TSL 2008/09 | 30.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonu

Cevap: TSL 2008/09 | 30.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Fenerbahçe | Maç sonucu

şampiyonluk yarınlara kaldı yineeee:D:D:D puhahahah zuhahahahaha jampiyonnn:D:D:D

Fenerin kazanmasına şaşırmadım maçtan önce de buraya yazdığım gibi ama imrendim valla, ne kadar kötü olursa olsun derbileri kazanıyorlar.

saten ligde sadece iki maçtan umutluyum beşiktaş ve sivas garanti yeneceğiz de diğerleri kuşkulu :D

Bu sene şampiyon ZOR olursunuz !

Diye başlayan bir söz marş vardı.Forum sağlığı açısından devamını getirmeyeyim.Neyse,Tebrikler Minik Kuşum,Tebrikler Dede'm. :D

Hemen kendilerini şampiyon ilan etmişlerdi fena bozuldular :D

Güissa fena taktı yine, aynı şekilde Holosko'nun golüde müthişdi. İnşallah bizde çakarız.

Besiktasin kocasi Guizaa :D

Bir de biz yensek şunları şampiyonlar liginden de olsalar müthiş olurdu ama hiç sanmam onları yeneceğimizi.

Bir de biz yensek şunları şampiyonlar liginden de olsalar müthiş olurdu ama hiç sanmam onları yeneceğimizi.

Maç öncesi Fenerin yeneceğini kaçımız tahmin edebilirdik? Bizde çok rahat yenebiliriz niye yenemeyelim..

derbiler psikolojik savaştır ve fb son yıllarda bu konuda rakipsiz...adamların ölüsü derbi alıyo...biz en iyi berabere kalırız...o da bület hocanın muhteşem savıunma anlayışıyla 0-0 biter:p

Maç öncesi Fenerin yeneceğini kaçımız tahmin edebilirdik? Bizde çok rahat yenebiliriz niye yenemeyelim..

Ben tahmin etmiştim mesela. Buraya da yazmıştım ama bizim takım o ışığı vermiyor. Fark şurda Fener ister iyi olsun ister kötü durumda olsun derbileri kazanıyor. Biz sadece çok iyi olduğumuz zaman derbi kazanabiliyoruz. Böyle düşünüyorum ben.

şu an bülent hoca giderse ŞL ye gideriz ama gitmez öfffffffffffffffff :(

derbiler psikolojik savaştır ve fb son yıllarda bu konuda rakipsiz...adamların ölüsü derbi alıyo...biz en iyi berabere kalırız...o da bület hocanın muhteşem savıunma anlayışıyla 0-0 biter:p

Bir kere iddaa oranlarını görmüşlerse ki mutlaka görmüşlerdir.Sadece onun hatrına hırslanmışlardır.:D

Emre Belozoglu mac sonunda ikidir Galatasaray buyuk camia diyor.Fenerbahceyide ovuyor arada:).

Ben tahmin etmedim emindim.Bilen bilir:D:f68.gif:

Gülüşümün sebebi Fener'in galibiyeti değildir.Sonra Fenerbahçelilikle itham edilmeyelim:D

Kendilerini hiç sevmesemde Yasin,Selçuk ve 5 numaralı oyuncuları çıkana kadar çok iyi oynadılar...

Fenerbahçe'nin Beşiktaş ve Galatasaray'la oynadıgı son 17 derby sonucu :

13 galibiyet

3 beraberlik

1 yenilgi.

Kim ne derse desin Fenerbahçe derbyleri derby gibi oynuyor. Hakkını verıyor.

Zaten son 6 maç içerde dışarda sürekli yenıyoruz. Bugun de hiç şaşırmadım sonuca.

biz su ankara hacettepe macları alsak sampıyon olucaz onu bıraktım haccettepe macını alsak genede sansımız olurdu.

demekkı neymıs her zaman iş bitmeden umudumuz yıtırmemek lazımmış

Geri
Üst Alt