TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Bu Sinan Engin'de 1 gram şeref yok.

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Ersun Yanal Artık Çıkmıyormu FOX'a heralde ordaydı demi :)

Hep söylerim yorgun aslan daha tehlikelidir...

İyi forumlar beyler,iyi geceler cümleten!

Bugün bir Fenerbahceli akrabamla aramizda gecen Giovanni Dos Santos sohbeti..

Fenerli: O Gio kim ya hep öve öve bitiremedin gelirken hani fis cikti hahahaha..

Ben: Sen bekle hele. O Cocuk Barca da oynarken onu Ronaldinho ya benzetiyorlardi hatta ben onu izlerken hayran kaldim.. Bu cocuk daha 20 yasinda ve zamana ihtiyaci var.. Ben üsüne basa basa söylüyorum Keita sag kanatta ney ise Gio Sol kanatta o olacak..

Fenerli: Hahaha git ya sacmalama..

Tesekürler Santos..

Kapak vurda bukadar acele vur demedik be oglum :)

keitanın golü neydi beaaaaaaaaa.zenci işi :D:D:D

Dikkat : İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı kazı çalışmalarından dolayı Kadıköy'den şampiyonluğa giden yol kullanıma kapatılmıştır. Bu yolu kullanan kişilere Mecidiyeköy üzerinden gitmeleri tavsiye edilir. ;)

SÜper:005:

Keita'nın her iki golü de harikaydı.Böyle devam !

Dikkat : İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı kazı çalışmalarından dolayı Kadıköy'den şampiyonluğa giden yol kullanıma kapatılmıştır. Bu yolu kullanan kişilere Mecidiyeköy üzerinden gitmeleri tavsiye edilir. ;)

:ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli:

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | İkinci Yarı

Öncelikle takımı tebrik ediyorum . Çok iyi oynadık 2. yarının ilk 20 - 25 dakikası hariç .

Giovani ' yle başlayayım , içine Messi kaçmış gibiydi mübarek . . O uzaktan çektiği şutlardan biri gol olsa gerçekten çok iyi olacaktı . Artık güveni geldi ve umarım performansı yükselerek devam eder . Keita iyiydi ancak biraz daha takımı için oynaması gerekiyor . İlk yarıda 2 kere sıfırdan vurdu , arkadaşları bom boştu yanında . Attığı ilk gol süperdi . Arda oyunu bazen yavaşlatsa da 1 gol 1 asistle üzerine düşeni yaptı . Jo da çok iyiydi . Güzel çarpraz koşular yaptı , hava topu aldı , top indirdi , dağıttı . Kısaca üzerine düşen herşeyi yaptı . Özellikle Mehmet Topal ' ı çok beğendim bugün güzel toplar kesti , ileriye doğru çok iyi paslar attı . Ayhan ilk yarıda kötüydü 2. yarıda toparladı . Defansın yıldızı tartışmasız Servet ' ti . Çok yerinde müdahaleler yaptı . Neill her zamanki gibi göz doldurdu . Sabri sakatlıktan çıkmanın etkisiyle biraz pasif kaldı ama yine de iyiydi . Caner fazla gözükmedi göze de batmadı . Leo Franco ' ya ise top gelmedi fazla . Yediği golde hatası yoktu .

Bu takıma Elano , Baros , Kewell gibi oyuncular gelecek daha .

Tek ihtimal daha var o da şampiyonluk mu dersin

Macin tekrarini ama komple tekrarini saat kacta ve nerede izleyebilirim...??!!!

NTV'yi açın Gio'ya geldi sıra :) .

Bugün bir Fenerbahceli akrabamla aramizda gecen Giovanni Dos Santos sohbeti..

Fenerli: O Gio kim ya hep öve öve bitiremedin gelirken hani fis cikti hahahaha..

Ben: Sen bekle hele. O Cocuk Barca da oynarken onu Ronaldinho ya benzetiyorlardi hatta ben onu izlerken hayran kaldim.. Bu cocuk daha 20 yasinda ve zamana ihtiyaci var.. Ben üsüne basa basa söylüyorum Keita sag kanatta ney ise Gio Sol kanatta o olacak..

Fenerli: Hahaha git ya sacmalama..

Tesekürler Santos..

Kapak vurda bukadar acele vur demedik be oglum :)

Kapak olsun bu maç

Hakanıma bak be Kral yorumu ne güzel yapıyor öyle :)

Rıdvan Dilmen: Jo ve Keita fark yaratan oyuncular.

Ergün: ''Santos bizi çok zorladı''

Kasımpaşalı Ergün Teber, Galatasaray mağlubiyetini değerlendirdi..

Santos geriye de çok geldi

Geri
Üst Alt