TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray - Kasımpaşa | 28 Şubat | 19:00

Fener maçından sonra stada gidenlerin sayısı artmıştır.

Bu maçı zaten her türlü kazanmalıydık. Fener maçından sonra bir kat daha önem oluştu. Bence asıl tehlike Bursa(fikstür iyi) - Bjk (kadro derinliği iyi) 'dir. Yani fener tamam zaten her sene rakibimiz. Ek rakipler gitti dediğimiz bjk ve bizi-feneri yenen Bursa'dır.

Bu maçı alıp hem dinlenmeye fırsat yaratırız hemde sakatlar dönmek üzere. Farz oldu arkadaşlar. Bugün yenmek gerçekten çok önemli. Çünkü rakibimiz güçlü.

Fener yenildi bugün yenersek şampiyonluk yolunda çok önemli bir virajı atlatmış oluruz.

Açıkçası ben de ümtli değilim.Çünkü bizim böyle fırsatları değerlendirememe gibi bir huyumuz var.Kasımpaşa zaten iyi takım,adam gibi oynamazsak puana veririz.Umarım ben yanılırım.Artık bu fırsatı da değerlendiremeyeceksek hangisini değerlendireceğiz?

aslında kasımpaşa çok iyi değil. sadece iyi konsantre oluyorlar büyük takımlara karşı. ama normal düzeyde anadolu takımlarına karşı devamlı puan kaybediyorlar.

Yenersek bütün dengeleri bozarız.

İyi futbol falan istemiyorum şu durumda Galibiyetten başka birşey istemiyorum Ha ikiside olursa baldan tatlı olur

Açıkçası ben de ümtli değilim.Çünkü bizim böyle fırsatları değerlendirememe gibi bir huyumuz var.Kasımpaşa zaten iyi takım,adam gibi oynamazsak puana veririz.Umarım ben yanılırım.Artık bu fırsatı da değerlendiremeyeceksek hangisini değerlendireceğiz?

Eğer şampiyonluğu istiyorsak değerlendirmek zorundayız.

Bu sefer 2.likten 1. liğe çıkma maçı değil arkadaşlar alıcaz bu maçı başka yolu yok

ys bu kadar buyutmeyın paşayı çok rahat alıcaz görüceksiniz.

Fener maçından sonra stada gidenlerin sayısı artmıştır.

Bu maçı zaten her türlü kazanmalıydık. Fener maçından sonra bir kat daha önem oluştu. Bence asıl tehlike Bursa(fikstür iyi) - Bjk (kadro derinliği iyi) 'dir. Yani fener tamam zaten her sene rakibimiz. Ek rakipler gitti dediğimiz bjk ve bizi-feneri yenen Bursa'dır.

Bu maçı alıp hem dinlenmeye fırsat yaratırız hemde sakatlar dönmek üzere. Farz oldu arkadaşlar. Bugün yenmek gerçekten çok önemli. Çünkü rakibimiz güçlü.

Bursaspor haftaya Diyarbakırla yapıyor..

Diyarbakırspor'a umut bağlamıyorum ama adamlar kı.ından soluyorlar küme düşmemek için maça deli gibi asılırlar..

Öngörülerim kuvvetliymiş. Kendime :tiphat:

İyi ki İbb-Fener maçından önce almışım biletimi, yoksa şimdi karaborsacılara 50-60 kağıt bayılacaktık.

Normalde geç gidiyordum stada, bugün sırf keyif yapmak için erken çıkıcam. Gidicem Sami Yen'e, çayımı alıcam, ver elini cimbombom... :ciftetelli:

Afiyet olsun Yunus Emre. :)

İyi eğlenceler.Bizim için Paşa'ya da. ;)

Allahım lütfen kazanalım . Senenin en önemli maçı . Yenersek çok büyük avantaj yakalayacağız .

Konsantrasyon !

aslında kasımpaşa çok iyi değil. sadece iyi konsantre oluyorlar büyük takımlara karşı. ama normal düzeyde anadolu takımlarına karşı devamlı puan kaybediyorlar.

O dediğin sanırım Yılmaz Vural'ın futbolcuları büyük takımlara karşı farklı hazırlamasından oluyor sanırım.Hani alın görün ben iyi teknik direktörüm beni alın der gibi.Tabii biz büyük takımsak artık bu tarz takımlara kendi oyunumuzu kabul ettirmemiz gerekli diye düşünüyorum.

Varya şu an deli gibi teşvik primi dönüyordur adım gibi eminim...

fener,bursaspor,beşiktaş adım gibi eminim hepsi teşvik primini basıyordur Kasımpaşaya

Rakiplerimizin puan kaybettiği haftalarda bizim de puan kaybetme alışkanlığımız var.

Ama bu akşamki Kasımpaşa maçını mutlak galibiyet ile kapamalıyız.

Fenerbahçe'de işler zaten kötü gidiyor.

Bursaspor ile bu yarışı götüren taraf oluruz.

Alalım şu maçı. Kutlamalara başlayalım şimdiden.

Bursaspor haftaya Diyarbakırla yapıyor..

Diyarbakırspor'a umut bağlamıyorum ama adamlar kı.ından soluyorlar küme düşmemek için maça deli gibi asılırlar..

Bursa o maçları kaybetmez. D.Bakır için rakip değil zaten.

Bizim bu akşam kazanmamız çok çok önemli. KAzanırsak, bursa'yı haftaya yenmeye mecbur ederiz. Hafta içinede bjk'yı. Fener ile puan farkımızda açılır. Bizim açımızdan oluşacak moral-motivasyonu katmıyorum bile.

Maça giden arkadaşlar!İnşaallah Ali Samiyen gecekondusunu hatırlatırsınız arkadaşlara:)İnşaallah alırız şu maçı Allah'ım!

Arkadaşlar Kayseri dün yenildi ama es geçmeyin onlarında zirve şansı var sonuna kadar kovalayacaklardır .

Geri
Üst Alt