TSL 2008/09 | 29.Hafta | Eskişehirspor 0-2 Beşiktaş | 26 Nisan 16:15

Cevap: TSL 2008/09 | 29.Hafta | Eskişehirspor - Beşiktaş | 26 Nisan 16:15

Derdin ne? ne bicim insansin sen ya? attigin hic bir ozel mesaja cevap vermiyorum,alinti yapmiyorum,hepsini Abdullah abiye yolluyorum,sana ceza veren yok,Evet Bjk kazansin istiyorum,sana ne? Sende seviye denen bi sey yokmu? Ismimi agzina alma,istedigimi desteklerim,yeteeer!

Aysel git karga forumunda destekle burda milletin sinirleri zaten gergin. Sende fitilleme. Hele bi bayan olarak "koydukkkkkkkkkkkkkkkkk" gibi tarzı söylemlerde hiç bulunma kendini küçük düşürüyorsun. Milletin sinirlerini zıplatıp ondan sonra banane demekle olmuyo bu işler

sampiyonlar ligi hayaller suya dustu artik

Derdin ne? ne bicim insansin sen ya? attigin hic bir ozel mesaja cevap vermiyorum,alinti yapmiyorum,hepsini Abdullah abiye yolluyorum,sana ceza veren yok,Evet Bjk kazansin istiyorum,sana ne? Sende seviye denen bi sey yokmu? Ismimi agzina alma,istedigimi desteklerim,yeteeer!

ne demek lan derdin ne bırak bu tripleri ayakları burası galatasaray formu seve seve yada s... s... destekliyeceksin galatasarayı yada defolup gideceksin msni ni versene ordan küfür etmek istiyorum sana burdan edince ceza alıyorum yoksa suan ne küfürler ediyorum eminim hissediyosundur gerizekalı ka...r

Lazko Caner geldi açılın :D (zaten yemekteyize çıkıcak havasından geçilmiyor) :D :D

Uuuuu birbirinizemi girdiniz beyler. Sakin olun.

Insanlari niye tahrik ediyorsun. Abartili sekilde Bjk destekliyorsun yallandan:confused::mad::mad:

Sivasspor 60

Beşiktaş 59

Trabzonspor 53

GALATASARAY 51

Fenerbahçe 48

Bu puan tablosunda Goztepe olsa onu desteklerdim,bjk var diye o yensin istedim,Biz olamayacaksak Bjk olsun,trabzon-sivas ve fenerden cok daha seviyeli bi takim Bjk kusura bakmayin benim icin bu boyle..

Eziklerin forumlarina giriyorum bakiyorum bize etmedikleri laflar yok. Kendi forumlarimizda bu ezikleri destekleyen var ya . helal olsun

burak suan nasıl gülebiliyosun 2.likde gidiyo resmen sen hala aysele yalakalık yapıyosun ulan ne biçim galatasaraylısınız be yuhhh...

Ayrıca taraftardan önce insanız!!

Sen önce sanalda olsa insanlar içinde nasıl konuşulması gerektiğini öğren sonra benim Galatasaraylılığıma laf at.

Sevgili renkdaşlar her sene şampiyon olacağız diye bir kural olamaz herhalde,geçen sene biz olduk bu sene büyük ihtimalde Sivas veya Besiktas olacak,insanlar özgürdür düşüncelerinde evet biraz tahrik var gibi ama ben espri gözüyle baktığım için birşey demedim,fanatikliğinizi bizim maçlara saklayın öyle herşeyi tahrik olarak algılamayın!

ne demek lan derdin ne bırak bu tripleri ayakları burası galatasaray formu seve seve yada s... s... destekliyeceksin galatasarayı yada defolup gideceksin msni ni versene ordan küfür etmek istiyorum sana burdan edince ceza alıyorum yoksa suan ne küfürler ediyorum eminim hissediyosundur gerizekalı ka...r

:ka10::ka10: suna cezasini kesin yoksa cok fena olucak ihrac edilicem sonra.

Ne olacak ya her sene biz mi şampiyon olacaz kardeşim,o zaman futbolun ne anlamı kalacak.2.lik elden gidiyormuş olmayalım.

Ayrıca konuşmalarına dikkat ne demek yalakalık.

.........Ulan neyse senin için ihraç yemeye değmez.

özelden msn nini atsana bana ordan ediym sana küfürlerimi şimdi burdan ceza almayalım bide açık adresini yolla hadi bakıym koçum....

Ikinizde Galatasaraylisiniz, bir jimnastik kulübü icin birbirinize bu kadar laf söylemeye degermi ya. Ismail sana biraz hak veriyorum, jimnastikcilerin golüne sevinilmemesi lazim.

Sivasspor 60

Beşiktaş 59

Trabzonspor 53

GALATASARAY 51

Fenerbahçe 48

Bu puan tablosunda Goztepe olsa onu desteklerdim,bjk var diye o yensin istedim,Biz olamayacaksak Bjk olsun,trabzon-sivas ve fenerden cok daha seviyeli bi takim Bjk kusura bakmayin benim icin bu boyle..

Sen bide Galatasaray'lımısın o halde ben bırakıyorum Galatasaray'ı. Senin gibi olacaksa olmasın varsın.

Biz daha oynamadık ve 2 rakibimizde kazandı.Çok önemli bir maça çıkacağız.

G.Saray olamayacaksa o tabloda kim sampiyon olsun istersiniz,ben bjk dedim diye kotu G.Sarayli oldum,sizler hakaret,kufur ederek harika insanlarsiniz tabii devam..

Ikinizde Galatasaraylisiniz, bir jimnastik kulübü icin birbirinize bu kadar laf söylemeye degermi ya. Ismail sana biraz hak veriyorum, jimnastikcilerin golüne sevinilmemesi lazim.

bir bayana bu sekilde nasil küfür edebilir böyle bir ortamda :ka10:

Geri
Üst Alt