TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Ekli dosyalar

• Kanarya_Yiyen_Aslan.webp
    Kanarya_Yiyen_Aslan.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 205
Cevap: TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 21 Şubat | 19.00

Sabri yok mu yahu ?

İstatistiklere göre 2-1 yenilememiz gerekir. Ha bugün ne olur derseniz, 3-1 alırız diyorum. Golleri söylemeyeyim sürpriz olsun :)

İstatistiklere göre 2-1 yenilememiz gerekir. Ha bugün ne olur derseniz, 3-1 alırız diyorum. Golleri söylemeyeyim sürpriz olsun :)

Derbilerin istatistiği olmaz yenicez gibi bi his var içimde hadi bakalım:D

1 puanı kayıp olarak görmem bu maçda ama inş kazanırız ve müthiş bi avantaj elde ederiz.

Bence sayın Rijkaard Jo ile başlamaz. Madrid maçında olduğu gibi kontrollü futbolu seçecektir. O yüzden Ardayı forvet olarak sürecektir sahaya. 1 puan bile bizim için değerli.

Bence sayın Rijkaard Jo ile başlamaz. Madrid maçında olduğu gibi kontrollü futbolu seçecektir. O yüzden Ardayı forvet olarak sürecektir sahaya. 1 puan bile bizim için değerli.

1 puan ıçın çıkarsak idda edıyorum yeniliriz......Arda forvet oynarsa sıvokla,ferari arasında kaybolur..Duvara çarpar çarpar döneriz.İlerde top tutan oyuncu lazım...Son derbılerı ızledınızmı 2 3 yıldır kafayla ındırılen toplardan bulmusuz golleri.....Dedi dersiniz...

1 puan ıçın çıkarsak idda edıyorum yeniliriz......Arda forvet oynarsa sıvokla,ferari arasında kaybolur..Duvara çarpar çarpar döneriz.İlerde top tutan oyuncu lazım...Son derbılerı ızledınızmı 2 3 yıldır kafayla ındırılen toplardan bulmusuz golleri.....Dedi dersiniz...

İyide Jo hava hakimiyeti çok etkili olan futbolcu değil. 3 4 haftadırda oynamıyor. Asıl o kaybolur bjk nin defans hattında.

Galatasaraylı olmak demek;sadece şampiyonluklarla açıklanamayan,sadece kültürle tarif edilemeyen,sosyal dayanışmayla,sevgiyle,olağanüstü kazanma arzusu ve sınır tanımaz büyüme hırsıyla anlatılamayan bir yaşam şekline sahip olmak demektir.dünden geleceğe uzanan tarihin sonsuz koridorlarında Galatasaraylı olmak demek;giderek büyüyen,giderek parlayan,erişilmesi mümkün olmayan bir ışık,inanılmaz uzaklıklara ulaşan bir ses ve hiç ölmeyecek bir ruha sahip olmak demektir.

Jo'nun ölüsü forvette Arda'dan iyidir.

İyide Jo hava hakimiyeti çok etkili olan futbolcu değil. 3 4 haftadırda oynamıyor. Asıl o kaybolur bjk nin defans hattında.

Yapma be özgür jo nasıl hava hakımıyetı etkili deil boyu yeter...Arda ne yapsın tek başına ilerde...Arda solda oynamalı..Kaç haftadır Ardayı biz neden elestirdik forvet oynadı diye....Benim düşüncem bu yönde en azından kanka:D

1-4 aliriz :D

Topal bir kafa golü atsa kulagimi kesicegim.

Arda´dan sol kanatta faydalanmaliyiz bugün. Arda´nin sol kanattaki yetenegine cok ihtiyacimiz var. Jo sakatliktan cikti, 10 gündür kondisyon depoluyor ve Antalya kampina da götürüldü. Ne diye aldik o zaman Jo´yu bu macta oynamayacaksa? Kesinlikle oynamali.

Kasimpasa gibi takimlari Jo´suz da yeneriz ama madem transfer yapiyoruz o zaman Besiktas karsisinda oynayacak.

Geri
Üst Alt