TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Yunus demişti : "Fener sempatizanıdır Kasımpaşa" diye. Ben katılmıyorum. Bu adamlar feneri yenen Ts'yi yenen bjk'yi zorlayan bir takım.

Kasımpaşalı Barış arkadaşımın akrabası fanatik derecede aileden Galatasaraylı onu biliyorum.

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Ben Arda'yi kötü demiyorum. Katkisa cok. Ama dikkatli okursan yazdigimi, daha az bencil olursa, kompleksini yenerse, ve DAHA HIZLI oynarsa, katkisi cok cok daha fazla olacak!

Arda için çok şey söylenebilir ama bir gerçek var ki Eric Gerets zamanındaki arda maalesef yok

:omg: :D

1291d1267387585-tsl-2009-10-23_-hafta-galatasaray-4-1-kasimpasa-28-subat-mac-sonucu-23796_336449181964_120944911964_4144392_7434905_n_jpg

hahaha :D

Iste özledigimiz Galatasaray. Iste bizim Galatasaray´imiz.

Ama arkadaslar size bir soru. Önliberolarimizi yeterli buluyormusunuz?

Bugün Ayhan uzun bir süreden sonra iyi oynadı. Mehmet Topal defansa çok yardım etti. Ama ortasaha kesin alınmalı..

Aynen arkadaşım.

Bu takıma yerli dopingi lazım ama 1 yabancı ve işi bilen ağabey orta saha lazım ya da bazılarının dediği gibi zenci bir ön libero.

Santos macin ardindan ne demis merak ettim simdi, videosunu izlemek istiyorum, yok muu?

Aynen arkadaşım.

Bu takıma yerli dopingi lazım ama 1 yabancı ve işi bilen ağabey orta saha lazım ya da bazılarının dediği gibi zenci bir ön libero.

Zenci dedin mi akan sular durur:D

Ortasahaya Mahamadou Diarra çok yakışır be:D

Iste özledigimiz Galatasaray. Iste bizim Galatasaray´imiz.

Ama arkadaslar size bir soru. Önliberolarimizi yeterli buluyormusunuz?

Ön libero iyi-kötü demek için, alternatif iyi bir orta saha lazım çift yönlü. Böyle biri alınmazsa tecrübeli güçlü bir isim şart orası ayrı.

75 ile 84 arası…

Maçın ilk yarısı Galatasaray alışık olmadığımız kadar önde basan ve rakibi hataya sevkeden bir oyun tarzı benimsedi.

Aslında bu oyunu sadece 1 golle süslemiş olmak ve Kasımpaşa ‘nın ayağa pas yapıp hızlı çıkabilen oyun yapısı, heran sorun yaratmaya aday olduğu her halinden belliydi.

2. yarıda oyundan düştüğümüz ve Kasımpaşa ‘nın topa sahip olmasına izin verdiğimiz dakikalarda Kasımpaşa golü buldu ve oyun Dk.66 da 1-1 ‘e geldi. Bundan sonra gol atamayıp sahamızda puan verdiğimiz Eskişehir ve Manisaspor maçını mı yoksa ilk yarıda 1-1 den sonra maçı yeniden çevirdiğimiz Denizlispor ve Kayserispor maçını mı izleyeceğimizi hiçbirimiz bilmiyorduk.

Ne olduysa 75-84 arası oldu. :) Bu dönemde Galatasaray Keita ile fantastic bir gol buldu ve 9 dakika içinde 2 gol daha bulup Denizlispor Kayserispor maçlarındaki 4-1 lik skoru yakaladı.

Giovani ‘nin bu maçtaki etkili vücut çalımları, fuleli adımları ve drimping yeteneği geleceğimiz adına ne büyük bir kazanç olabileceğini ortaya koydu. Jo, Arda ve Keita ile uyumu da zamanla arttığında takımın en etkili birkaç oyuncusundan biri olacağını gösterdi. :2_thumbs_up_-_anima KEndisini kutluyorum.

Hepimize galibiyet ve liderliğimizin 3. haftası (ki 4.ncü hafta da garantidir) hayırlı olsun.

Not: Konu gece 24.00 te maç topiği ile birleştirilecektir.

antudan...

Yıllardır şöyle gs gibi baskılı bir futbolu görmedim Fenerbahçeden ona yanıyorum

birakin sampiyonlugu il 5 e girersek iyi

diyarbakıra puan veren biziz ‚ 2-0 dan 3-2 bursaya kaptıran biziz.son 5 dakika kala lilleden gol yiyende biziz.Bu maçlardadamı hakem vardı.Birazda özeleştiri lazım

fenerbahce the end

Yazıktır ; Günahtır...!

Şu haftada Lige Havlu atılmaz...

Bu taraftarada Acıyın Be...!

iyi akşamlar diliyorum !

5 Puan farktan Kımse Kımseye ŞampiyonLuk vermez...!(kadıköydeki malum maçtan sonra puan farkı 5,di.Galatasarayın kendileri gibi olmadığının farkına varmışlar.):D

ahahah bu yorumda bombaymış.......Bugün maçta sinirden üzerimdeki t-shirt ü yırttım elime gelse pantolon falan yırtabilirdim‚ deli oluyorum bize bu yapılanları yediremiyorum‚ ama bizim değil yönetimin konuşması aksiyon alması lazım

28 Şubat 2010 Pazar

Galatasaray 4 - 1 Kasımpaşa | Bir ihtimal daha var ...

2 yıl önce Leverkusen dönüşü Sami Yen'de Kasımpaşa ile oynayıp kaybetmiştik.O günü hatırladıkça bu maçtan daha fazla korkuyordum,neyse ki korktuğum(z) başıma gelmedi.Avrupa'dan elenmenin üzüntüsünü çabuk atlatmış bir takım gördüm sahada,hem de ne atlatmış.Uzun süredir bu kadar iyi oynamıyorduk,bu kadar gol atamıyorduk.

İlerde basmanın,atak futbol oynamanın meyvelerini aldık desem yeridir.Kondisyonda bir sorunumuz vardı,onu da kendi içimizde,değişiklikler yaparak hallettik.Kaptan'ın yerine Mustafa'yı sokarak maçı garantiye aldık,ondan sonraki değişiklikler sadece oyuncuları alkışlatmak amacıyla yapılmış değişikliklerdi.Fena mı oldu ? Olmadı tabi.

Haftaiçi bence berbat bir futbol oynayan Galatasaray ile bugünkü Galatasaray arasındaki fark neydi diye sorarsanız,bir tek fark vardı diyemem,saymam gerekir.Şöyle ki ; Mehmet - Mustafa ikilisi bozulmuştu,ne kadar formsuz olursa olsun Ayhan Mustafa'nın yerine oynaması gereken oyuncudur,bu bugün bir kez daha kanıtlanmıştır.İlk faktör bu.İkincisi forvet oynamasını bilen bir oyuncunun varlığı bu da Jo oluyor.Diğer tarafta geldiği günden bu yana bir varlık gösteremeyen Giovani,sağ bekte sakatlıktan dönen Sabri,solda Caner'in olumlu oyunu falan filan derken güzel bir oyunla galip gelen Galatasaray'ı izledik.Bizim maçtan önce Fenerbahçe'nin İBB'ye yenilmesi de etkilemiştir takımı tabi ki,hepsinin üstüne bu krema oldu diyebiliriz sanırım.

Günün özeti bu diyebilirim.Şimdi bir milli maç arası var,o arada Elano,Hakan,Baros,Kewell'dan da dönüş haberleri alırsak Galatasaray'ın önü açık.Mayıs'a kadar en üstte kalır şampiyonluğu göğüsleriz ; inşallah !

Bir de Giovani'ye değinelim.Ribery havası veriyor bana,çok hızlı,top ayağına yakışıyor,ne zaman ne yapacağını anlamıyorsunuz,hızı ve top sürüş yeteneği bence bizim bayıldığımız Keita'dan da üstün,maç temposuna alıştığı zaman şampiyonluk yolunda inanılmaz katkılar verecektir takıma.Geleceği çok parlak,umarım sezon sonunda bonservisini alır,bir dünya starının tam anlamıyla doğuşunu Galatasaray'da izleriz.

Emre Toramana da Allah razi olsun, ne mallik yapti orda o gol vurusu yaparak. Ofsayt ile alakasi olmayan bir baska futbolcu yapiyordu o vurusu ama Emre izin vermedi ve ofsayttan gol atti, hakem de saymadi :)

Sabri ve Jo dönüşüyle takım gerçekten baya düzeldi. Hele forvetle başlamanın artısı çok büyük oldu. İleride top tutmayı bırakın maç bile rakibin yarı sahasında döndü. Ayrıca Jo forvet ama sürekli pozisyon ve yer değiştirdiler yani 4-6-0 gibi oynadık yine. Zaman zaman Gio en ileri uçtaydı Jo sola geldi, bazen Keita veya Arda. Bu saha içindeki rotasyon bile ofansif futbolu nasıl etkiliyor pozitif yönde. Bu mücadele, hırs, istek ve pres devam ederse şampiyonluk gelecektir. Özellikle bu futbolla ASY'de feneri ne hale çeviririz merak etmiyor değilim. :)

net penalti iste ahmet cakarda öyle dedi :D

Emre Toramana da Allah razi olsun, ne mallik yapti orda o gol vurusu yaparak. Ofsayt ile alakasi olmayan bir baska futbolcu yapiyordu o vurusu ama Emre izin vermedi ve ofsayttan gol atti, hakem de saymadi :)

Yekta röportajda söyledi orada bağırdım ama bu müthiş taraftarın sayesinde duyulmadı diye :)

Giovanni dos santosu GS almazsa bonservisini alalım diyorlar daha 2 gün önce fos santos diyenler :D:D

Gördünüz mü şimdi nasıl bir futbolcudur gio !

Allah'ım ne güzel bir geceydi.

Geri
Üst Alt