TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

rıdvan ntv nın yorumcusu değil ama vasat bı altrntf ıste :D :D :D :D

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Sabri Sarıoğlu : "Rakiplerimizin puan kaybından sonra kazanmamız zorunluydu ve başardık. Daha tam hazır değilim ilerde daha iyi olaağım. Yediğimiz golden sonra endişemiz olmadı kazancağımıza inanıyorduk" :) Budur be !

Özledik seni atom karınca :)

ya gollerimizi izleyebilecek bir link verebilirmi bir renkdaş.youtube falan düşmemiş daha.hd olursa makbule geçer vallaha:D

bu arada dikkatimi çekti.rıdvan hadi neysede güntekoş inanılmaz moralsiz.utanmasa ağlıyacak:D

Doğru Arsenal oyuncusu der şimdi

Rıdvan eğer olurda okuyorsan diğer "kuş" lar gibi :

Baroni - Santos ligimizin altında oyuncular bunun farkındasın umarım ? Bu 2 adamın bana özel yanlarını söyle ya da Türk oyunculardan fazlalarını. Kasımpaşa'da bu 2 oyuncunu ezecek en az 3 ortasaha adamı var. Antalya keza hatta Antep. Önce delikanlı ol. İnsan ol hatta. Objektif ol.

Koray Avcı : "Galatasaray çok iyiydi bizden iyi ve isteklilerdi hakettiler. Elimizden geleni yaptık"

Soruyorum Rıdvan : En son kim hangi takım fener için bunu söyledi ey ezik-ül şatafat ?

Spiker Korayla konuşurken 5-1'lik bir galibiyet var dedi :D

kasımpaşalı koray:hakemin bana verdiği kırmızı doğruydu penaltıydı dedi.galatasaray haketti dedi.valla kasımpaşanın topçularının yarısı kadar karakter yok paşanın yöneticilerinde.bu arada helal olsun koray

korav avcı : penaltı ve kırmızı kart kararı doğru..

Angutlara mesaj olsun,kendisini de tbrk ederim kıvırmadığı için...

Çok iyi oynadık ve özellikle Gio Dos Santos grizu gibi patladı maşallah :)

Müthiş oynadık 2 gün önce santos'a fos santos diyenler utansın bu adam böle oynamaya devam ederse birilerinin korkulu rüyası olucak! hatta şimdiden olmuştur..

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray - Kasımpaşa | 28 Şubat | 19:00

aylardır ayhan çok kötü ama hep inandım ayhana.ve bir şeyi diyordum ısrarla sarp sağlamken yanında oturtup ayhanla başlasa o zaman gösterir ayhan kendini öyle son 20 dk oyuna girerek değil.

bugün işte o gün.ben hala ayhanın bittiğine inanmıyorum.bu akşam ayhanın dönüş maçı olacak inşallah.ayhanı kazanmak demek çok önemli takım için bunu herkes kabul eder.ayrıca emre sağlamken servetin oynamasına takıldım.

bu akşam bu kadar harika geçeceğini tahmin edemezdim hiçbir şekilde..

gio süper oynadı..ayhan bildiğimiz ayhan kadar olmasa da m.sarptan iyi olduğunu kanıtladı ona güvenmekle ne kadar haklı olduğumu çıkardı.

m.topala yapışık oynamadı hep ilerde pres ve baskı.biraz daha özgüven kazansın gio ve sabriyle birlikte en büyük kazanç olacak takım için.

bugün kötü şey yazanın kalemi kırılsın:)

en kötümüz ardaydı düşünün böyle bir akşamdı.ki kaptanın bir gol bir asisti vardı.

gerçekten inanılmaz zevkli keyifli umutlu harika bir geceydi.hafta ki maçı ip hatta halatla çekiyorum:)

Helal olsun koray; helal.

Takımıma tebrikler. Yolumuz açık olsun hepinizin alnından öpüyorum ulan. Uzun süredir böle istekli böle defansa yardım eden böle iyi hücum yapan bi gs izlememiştim :):)

dos santos:maçlarımız ispanyada yayınlanıyor annemle babam izlemiş ve beni tebrik ediyolar dedi ...

Keita ne gol atmış be

Geri
Üst Alt