TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 21 Şubat | 19.00

elanoyu formda zannediyorsanız ya futbolu bilmiyorsunuz ya da elanoyu hiç izlememişsiniz üçüncü bir ihtimal herşeye at gözlüğüyle bakıyorsunuz.

Hala Elano'ya sallayanlara pes artık diyorum.

Nedense içimde kupadaki Trabzon maçı gibi olacak gibi bir his var.

Eğer Atletico maçındaki gibi bir anlayışla çıkarsak Beşiktaş ceza sahamıza 20m uzaklıkta olur.Eğer forvetsiz başlarsak böyle oynayalım ama Jo oynarsa hücum oynarız.

Rüştü

Ekrem - Toraman - Sivok - Ferrari - İ.Üzülmez

Fink - Ernst

Tabata - Yusuf

Bobo​

Bu kadar çekinmelerine gerek yok?

5 defansmı:eek::eek::eek:

Yusuf ve tabata aynı anda oynarlarsa ortasahayı çok rahat geçer topları kanatlara ulaştırırız.

Neden bilmiyorum bi türlü maç havasına giremiyorum ya .

yahu arkadaşlar elanoya sallamıyorum bir derdim yok yoruldum yazmaktan elano nun oynadığı oyuna kalitesine herşeyine hayranım ama manc city deki elanoya hayranım.şuan o elano mu oynuyor allah aşkına ya elanoyu bu sanıyorsanız daha sıkı durun diyorum barosun gelmesiyle ayrıca topalın sarpın eski formlarını tutmasıyla o zaman elanoyu izleyin.elanoya salladığım yok aksine çok beğendiğim hayran olduğum bir futbolcu.ayrıca kime futbolu bilmiyorsun dedim ben çıldıracağım yahu allah aşkına az sonra fenerlisin muammelesi de görürsem şaşırmayacağım. yapmayın etmeyin sevgili kardeşlerim sevgili renkdaşlarım. en az sizin kadar aşığım o sarı kırmızı armaya.

3 puan alirsak fener bursayi yenemez.

Elano son zamanlarda çok hırslı en azından buna saygılı olmak lazım.O pankarttan sonra hele bunu iyice belli etti.

Bir futbolcu Brezilyalı diye illa çalımlar ve göze hoş gelen hareketler yapmaz.Ha diyeceksinizki Elano'nun özellikleri nedir ? Elano uzun pası,verkaçları,gol öncesi pasları,presi ,şutları ve mücadelesiyle komple bir takım oyuncusudur.Bu çerçevede değerlendirin onu.

Jo iyileşmişse bile 11de başlamamalı, ikinci devre skora göre oyuna taze kan olarak dahil olabilir. Elano tartışmalarına hiç değinmiyorum bile.. İlk 11'e şu an Arda'dan sonra dahil edilecek ilk oyuncu.

Jo iyileşmişse bile 11de başlamamalı, ikinci devre skora göre oyuna taze kan olarak dahil olabilir. Elano tartışmalarına hiç değinmiyorum bile.. İlk 11'e şu an Arda'dan sonra dahil edilecek ilk oyuncu.

Yalniz Jo ikinci yari girerse pek faydali olur mu bilemiyorum, cunkü takim olarak 60 d. sonra yorgun olucagiz ve Jo`a pek destek gelmez.

Bu yüzden ilk yari Jo ile golü bulup, 2. yari bir orta saha oyncuyu Jo un yerine oyuna sokmak daha mantikli olur gibime geliyor... Katilmiyor musun?

Bence ilk 11'de başlayabilecekse başlamalı.. Skoru istediğimiz gibi yapabilirsek 2.yarı zaten oyundan çıkar ortasaha oyuncusu girer, Atl. Mad. maçındaki düzene gireriz.. Eğer o oynamassa ve gole ihtiyacımız olursa İnönü'de skoru çevirmek kolay olmaz.( Hasan Kabze hariç:))

Bence ilk 11'de başlayabilecekse başlamalı.. Skoru istediğimiz gibi yapabilirsek 2.yarı zaten oyundan çıkar ortasaha oyuncusu girer, Atl. Mad. maçındaki düzene gireriz.. Eğer o oynamassa ve gole ihtiyacımız olursa İnönü'de skoru çevirmek kolay olmaz.( Hasan Kabze hariç:))

:2_thumbs_up_-_anima

evet aynı fikirdeyim.yenersek fener-bursa maçı bu yılki en rahat ve keyifle izleyeceğim maç olacak.:)

inşallah endişelerm boşa gider içimden bi ses gs yencek diyo ama içimdeki diğer ses de gs yenlck fb de bursayı hrzamanki gbi yenecek diyo ama inşallah olmaz bu .gerçekten çok umutluyum maçtan inşallah yarın galibiyet alırız ..ama fb bursayı yener gibi hep yeniyo bursayı fener nasıl oluosa

Atleti maçında takım hakikaten çok yoruldu.

İlk 60 dk. da skoru yakalayıp daha sonra Barış,Ayhan düşünülebilir ortasahada.

İkiside atleti maçında süre almadılar nerdeyse.Ayrıca Rijkaard Caner'i yedeğe alıp Jo'yu forvete sürebilir.Bu durumda Caner'de yedekten gelip takıma direnç sağlayabilir.

...............................leo........................ .......

uğur..............neil...............servet........... ......h.balta

............elano..........m.topal..........sarp............

............................emre...............................

............keita.......................arda...............

Böyle bir kadro iş yapar diyorum bjk savunmasına karşı.

Caner ve santosoun ilk 11 çıkacağına pek ihtimal vermiyorum.

...............................leo........................ .......

uğur..............neil...............servet........... ......h.balta

............elano..........m.topal..........sarp............

............................emre...............................

............keita.......................arda...............

Böyle bir kadro iş yapar diyorum bjk savunmasına karşı.

Caner ve santosoun ilk 11 çıkacağına pek ihtimal vermiyorum.

Emre 11 çıkmaz

umarim rijkaard yarinki macta gio'yi ilk 11de oynatmazz .. yoksa 10 kisi kaliriz sahada, Gio henüz tam formunda degil, bence rijkaard cok buyuk bi hata yapmis olur, onun yerine yani sakat degilse canerin oynamisi bence daha mantikli olur, umarim en az bir beraberlikle cikariz inönü'den

Arkadaşın beşiktaşlı galiba

formsuz elano demiş o arkadaş bi de..sadece sonuçlar üzerine kurulu bi futbol bilgisi bu başka bişi değil .bi oyuncu berbat oyndğ b maçta gol atsa müthiş olr müthiş oynypgol atmasa vasat olr kimi körün gözünde

Geri
Üst Alt