TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

bugün ilk yarı gerçekleşen presi en az 2-3 senedir görmüyordum

hep söyledim m. sarp ve m. topal ikilisi zaten pas yapamıyor be mübarekler bari press yapın ama o da yok

daha iyi olacagız inşallah

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Ridvan'in sesi cok kisik geliyor. :ciftetelli: :ciftetelli: :ciftetelli:

Önce sen Arda'yı eleştir.. Arda o kadar top kaybı yapmasa direncimiz de düşmeyecekti, daha da farka koşacaktık. Elano'ya laf etmek futbola ihanettir.Bu takımın en önemli oyuncusu Elano'dur bence.

Helal olsun iste bu.

Elanoyu niye elestiriyorlar anlamiyorum bence süper oynuyor bu aralar ve orta sahadaki en önemli ve kilit adamimiz.

Bugün Elano olsaydi ara paslariyla sutlariya gol becerisiyle daha cok farka giderdik.

Harbi hayatım dedi mi :asd: Saat daha 12 yi geçmedi noluyor ya ? :evilsmile:

Leo Yilmaz hoacaya macin ardindan "cok iyi takimin var hoca, kutluyorum seni" demis.

Yilmaz rakipten böyle sey duymak cok hos diyor. Bu saygi görmek bizim icin cok önemli diyor.

Keitanin golü icin sapka cikarmak lazim diyor.

Koray penalti ve kirmizi kart dogruydu diyor.

Helal olsun be, beklemezdim.

Antudan Alıntı:

penaltı kırmızı kart komedi filmi gibiydi...

resmen ligde manüplasyon tüm hızıyla devam ediyor.GS yi şampiyon yapacaklar.

bu arada licktv şampiyonunu seçmiş spikerlerin morali bozuldu k.paaş golü atınca...

işin özü 25 krş lik top oynamadan puan aldılar...

Bu ezikler maçı nereleriyle izliyorlar anlayamadım yav :asd::asd:

Ayhan'ın performansını çok beğendim.

Yalnız bir ara birşey dikkatimi çekti ilk yarıda dakika 30 civarı falandı; Arda Bomboş pozisyonda ki Dos Santos'a inatla pas atmadı. Umarım düşündüğüm gibi değildir....

Arda bunu cok yapiyor. Elano'ya da atmiyordu gecen maclarda. Nedenmi dersiniz? Bence onlarin, futbolunu kiskaniyor, gölgelerinde kalirim diye düsündügü icin pas vermiyor.

Maca gelince! tek kelime: MUHTESEM!!!!

Gio ve Keita döktürdü :D

Paşa ayağa pas yapan bi takım olduğu için önde basmamız gerekiyodu ve öyle oldu tempolu olmamız gerekiyodu öyle oldu ama 45-60 arası kontrolu kaybetmemiz hoş değildi bu dakikadan sonra yine müthiş asıldık ve kaliteli ayaklarımızla kazandık

En beğendim oyuncu kesinlikle giovaniydi topu ileri harika taşıyo ve çok istekliydi..

Ayhan, Topal, Keita ve Jo'yu da beğendim inşallah böyle istekli devam ederiz

Teşekkürler Galatasaray'ım :)

Hakan yapma koçum ya Elano'suzluk Galatasaray'a yaradı diyor ya sabır

Rıdvanla güntekin arasındaki ilişki deşifre oldu :D

Ben maçı Canal + 'dan izliyorum artık diğer büyük ülkelerde Türkiye Süper Lig'e ilgi duymaya ve yayınlamaya başladığı çok iyi oldu. Yılmaz Vural bizi Ne alt sıralar ne üst sıralar ilgilendirir diyor kendine çok güveniyor heralde :)

yapma hakan elano'nun yanında kimler oynadı birde onlara bak m.sarp m.topal

Arda bunu cok yapiyor. Elano'ya da atmiyordu gecen maclarda. Nedenmi dersiniz? Bence onlarin, futbolunu kiskaniyor, gölgelerinde kalirim diye düsündügü icin pas vermiyor.

Ben de böyle düşünüyorum renkdaş çok dikkat ediyorum bu pas atmama olaylarına.

böyle bir oyuncumuz var oturup dua ediceğimize nelerle uğraşıyoruz

Hayatım :asd:

Rıdvan'a da yazık ya o kadar puanı kaçtır görmüyor :)

Elanoyla Ayhan değişsin daha da orgazmik bir oyun oynayacagız inşallah, hatta 60da olabilecek değişikleri düşündükçe tüyler diken diken: Jo-Baros, Kewell-Gio ya da tersi.. :D

Geri
Üst Alt