Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Cevap: TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu
Fenerin videoları en aşağı 1 petabyte yer kaplar
Fenerin videoları en aşağı 1 petabyte yer kaplar

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

devam devam kızdırıp kızdırıp koy önümüze..Ben sana 2 DVD yaparım o görüntülerden son 10-15 yıla bakarsak...
Bir anlam ifade etmiyor..Dün başkaları bu görüntülerinin içinde sarı kırmızı olanlarını gösterdiğinde sesini çıkartmayanların bugün bunları savunma hakkı hiç yok..Hiiç kusura bakmasın kimse..
Keita'ya da ceza gelmesi lazım diyelim gerilmeyin bu kadar..Gelir mi gelmez mi bakarız artık hep birlikte..
Son 10-15 yıla girersek fenerin görüntülerinden 2 dvd değil Box Set çıkar :2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima
devam devam kızdırıp kızdırıp koy önümüze..Ben sana 2 DVD yaparım o görüntülerden son 10-15 yıla bakarsak...
Bir anlam ifade etmiyor..Dün başkaları bu görüntülerinin içinde sarı kırmızı olanlarını gösterdiğinde sesini çıkartmayanların bugün bunları savunma hakkı hiç yok..Hiiç kusura bakmasın kimse..
Keita'ya da ceza gelmesi lazım diyelim gerilmeyin bu kadar..Gelir mi gelmez mi bakarız artık hep birlikte..

Agla lan agla
:m26: :m26: :m26: :m26:
![]()
Einstein'ın kemikleri sızlıyor..
Mantığa bak.![]()
![]()
Einstein'ın kemikleri sızlıyor..
Mantığa bak.![]()
bunu yazan kara cahilKüçüklüğüne verdim gitti..beni bozmaz kaçış yolları yorumları..selametle..
Aman yarabbii... önce Elano'yu övüyor sonra penalti diyor.. Hakan Ünsal? Su bildigimiz küçük Hakan??mg: Kiyamet alametidir bu..
Soru1: 4 haftadir en iyi oyununu oynayan Elano.En iyi oyununu hangi macta oynamistir?
Küçüklüğüne verdim gitti..beni bozmaz kaçış yolları yorumları..selametle..
![]()
bu ne ya. nerden aldın kardeş bunu??
doktor çağırın doktor. BU nasıl şizofrenidir.