TSL 2008/09| 25.Hafta | Bursaspor 2 - 1 Fenerbahçe | Maç sonucu..

Cevap: TSL 2008/09| 25.Hafta | Bursaspor 2 - 1 Fenerbahçe | Maç sonucu..

Bu maç zerre kadar ilgilendirmiyor.Avrupa'da olmadıktan sonra neyleyim ligi.:(

Arkadaslar bizim üzüntümüz daha taaze hemen unutmayin üzüntümüzü bize fazla yakismaz baskasinin böyle siradan maalubiyetinde....ben bakmayacagim ama zorlu bir Eskisehir maci var yorgun Takim Moralsiz Takim vs..vs..vs kazanmasi güc ha kazandimi hemen ondan sonraki Hafta Gaziantep maci bu macta Puan kaybi 90%....

Kanal Türke kesinlikle bakmayin diyorum yine cünki tesadüfen actim dinledim Lincolnü bombardimana tutanlar Emre Belözoglunu elestoiren muhabiri susturdular Ispanya macimiz var üstüne gitmeyelim dediler kapatilar.....

Kanal Türk e Hayir!!!!

bizim şampiyon olacağmız meçhul o halde;fbnin şampiyonluk şansının kalan maçlarınada bakılırsa bitti gibi onun için sevincimiz.biz şampiyon olamazsaki fb olsa üzüntü katlanır onun için sevincimiz takımımızın çok iyi yerde olduğundan değil;fbnin şansının tükenmesinden.şampiyonluk sayılarıda derbi maçları gibidir.geçen yıl fb olsaydı bizim yerimize 18e 16 olacakdı.;);):p

ridvan penalti degil diyor :D yok artik bu penalti degilse penalti nasil biseydir ya.

Bursa'ya verilen penaltı penaltı değil.

Sıradan bir anguttan alıntıdır...Ezikliğin son perdesi;

Emre gibi 10 tane daha oyuncu lazim. Yani ozetle ruh‚ kazanma hirsi ve mucadele lazim.

Diger ~sirinler~ arasinda kayboluyor kendisi.
:2aloh1::2aloh1::ka05:

O pozisyona penaltı diyenin futbol zekasından şüphe ederim.

ridvan penalti degil diyor :D yok artik bu penalti degilse penalti nasil biseydir ya.

Bence de penaltı değil, ağır karar. Halis özkahya her zaman ki gibi yine yapacağını yapmış. Haa iyi olmuş aam işin gerçeği o müdahale penaltı değil.

Bu arada Halis Özkahya, Galatasaray'lıdır. Belki de bilinçaltında dünün intikamını almak vardı :)

ağlamak üzereydi en son gördüğümde rıdvan. angut utanmasa febeşe çakılan maçlarda programa çıkmayacak..

2008_08_23_dimitar_ivankov_gol_sevinci.jpg

Gol yemedikleri bir tek ''kaleci'' mevkii kalmıştı zaten.

Çok şükür oradan da yediler. :D

Şu Ivankov, Türkiye'ye geldi geleli Fenerbahçe'ye gol atmasını çok istemiştim. O da oldu.

''Dün bize gülen komşu, yarının (onun bunun) çocuğu

Anlıyorsun sen onu !''

Dün gece bizlerle bir hayli fazla uğraşıp dalga geçen fenevliler bugün sitelerini bile kapadı.Fenev zaten lige havluyu çokdan attı,son vuruşu zaten biz yapacaz az kaldı onada.

Bu maçda ben özellikle sarı kart sınırındaki adamlara baktım.Lugano ve emre sarı kart görerek önümüzdeki hafta oynamayacaklar.Bu ne anlamamı geliyor? lugano ve emre bizim maçda oynayacak anlamına geliyor.Haftaya ceza alan her fenerli bize karşı oynamayacak.

Maçdaki penaltıda doğru bir karardı ve kaleci ivankovun penaltıyı atması ayrı bir espiri konusu oldu..( burda daha öncede başka başlıklarda belirterek ntv spordaki rıdvan dilmenin bazen amigoluk yapıp fenerin pozisyonlarını değerlendirme dışı bırakdığını söylemişdim ve aynı rıdvan dilmenin yine eyyamcılık edip bu pozisyona "penaltı değil" demesinide ayrıca yadırgıyorum)

Sercan yıldırımı çok beğendiğimi söylemeliyim,semihden bile iyi bir oyuncu bence.Dripling ve son vuruşları çok iyi dolayısı ile büyük takımlarda oynayabilcek kapasitede.Tam bir santraformu derseniz biraz zor derim çünki rakip bu anlamda eksiklikleri mevcut.

Sonuç itibari ile güzel bir maç oldu bizim açımızdan ve yine ligde avantaj sağlamaya yönelik bir fırsatımız oldu.Şİmdi sivasın ve trabzonun kaybetmesini bekleyeceğiz (sivas maçı berabere birtersede iyi bir sonuçdur)

Dün gece bizlerle bir hayli fazla uğraşıp dalga geçen fenevliler bugün sitelerini bile kapadı.Fenev zaten lige havluyu çokdan attı,son vuruşu zaten biz yapacaz az kaldı onada.

Bu maçda ben özellikle sarı kart sınırındaki adamlara baktım.Lugano ve emre sarı kart görerek önümüzdeki hafta oynamayacaklar.Bu ne anlamamı geliyor? lugano ve emre bizim maçda oynayacak anlamına geliyor.Haftaya ceza alan her fenerli bize karşı oynamayacak.

Maçdaki penaltıda doğru bir karardı ve kaleci ivankovun penaltıyı atması ayrı bir espiri konusu oldu..( burda daha öncede başka başlıklarda belirterek ntv spordaki rıdvan dilmenin bazen amigoluk yapıp fenerin pozisyonlarını değerlendirme dışı bırakdığını söylemişdim ve aynı rıdvan dilmenin yine eyyamcılık edip bu pozisyona "penaltı değil" demesinide ayrıca yadırgıyorum)

Sercan yıldırımı çok beğendiğimi söylemeliyim,semihden bile iyi bir oyuncu bence.Dripling ve son vuruşları çok iyi dolayısı ile büyük takımlarda oynayabilcek kapasitede.Tam bir santraformu derseniz biraz zor derim çünki rakip bu anlamda eksiklikleri mevcut.

Sonuç itibari ile güzel bir maç oldu bizim açımızdan ve yine ligde avantaj sağlamaya yönelik bir fırsatımız oldu.Şİmdi sivasın ve trabzonun kaybetmesini bekleyeceğiz (sivas maçı berabere birtersede iyi bir sonuçdur)

nasil penalti degil beyler yapmayin sercan topu almis ceza sahasina süratli bir sekilde giriyor vederson dan kurtariyor topu ve vederson diziyle sercan in dizine müdahale ediyor. bu faul dur ve ceza sahasinda oldugu icin penaltidir. :)

Yarın Trabzon maçı berabere bitse, hatta Tabata da kırmızı görüp bizim maçta cezalı olsa.Bu da yetmezmiş gibi sivas-bjk maçı da berabere bitse...

Artık bundan sonra da biz de 3 puanı alıp fahtayı karlı kapasak...

Gayet güzel bir senaryo.

Eskişehir maçında tribünler dolmaaycak ama takıma destek vermek şart. Bileti aldım şimdi netden, pazar günü ordayım.

Arkadaşlar nasıl penaltı değil.Topla alakası olmayan vederson kontrolsüz giriş yapıyor sercana.Yani illa penaltı olması için tekme mi atması gerekiyor..

vederson cok amatörce bir penalti yapti eger düsürmese sercan yetisemeyebilirdi tipki hambur-GS macinda emre asik in yaptigi hareket gibi, adami biraksa topa yetisemiyecegi kesin ama faul oldu ve hakli bir sekilde karar agir oldu.

Geri
Üst Alt