Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray - Kasımpaşa | 28 Şubat | 19:00
sitad bombos diyorlar.
sitad bombos diyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok ofansif kadro. Hele Dos santos bizi yine 10 kisi oynatirsa...
Üstelik Ayhan gününde olmaz ise, taraftardan cok pis tepki gelebilir ona bu macta.
Haydi ASLANLAR be!Çok büyük avantaj olacak yenersek.
Abi iyice saçmalamaya başladınız yarım sıfır nedemek ya sanki barça var karşında
2-0 altı başarısızlıktır
Deniz sen burda mısın ya?Ben de seni İ.B.B-fener maçı konusunda arıyordum.Dün dediklerimi unutmadın dimi
![]()
Belediye Manisa maçlarını hatırla istersen. Bizim bu maçı yenmemiz demek %70 şampiyonuz demektir.
Eski açık full, yeni açıkta doluyor. Neresi bomboş yahu? Dalga mı geçiyorsunuz? Kapalı ve numaralı zaten maç saati doluyor.
Tamam Usta özür dilerim,saygılarımı sunarım.
Ona bakarsan bizde ibb ile berabere kaldık geçen sene.Totem yapıyorum karışma![]()
Acayip ümitli geldim tam buraya yazacaktım ki ilk 11 i gördüm. Emre Çolak yerine Giovani Dos Santos yazıyor. Hala inanamıyorum. Valla rijkaard sen bu Giovaniyi oynatıp bizim memleketin evladı Emre Çolak'ı unutacaksan işimiz iş baba

Bak bana inan bu fener bütün maçlarını olimpiyatta yapsın küme düşmemeye oynar.Orası fener için lanetmiş bir yer artık kesin inandım buna:ciftetelli:
emre çolak kanat oyuncusumu![]()