çok az söylediğim bu lafı bu hafta o kadar çok söyledim ki Yazıklar Olsun!.

Cevap: TSL 2008/09 | 19.Hafta | İstanbul B.B. - Fenerbahçe | 8 Şubat | 19:00

+ sahaya hakemlerle beraber yine 14 kişi çıkacağınız bir maç.

Yazdım maçtan önce,ama bu kadar pislik ayen beyan yapılmaz.En iyisi hiç oynamayalım bu ligde daha iyi nasıl olsa masa başında kimin nerede olacağı belirleniyor...

İşte alın size fenerasyonun son örneği. Bi dünkü maça bakın bide bugunkü maça bakın. Ne kadar benzer sahneler var degil mi. Dün bize çat pat anında kart çıkartmalar. Bugunde ibb ye çat pat hemen kart cıkartmalar.

Geçen sene agızlarında emzikle dolasip zır zır ağlayan büyük fenerbahçe taraftarı ve fener medyası acaba bu son haftalardaki durumlardan sonra ne diecekler. Ligin ilk yarısındaki maçta 10 kişi kaldıktan sonra zar zor yendiler işte bugunde aynısı oldu

Bide penaltı çalar.90+5 de de ofsayttan gol attır.İslem tamam.Hepsine inad sampiyon olmalıyız.

MHK yine iş başında..Bukadar olmaz ya kırmızı kartlık hiç bir hareket yok orda..Sırf Guizanın istemesi ile kart verdi..Ben beşiktaş maçındada Delgadoya verdiği kırmızı kartı doğru bulmamıştım..Ama bunun kırmızı kartla yakından uzaktan alakası yok..Ligin ilk yarısında 9 kişi ile yenebilmişlerdi..Şimdide 10 kişi bıraktı hakem..Dikkat edin bu olaylarda gol olduktan sonra oldu..Hadi İ.B.B 45 dk daha dayan..

maçta noprmal faüller kararlar olsa fener in şutu dahi yok bitecek devre ama hakem beyefendi düt düt düt 3 frikik 2 pozisyon yarattı. Aradkaşlar bu maçın 1-0 veya İBB lehine bitme şansı imkan ötesidir. Talimat alınmış uyguluyorlar. Yürek yok.

Bu koşullar altında zor ama ben;

2 gelsin 2

diyorum.

2 haftadır kazanamayan bir fenerbahçe var.Fenerin kötü oyunu karşısında hakemin devreye gireceğini düşünüyordum.2.yarı daha net görecez ama 10 kişi bırakması bile yeter.

Alacak insallah maçı ibb. Abdullah hoca ve Arif Erdem ellerinden geleni yapacaklardır. Rüzgarıda arkasına aldı fenerbahçe artık şaha kalkan at gibi yürür :D

O faulü bana biriniz açıklayabilir mi?Anladıysam papaz olayım.

45' Fenerbahçe'de Gökçek Vederson'un yerine Ugur Boral oyunda...

I.B.B'de ise Adriano'nun yerine Metin Depe oyunda...

Fenerli futbolcunun ayağı kaysa hakem faul vriyor fener duron top dışında tehlike yaratabilecek çapta bir takım değil hakemde kaktırıyor feneri yensin diye. Bence ligin 2. yarısı ankaragücü yerine istanbul büyükşehir belediyeyi düşürmeye kararlı federasyon. Geçen haftada haksız kırmızı yediler taraftarıda yok sahipsiz görüyorlar.

Bu arada umarım Gökhan süzenin bonservisi hala bizdedir bu çocuk çok iyi futbolcu tam bir orta saha adamı.

Ve ikinci yarı başladı..

Arkadaşlar takip edemedim maçı.Durum ne Belediye daha iyi mi oynuyor?Yoksa gol bulup yattı mı üstüne?

48' Belediye atağı var. Fenerbahçe savunmasının arkasına bir pas İskender hareketlendi sol çaprazda! İskender koşuyor son anda Emre Belözoğlu araya girdi, engelledi tehlikeyi.

49' İstanbul Büyükşehir Belediyespor bu yarıda Fenerbahçe ataklarında tüm hatlarıyla kapanıyor ve hızlı ataklarla gol aramayı tercih ediyor. Fenerbahçe ise kanatlarını daha çok kullanmaya başladı. Özellikle sağ kanatta Gökhan Gönül çok aktif görünüyor.

Arkadaşlar takip edemedim maçı.Durum ne Belediye daha iyi mi oynuyor?Yoksa gol bulup yattı mı üstüne?

Adriano biraz hızlı ve becerikli olsa ilk yarı 3 yapmıştı belediye.Ama 2. yarı hem 10 kişi hemde rüzgar aleyhine.

Geri
Üst Alt