TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray - Kasımpaşa | 28 Şubat | 19:00

insAllah Cesaret formamizla cikariz bu maca.

Uefa Avrupa Ligi'nden elendikten sonra herkes gibi moralim çok bozuldu. Hevesim kalmadı. Tabii ki her kulvar farklı ama elenmek üzüntücü verici hayal kırıklığı oldu. Daha ileriye gidebilmeliydik final falan değil ama en azından bir çeyrek final oynamayı başarabilmeliydik. Yarın Kasımpaşa maçınının çok zor geçeceğini düşünüyorum süre gelen sakatlık sorunumuz yine iş başında. Moral bozukluğu, yorgunlukta cabası. O yüzden olası puan kaybı beni hiç şaşırtmayacaktır. Umarım yanılırım ve güzel bir galibiyetle moral bozukluğunu üzerimizden atarız buna gerçekten çok ihtiyacımız var. Rakiplerimizinde kazanmış olduğunu düşünürsek. Elimizde sadece lig kaldı sıkı sıkıya tutunmalıyız bırakmamalıyız.

Öyle durumdayım ki lig şampiyonluğu beni hiç tatmin etmeyecek.Açık ara şampiyon olursak, belki o biraz yüzümüzü güldürür.

İnşallah Kasımpaşa galibiyetiyle yeni bir sayfa açarız.

h.balta elano yok ama sabriyle jo döndüler.tahminimce leo-ugur(sabri),e.güngör,neill,caner-keita,topal,barış,arda,gio-jo 11iyle çıkarız

Elimizde tek kalan lig.Bu son kupayı kesinlikle almalıyız.Haftaya zorlu eses maçı var burda takılmamalıyız.

Ya arkadaşlar artık birşeyin farkına varın.Biz uefa dan elendik.Öyle yada böyle artık avrupa'da yokuz.Elinden şekeri alınmış çocuklar gibi ağlamanın da bir anlamı yok.Bakıyorum da lig şampiyonluğu beni kesmez diyenler bile var.İnşallah böyle düşünen oyuncumuz yoktur takımda yoksa bırakın şampiyonluğu şampiyonlar ligine bile gidemeyiz ki o zaman yediğimiz darbe bugünkünün 100 katı olur onu söyleyeyim.Sürekli olarak arkaya bakıp birşeylere üzüleceksek elimizdekini de alıp kaçarlar haberimiz bile olmaz.Lig şampiyonluğu demek seneye daha sağlam bir kadro ve takımla şampiyonlar ligine gitmek demek ki bu beni oldukça tatmin eder.Gönül isterdi ki uefa da yukarılara gidelim ki sonraki turda lizbon gibi bir takım gelecekti karşımıza ama olmadı işte.Olmadı diye de oturup kendimizi parçalayacak değiliz.Sonuçta seneye şampiyon ligine direk gidecek olmakta bu sene ki şampiyonluğu gayet cazip kılıyor.Ne zamandır şampiyon ligine gidemiyoruz,şapiyonluğun ve şampiyon ligine direk gidebilmenin en büyük favorisi bizken şampiyonluk beni tatmin etmez demek resmen açgözlülüktür.Sonuçta bitmiş birşey yüzünden olacak şeylerin küçümsenmesi bana çok acayip geliyor

benim merak ettiğim taraftar Lider olan bu takımı yalnız bırakıcak mı..

kasımpasa tehlıkelı ya umarım bı kaza gelmez basımıza yenersek harika olucak yenerızde

Baksana herkeste bir ağlama modu var.Banane lig şampiyonluğundan gibi bir hava var forumda ki taraftarlarda burdakilerden farklı değildir diye düşünüyorum.Üstte de yazdım ne zamandır şampiyonlar ligine gidemiyoruz ve bu fırsata en yakın takımız ama kimsenin bunu taktığı yok malesef

Bu sorunun cevabini bilmek icin müneccim olmaya gerek yok, takimin performansi gibi taraftarin performansi da FIYASKO

bu sene sampiyonluğun getırısı gerek madıı gerekse manvı anlamda cok buyuk manevı anlamda fenerın 3 yıllık sözun yedrcem maddı anlmda ıse rekor para gırecek kasamıza lıg cl tv gelırı fılan akıl almaz para gelecek kı sampıyonlukla berabaer patlayacak store satıslrını sölemıyorum bıle...gelecek yıllarda avrupada basarı ıcn bu yıl sampiyonluk sart renkdaslar silkelenın az

öylesine değil ÖLESİYE sevdik be abi...

kasımpaşa seyircisi kendilerine ayrılan bölüm 75lira olduğundan dolayı yeni açıktan 1000 kişilik bilet almış haberleri var çeşitli forumlarda.. umarım doğru değildir bu.. yeni açık bilet fiyatlarınında 30lira olduğunu düşününce çokta mantıksız gelmiyor aslında..

Umarim stad, nerdeyse (nerdeyse diyorum, cünkü kesinlikle olmiyacak) Atletico macindaki gibi tiklim tiklim olur. Istegim bu.

Ama icimden birsey, taraftarlarin, yeterince destek olmiycagi yönünde... Umarim yanilirim.

Umarim stad, nerdeyse (nerdeyse diyorum, cünkü kesinlikle olmiyacak) Atletico macindaki gibi tiklim tiklim olur. Istegim bu.

Ama icimden birsey, taraftarlarin, yeterince destek olmiycagi yönünde... Umarim yanilirim.

Atletico maçının yarısından biraz daha fazla olur .

15 bini gecersek cok memnun kalirim ama zor 12 bin diyorum ben...

kasımpaşa seyircisi kendilerine ayrılan bölüm 75lira olduğundan dolayı yeni açıktan 1000 kişilik bilet almış haberleri var çeşitli forumlarda.. umarım doğru değildir bu.. yeni açık bilet fiyatlarınında 30lira olduğunu düşününce çokta mantıksız gelmiyor aslında..

o zaman en küçük bir tepkide dayağa hazırlansınlar, 30 tl'nin yanında oda kampanyası sonuçta..

Emin degilim ama galiba uykum geldi, iyi geceler.

Umarin yarin 5-0 kazaniriz.

Geri
Üst Alt