TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 21 Şubat | 19.00

Kaleyi uzaktan görmek lazım :asd:

Kaleyi uzaktan görmek lazım :asd:

Zor be gardasim, zor.:D

Hafta icin mac yapan Manu Evertona karsi dagildi. Bayern Nürnberge karsi 1 puani zar zor alabildi...

Kaleyi uzaktan/yakindan farketmez, bu maci alirsak büyük is yapmis oluruz.

Puan kaybedicez.

Bu hafta oynucamız takım Kasımpaşa olsaydı yine puan kaybederiz derdim..Her Avrupa maçı sonrası böyle oluyor (?)

Kazanırsak ve Fenerbahçe Bursa'ya kaybederse çok büyük avantaj olur,birde şunları ASY'de yenebilirsek şimdiden 7 puanlık bir kredi olur,ama tam tersi de olabilir,yani kısaca uzun ince bir yolŞampiyonluk ve ilk ilmeği bu hafta atılacak bu yolda,bu yüzden bu maça çok konsantre çıkmlaı futbolcular ama ben pek öyle olduklarını düşünmüyorum umarım yanılırım ve müthiş bir futbolla,gerekirse hakem hatası ile olsa bile bu maçı almalıyız,bana hiç koymaz hakem Beşiktaş'ı doğrasa bile,zira bu sene Fenerbahçe'ye yeteri kadar kıyak geçtiler ki ''Fırat AYDINUS'' Beşiktaşlı görünümlü Fenerbahçe'li olduğunu bildiğim için,bu maçta nasıl yönetim göstereceğini bilemiyorum.

Olası puan kaybı üzmez ama ne olursa olsun yorgunluk bahane olamaz,çıkıp 3 puan için herşeyi yapmalıyız.

Rüştü

Ekrem - Toraman - Sivok - Ferrari - İ.Üzülmez

Fink - Ernst

Tabata - Yusuf

Bobo​

Bu kadar çekinmelerine gerek yok?

Gerçekten şu kalitesiz kadroyu yenemezsek çok çok üzülürüm,bjkyi küçük düşürmek için demiyorum fakat bu kadrodan hiçbir oyuncu GALATASARAY da oynayacak kaliteye sahip değil.

Daha önce Trabzonspor topiğini açmışım 4-3 kazanmışız. Orduspor maçının açmışım 3-0 kazanmışız.

Bu sefer 1-4 alacağız diyorum. Çok kolay maç olacak emin olun.

Gerçekten şu kalitesiz kadroyu yenemezsek çok çok üzülürüm,bjkyi küçük düşürmek için demiyorum fakat bu kadrodan hiçbir oyuncu GALATASARAY da oynayacak kaliteye sahip değil.

Ferari ile Ernst hariç kaliteli oyuncuları yok.

bıryerde gördum ve cok hosuma gıttı koptum resmen paylasıyım dedım :D

--------------Leo------------------

--Uğur----Neill---Emre------Hakan---

------------M.Topal-----------

---------Sarp-----Elano---------

----Keita-----Jo---------Arda------

Daha ne olsun!

işallah kazanırız bende fark atcağımız dusuncesındeyım ama dderbılerın havası o sezon takımlar ne halde olursa olsun cok farklı oluyor..

Galatasaralı olarak beraberliğe hiçbir zaman sevinmem ama sanırım bu maçta beraberlik olsa sevinirim.Çünkü yenileceğimizi hissediyorum.Deplasmanda derbi kazanamıyoruz maalesef.:)

Galatasaralı olarak beraberliğe hiçbir zaman sevinmem ama sanırım bu maçta beraberlik olsa sevinirim.Çünkü yenileceğimizi hissediyorum.Deplasmanda derbi kazanamıyoruz maalesef.:)

Evet uzun süredir derbilerde deplesman galibetimiz yok. Beraberlikte bizim için iyi bir sonuç olabilir.

Athletico dönüşü Bursa, Trabzon, Kayseri gibi takımlarla oynasaydık işimiz çok daha zordu. Bjk ile oynamak çok büyük avantaj. Adamlar zaten her yönden bitmiş durumda. Demirören yine başkan oldu, Mustafa Denizli'nin ne olacağı belli değil. Takımın forvetleri gol atamıyor. Doğru düzgün bir oyun sistemleri yok. Bu kadar işin içinde sadece gaz vererek, oyunculardan Galatasaray'ı yenmelerini beklemek tamamen hayal ürünüdür. Herkes biliyorki Bizim takımın usta ayakları Bjkyı rezil eder. Athleticolu oyuncuları bile çalım manyağı yapan Arda ve Keita, bunlara neler yaşatır tahmin etmek hiç zor değil. Deplasmanda derbi kazanamama diye bir sendrom yok. 2006'dan sonraki İnönüdeki maçlara bakarsanız: 2007'de pek bir iddiamız yoktu giderken, 2008'de Kalli yüzünden kaybetmiştik maçı, 2009'da yine fazla bir iddiamız yoktu ama yediğimiz 2 golde saçmaydı. Şimdi ise 3 puan almak için gidiyoruz bu maçı aldık mı zirvede rahat olacağız çünkü. İddialıyız ve bu yüzden Bjk önümüzde duramaz.

Athletico dönüşü Bursa, Trabzon, Kayseri gibi takımlarla oynasaydık işimiz çok daha zordu. Bjk ile oynamak çok büyük avantaj. Adamlar zaten her yönden bitmiş durumda. Demirören yine başkan oldu, Mustafa Denizli'nin ne olacağı belli değil. Takımın forvetleri gol atamıyor. Doğru düzgün bir oyun sistemleri yok. Bu kadar işin içinde sadece gaz vererek, oyunculardan Galatasaray'ı yenmelerini beklemek tamamen hayal ürünüdür. Herkes biliyorki Bizim takımın usta ayakları Bjkyı rezil eder. Athleticolu oyuncuları bile çalım manyağı yapan Arda ve Keita, bunlara neler yaşatır tahmin etmek hiç zor değil. Deplasmanda derbi kazanamama diye bir sendrom yok. 2006'dan sonraki İnönüdeki maçlara bakarsanız: 2007'de pek bir iddiamız yoktu giderken, 2008'de Kalli yüzünden kaybetmiştik maçı, 2009'da yine fazla bir iddiamız yoktu ama yediğimiz 2 golde saçmaydı. Şimdi ise 3 puan almak için gidiyoruz bu maçı aldık mı zirvede rahat olacağız çünkü. İddialıyız ve bu yüzden Bjk önümüzde duramaz.

Yalnız bu saydığın tüm olumsuz etkenler derbi maçlarında unutulup gider. Bjk veya fener isterse tüm maçlarını kaybetsin derbi maçlarında işler değişiyor.

Yalnız bu saydığın tüm olumsuz etkenler derbi maçlarında unutulup gider. Bjk veya fener isterse tüm maçlarını kaybetsin derbi maçlarında işler değişiyor.

Valla sırf gazla olsaydı bu işler, Demirören kendi tüplerinden bağlasın topçulara 7/24 gaz versin yinede yenemezler bizi.

Valla sırf gazla olsaydı bu işler, Demirören kendi tüplerinden bağlasın topçulara 7/24 gaz versin yinede yenemezler bizi.

Demirörenle alakası olduğunu düşünmüyorum bu gaz işinin. Futbolcular psikolojik olarak ve o taraftarın ateşini gördüğü zaman zaten gaza geliyorlar. O zaman geçmiteki tüm olumsuz etkenler siliniyor.

Futbol şansı faktörünün birebir belirli olabileceği bi maç.. Umarım futbol şansı bizden yana olur.. Gerçi beşiktaştan yana olmaması yeter; Zira kazanmak için bizim değil beşiktaşın şansa ihtiyacı var...

Bence bu maç Beşiktaş için ya tamam ya devam maçı... o yüzden acayip asılacaklar maça ve bu bizim için çok büyük bir avantaj olacak. Ben diyorum ki bu maçı iyi savunmamızla ve kontra ataklarla 2 farklı rahat alırız.

--------------Leo------------------

--Uğur----Neill---Emre------Hakan---

------------M.Topal-----------

---------Sarp-----Elano---------

----Keita-----Jo---------Arda------

Daha ne olsun!

Zehir gibi kadro ve diziliş,benimde fikrim aynı,tek değişiklik emre yerine servet olurdu.

Geri
Üst Alt