TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | 28 Şubat | Devre Arası

Son dakikalara heyecanla girmek istemiyorum :( İnşallah gol atarızda garantiye alırız galibiyetimizi. Ne de olsa defansımız ne kadar iyi olsa da saatli bomba :)

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | 28 Şubat | Devre Arası

Kapalıda bi yazı yazıyor ne o bilen var mı?

Keita arzulu ama ben de bu maçtaki bencilliği anlamadım..

Kendini tam olarak kanıtlama isteğinden böyle olur normalde.

Oyunda bile böyledir mesela bilen bilir PES veya FIFA'da tek kişilik mod var yani oyuncu yaratıyorsun tek oyuncuyu yönetiyorsun. Orada bile 1-2 hata yapınca o hatayı örtmek için topla daha çok haşır neşir olursun, istemeden de olsa topla daha çok oynarsın kendini kanıtlamak için.

Maçı izlemediğimden bilemiyorum Keita'da da böylemi durum acaba ? Eğer maç başında 1-2 istemediği hareket yaptıysa ondan olabilir.

Ama zaten Rijkaard gördüyse böyle birşey kendisini uyarır.

Leo: Beni utandırdı bu maçta.1. dakikadaki pozisyonda gol dedim ama iyi bir refleksle çıkardı.

o anda topa refleks yaptiginda bende bravo dedim, ardindan Kasimpasa salaklik yapmasa 0-1 maglub durumunda olurduk.

HAYDI ASLANIM ikinci yari GOL SOVU OLSUN!

beyler kasımpaşayla oynuyoruz bir oyuncuyu göklere çıkarıp sonra yerin dibine sokmayalım. Maça gelince 2-3 bulursak rahatlarız.inşallah 1-0 la son dk kalmayız.. saldırın aslanlar

Lassana Diarra,Mahamadou Diarra,Alou Diarra şunlardan biri gelsin artık şu takıma:D

Kendini tam olarak kanıtlama isteğinden böyle olur normalde.

Oyunda bile böyledir mesela bilen bilir PES veya FIFA'da tek kişilik mod var yani oyuncu yaratıyorsun tek oyuncuyu yönetiyorsun. Orada bile 1-2 hata yapınca o hatayı örtmek için topla daha çok haşır neşir olursun, istemeden de olsa topla daha çok oynarsın kendini kanıtlamak için.

Maçı izlemediğimden bilemiyorum Keita'da da böylemi durum acaba ? Eğer maç başında 1-2 istemediği hareket yaptıysa ondan olabilir.

Ama zaten Rijkaard gördüyse böyle birşey kendisini uyarır.

zaten hic kimse kotumser bir yorum yapmadi, sadece ah pas verseydin diye bir sitem yapildi.. ki cok tempolu oynuyor kendisi.

beyler kasımpaşayla oynuyoruz bir oyuncuyu göklere çıkarıp sonra yerin dibine sokmayalım. Maça gelince 2-3 bulursak rahatlarız.inşallah 1-0 la son dk kalmayız.. saldırın aslanlar

kasimpasa trabzonu feneri ve son haftalarda formda olan takima karsi oynuyoruz.

ilkyarıyı izleyemedim.Arda-Jo-Santos nasıl

göze çarpan futbolcu var mı

Defansımız gsden iyi ortasahamız da gsden iyi ‚ bu macta yaptıkları presi yapsak mac kaybetmeyiz bu ligde.

Mesela ;

Volkan

GG Bekir Lugano Vederson

M.Topuz Emre Cristian

Kazım------------------Dos Santos

Güiza

dizilisiyle rakibi bayıltırız ama Alex oldugu icin boyle bir sistemle oynayamıyoruz malesef.Tabi Kazım´ı sezon bası kadrosuna göre yazdım oraya Özer de olabilir ‚ veya Özer ortasahaya M.Topuz kanada.

Antudan :D

Sahada herkese Maşallah. Şimdilik iyi oynuyoruz. Dos Santos'un güveni gelmiş azimli ve daha kararlı oynuyor. Jo laf yok. Servet'e bok atanlar utansın. Hadi ben maça kaçar.

pm atın kadro atıyorum

Resmen 2000 dönemindeki presli yırtıcı futbol bu işte. Şu futbolla şampiyonluğu rahat alırız Cl'de böyle futbol oynarsak tarih yazarız tekrardan. 2. yarı farkı açmak lazım 3 4 olsun dosta güven düşmana korku verelim. :D

Aynen maçın anlatımını yaparken yazdım. Harika bir ön pres yapıyoruz. Kondisyonumuz bilindiği gibi 2000deki takımdan bu yana en iyi düzeyde. Ama skora çok yansımadı 1 gol hariç. Çok top kazandık, o bölgede bir Elano-Kewell'ı aradık hani topları seri ve doğru kullancak adamları.

ilk yarı 13 iut çekmişiz bunların 10 tanesi kalenin yarım metre falan sağından solundan üstünden geçti.maçın 1-0 olması mucizeydi.2.yarı gollerimizi bekliyorum:D

Kapalıda ne yazıyor?

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | 28 Şubat | İkinci Yarı

İkinci yarı başladı

Geri
Üst Alt