TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | 28 Şubat | Devre Arası

Santosa baktığımda Messinin süratini ve çabukluğunu Ronaldinho'nun duruşunu ve tekniğini gördüm ilk yarı hep ümitliydim çok iyi oynayacağından tüm olumsuz yorumlara tüm balon transfer söylentilerine ramen helal olsun sana Santos daha bu başlangıç diyorum bu çocuğun tüm oyunu bu bile değil tamamen oynadığında gözlerimiz gerçek bir yıldız görecek.

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | 28 Şubat | Devre Arası

3 günde takım Barcelona olmuş haberimiz yok. O nasıl bir prestir. Fatih Terim dönemi aklıma geldi. Önde öyle bir pres varki Kasımpaşa ne yapacağını şaşırdı. Santos, Jo çok iyi, Arda güzel. Ayhan bile toparlanmış. Sabri'de döndü takıma. :)

inanılmaz bir futbol. tek kelimeyle harika... aşık oldum, bu maç bitmesin ya :D

ilk defa Gio'nun ozelligini goruyoruz, topla beraber o kadar hizli olan nadir oyuncu var hangi lig olursa olsun, tek eksigi bir gol atmasi, ki ozguveni geri dondugunde hic kimse durduramaz gio'yu

bana pm atın atıcam size kadroyu

Bu takıma Kewell-Baros-Elano nun eklendiğini düşünemiyorum :D

Şu oyuna tek fark az kaldı.

Beyler pek sevmem böyle şeyleri söylemeyi ama çok gol kaçırdık. Çok pozisyon demek çok enerji demek haa şu var kondisyonumuz son 10 yılın en iyisi 2000'den sonra. Ama çok harcadık çok.

İlk Yarı Özet :

Gio : İstekli ve kendine gelmiş ayrıca oyunu domine etti.

Jo: İyi yer tutuyor ve rakibi yoruyor. Hava toplarını güzel yerlere indirdi, golün asistini yaptı defansı çekerek Arda'ya çıkardı.

Keita : Rakibi yoruyor, pres yapıyor ama bencil.

Arda: Pres yapıyor, pasları dağıtıyor ve defansa sıkça geliyor.

Ayhan: Ataklarımızda dönen topları karşıladı pas dağıtımını eskiye oranla başarıyla yaptı. Güzel oynuyor.

Servet: Hata yapmadı ve yerinde müdahale yaptı.

Caner: Defansta 2 hata yaptı 1nde Servet 1nde Ayhan toparladı. Ofansa katkısı güzel 2 güzel atak onunla başladı.

Neill: Yorumsuz:)

LEo: Güven verdi güzel toplar çıkardı.

Sabri: Eskisi gibi değil yinede Uğur'dan iyi çünkü orta sahayada yardım ediyor.Santos-Keita'ya 2 güzel pasını görmem bile yetti.

Topal: İşini yapıyor. Rakibi önde karşılıyor, ofansta Ayhan-Arda'ya yardımcı oluyor. Hava toplarında etkiliydi.

Yorumcular Galatasaray uzun zamandır böyle presli ve hızlı bir oyun oynamıyordu diyor bence bunun en büyük sebebi Mustafa Sarp'ın oynamaması , sevdalılarına duyurulur

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | 28 Şubat |Devre Arası

4-4-2 oynuyoruz arda solda giovanni sagda Keita ve Jo forvette, bizim gücümüz forvette atak futbol oynarsak kimse durduramaz! Dos Santos Messi gibi oynadi ilk yari, Jo'nun önemi bugün bir kez daha ortaya cikti

Hayır 4-4-2 oynamıyouz. 4-2-4 oynuyoruz, ilerideki dörtlü devamlı değişiyor ve süper bir futbol ortaya çıkıyor.

Oh sonunda güzel futbol.

Puan kaybedersek Allah korusun bu gece uyuyamam.

Show yapiyor takim, izlemesi cok zevkli insAllah 2.yari aynen böyle devam ederiz.

Angutlar Gio dopingli çıktı test yapılsın diyor ya :D

Ayrıca şaka bir yana şu güzel oyun bir kaza golüne gitmesin ikinciyi bulmak gerek mutlaka.

Gio=Ronaldinho :D

Çok iyi oynuyoruz.Bir an önce 2 yi bulmalıyız.

Santos çok iyi bu maç ayrıca.

Geri
Üst Alt