TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 21 Şubat | 19.00

Şu avrupa sonrası maç sendromunu atlatmamız lazım

Ben hakemden korkuyorum arkadas.

Biz Besiktasi yenersek sampiyonluk yarisindan kopuyorlar, bu da ligtv basta olmak üzere bazilarin isine hic mi hic gelmez...

Besiktas yenerse üst sira yeniden karisir ve Sampiyonluga oynayan takimin sayisi artar, hele birde Bursaspor feneri yenerse...

arkadaşlar kaç kere yazdım gene yazıyorum :D yarınki maça gelicekler için bı topic açılsa fena olmazmı ?

harbi hacı yarın nerde buluşak kararlaştıralım yavs

Ya adam acmayi bilmiyor, siz acsaniza...

beyler bulamadım nası açılcak bılmıyorum cahiliz biraz bi yardım edin de açın

Ezeceğiz bu kadar basit. Zerre korkum yok. Bjk'da gol atacak adam bile yok. Athletico deplsmanından da avantajlı döndük, yorgunluktan çok bu pozitif moralle Bjk'yı harcarız her türlü. Her zaman olduğu gibi takımıma güvenim sonsuz. Ayrıca takımdan şüphe duyan arkadaşlarada şunu söyleyeyim, Athletico maçından önce de çok yorum yapıldı ilk maçta herşeyin biteceğinden vs. tarzında. Galatasaraylı olduğunuzu unutmayın. Galatasaray demek hayallerin, umutların ve başarıların hiçbir zaman bitmemesi demektir. En kötü zamanında bile takıma sonsuz güvenmek demektir. Bunuda Galatasaray en kötü zamanlarında gerek yerel olsun gerek ulusal düzeyde olsun defalarca kanıtlamıştır. Yarın arkanıza yaslanın ve maçı seyredin. Aslanlar gerekeni yapacaklar çünkü. 3 puanı alacağız fenerle fark 4 puana çıkacak. O kazmalar Bursayı hayatta yenemez.

Icimde bir his var sanki oyuncular bjk macina pek onem vermeyecek gibime geliyor ve sonucta yenilecegiz.Ustelik avrupa macindan sonra OFFFFFFFFFFFFFFFF

Icimde oyle bir his var ki sanki oyuncular bu maca onem vermeyecek gibi ve sonucta kaybedecegiz.offffffffffffff

bineriz ferrariye çarşı pazar fink atarız :D

beyler maça gelicekler olanlar için topici açtım.İyi geceler

Kupa'daki Trabzon macina benzer bir kadro ile cikmamizi temenni ediyorum. BJK'ye yenilmek fazla birsey goturmez. Atletico'ya yenilmek, hele ki gecen sene cantada keklik olan turu verdikten sonra benzer bir durumun yasanmasi camiaya cok koyar.

Geri
Üst Alt