TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray - Kasımpaşa | 28 Şubat | 19:00

Güzel bir oyunla rahat bir galibiyet istiyorum.

Orta sahada Emre Çolak ya da Ayhan oynayacak. Mehmet Topal ve Mustafa Sarp'ın yeri garanti gibi.

Kadro tercihini çok merak ediyorum. Emre Çolak özellikle de sahamızda oynayacak olmamız nedeniyle doğru tercih olabilir.

Arda ortada oynar jo oynar.

İki kupayı birlikte aldık daha önce. 2007-2008 sezonunda şampiyon olduk. Sonra Süper Kupa'yı Kayseri'yi yenerek aldık.

Fakat diğerlerine katılıyorum. İki hedefimizden koptuğumuz için artık lige asılmalıyız.

Pardon hafızam beni yanıltmış:(

Orta sahada Ayhan-Barış Özbek oynatacağımıza Emre Çolak'ı oynatsak daha iyi olmaz mı acaba :)

Kaybedersek 2-3 puan kaybederizde kazanırsakta adamı kazanırız.

Orta sahada Ayhan-Barış Özbek oynatacağımıza Emre Çolak'ı oynatsak daha iyi olmaz mı acaba :)

Barış cezalı. Dünden beri ağzıma sakız oldu, hala tekrarlıyorsunuz. :)

Ayhan veya Emre Çolak oynar diyorum ben.

Valla bana kalsa atletico macında da ayhan yerine onu sokardım da.Rijkaard bu napcagı belli olmaz:D

Ayhan'ı oynatabilir. 2 sebebten, Elano yokluğunda fizik-teknik olarak en iyi adamımız tamam formsuz ama genel olarak bu böyle. E.Çolak ile başlaması demek, 2.yarı kesin bir değişiklik yapmak demek oluyor. Çünkü fiziği yetersiz olduğu için çocuk kendinide beli süre sonra gösteremiyor. Baskıda panikliyor hepimiz biliyoruz. Erken henüz ve rica ediyorum bu kadar büyük umut bekleyip çocukta baskı yaratmayalım. Bırakalım kendini geliştirsin 1 yılı var daha. Bu sene ona cesaret-kondisyon ve taktik olarak yükleme yapılıyor. Yani kurtarıcı gözü ile bakıp hata yaptığında bitirmeyelim. Oynadığında elinden geleni yapıyor düşük fizik ve kondisyonu ile.

yeni açık üst tükenmiş..

bizim taraftarların bu maçta yeni açık üst'ü doldurmasının imkanı var mı ? bence hayır..

muhtemelen 1000-1500 kadar kasımpaşalı bu akşam orada olucak..

zaten 30 liraya bir kale arkasında bilet bulunurken , 75 liraya niye öbür kale arkasından alsınlarki ? tabi bu onların düşüncelerine göre..

zaten birçok forumda da onların yeni açıktan yüksek sayıda bilet aldığı yazıyor.. maç saatinde göreceğiz tabiki..

İlk yarıdaki performanslarından sonra Mehmet Topal ile Mustafa Sarp'ı yan yana oynatmıyor Rijkaard. Sarp Topal'ın önünde oynuyor her zaman. Sarp'ın yanında da Elano görev alıyor sürekli. Bu maçta Elano oynayamayacağına göre o mevkide Ayhan - E.Çolak arasında bir seçim yapacaktır. Arda'yı oraya koyacağını pek zannetmiyorum. Çünkü gezmeyi seven bir futbolcu Arda. Bu konuda sıkıntı yaşatabilir orta sahaya.

Maç saatini bekleyip görelim.

bugün fener puan kaybetmez belediyede eksik çok o yüzden kesin kazanmamız lazm

yeni açık üst tükenmiş..

bizim taraftarların bu maçta yeni açık üst'ü doldurmasının imkanı var mı ? bence hayır..

muhtemelen 1000-1500 kadar kasımpaşalı bu akşam orada olucak..

zaten 30 liraya bir kale arkasında bilet bulunurken , 75 liraya niye öbür kale arkasından alsınlarki ? tabi bu onların düşüncelerine göre..

zaten birçok forumda da onların yeni açıktan yüksek sayıda bilet aldığı yazıyor.. maç saatinde göreceğiz tabiki..

Yeni Açık Alt'a gidecekler. Yeni Açık Alt, Yeni Açık Üst'ten önce bitmiş. Bu ne demek biliyor musun? Yeni Açık Alt kesinlikle Kasımpaşalıların olucak.

Yeni Açık Üst bizim. Oraya gelmeye cesaret edemezler. Çok büyük olay çıkar.

Hala fener diyenler var. Arkadaşlar, puan durumuna bir zahmet bakın 3 ortak daha var şampiyonluğa. Bjk-Bursa atlanıyor bu takımların eksik 1 maçı var henüz ve moral-form durumu yüksek.

Kasimpasa Eskisehir maclarindan 6 puan cikartmamiz sart. Her zorlu macta 1 puana razi olursak sampiyon olamayiz. Kasimpasa benim gözümde zaten kazanilmasi gereken bir mac cikista olmalarina ragmen ama Eskisehir deplasmanindan mutlaka ve mutlaka 3 puan cikartmaliyiz.

Yeni Açık Alt'a gidecekler. Yeni Açık Alt, Yeni Açık Üst'ten önce bitmiş. Bu ne demek biliyor musun? Yeni Açık Alt kesinlikle Kasımpaşalıların olucak.

Yeni Açık Üst bizim. Oraya gelmeye cesaret edemezler.

yeni açık alt'a gitmeleri bile büyük şerefsizlik.. gerçi alayı şerefsiz zaten ama :rolleyes:

bizim yönetimin isteği doğrultusunda maç başlamadan onlar taraflarını belli ederlerse - ki zaten belli - o tribünden çıkartılabilirler mi ?

ayrıca biraz taşkınlık yapmaları durumunda da yeni açık üst'ü başlarına indirir bizim taraftar , buna da dikkat etmek lazım..

Kadroyu şimdiden açıklasalar da ona göre gitsem maça. :)

Geri
Üst Alt