TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor - Galatasaray | 8 Mart | 20:00

Santos hafta içinde hazırlık maçında 90 dk.oynaması sebebiyle maça yedek başlıcakmış..

mehmet-ayhan

elano

keita-jo-arda

kadro atan yok mu yaaa:F

Biz değil onlar bizden korksunlar.Keitayla Ardayı nasıl tutacaklar ona baksınlar.

Öncelikle herkese iyi forumlar.Eskişehirspor'a bilindiği üzere son 1,5 yıldır pek şansımız tutmuyor.Fakat bu maçta ben maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Gerek Eskişehirspor'un eski formundan uzaklığı,gerekse bizim formda oluşumuz işimizi kolaylaştıracaktır.Tabi unutmamamız gereken en önemli noktalardan birisi her ne olursa olsun, Eskişehir deplasmanının zorluğu.Ama bunuda atlatacağımız kanaatindeyim.Son Kasımpaşaspor maçında bu yıl ligde oynadığımız en iyi oyunlardan birini oynadık.Herkesin tadı damağında kaldı.Keşke bitmese devam etseydik o maçı izlemeye.Bundaki en büyük katkı bence Giovani Dos Santos'un formda oluşuydu.Forumda yazılarımı takip edenler bilir, Gio'nun gelişine ve Galatasaray'da oynamasına karşıydım. Fakat o beni çok güzel şekilde yanılttı.Onu tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim.Son Kasımpaşa maçında forvetin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık.Bunda ondanda önemlisi Arda'nın gerçek mevkisinde oynamasıydı.Eskişehirspor'a da Kasımpaşa maçında olduğu gibi baskılı, oyunu rakip sahaya yıkan bir oyun sergilersek maçı çok rahat kazanırız.Ama bir gol atıp sonra üstüne yatarsak, işimiz bir nebze olsun zorlaşır gibime geliyor.Sağ kanatta Sabri geldikten sonra Keita'nın formuna tüm Türkiye şahit oldu. Umarım ikisininde performansı yükselerek devam eder.Bu maçtan 3 puanla ayrılırsak Şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan almış olacağız.

Kadromuz bence şu şekilde olmalı ;

..........................Leo

Sabri..........Neil...........Servet........Caner(Balta)

......................M.Topal....Elano

.........................Arda.....................

Keita...................Jo....................Gio

Başarılar Aslanlar.

Üzüldüm yaw santosun yedek çıkmasına hem oynayacağı oyunu merak ediyordum hem de güzel oyununu özledim.

Keita şov olur bugun :)

Yapmayın ya gözünüzü seveyim. Hala mı M.Sarp? Bu akşam orada oynayacak üçüncü ya da dördüncü adamdır Sarp. Ayhan ya da Elano oynar. Takımın el frenidir Mustafa Sarp. Onun oynadığı hiçbir maçta iyi oynayamadık.

ben kendi fikrimi söylemedim. riijkard ın çıkaracağı kadroyu tahmin ettim bence de sarp oynamamalı

Keita nasıl bir hareket yapmıştı öyle yaw tekrar izledim yine dondum kaldım insan üstü birşey.Bu akşam yine o kanadı otoban yapmasını bekliyorum aslanım benim.

civciv,karga,timsah ne KADAR BÖRTÜ BÖCÜK varsa şova davetli bugün.alın yemlerinizi oturun Tv,nin başına TÜRKİYENİN EN BÜYÜĞÜNÜ VE FUTBOLUNU İZLEYİN.:f50::gs::gs:

Keita bu akşamda gününde olur inşallah.

Nasıl anlatmalıymış :allaalla6vr:

İlla biyerlerini mi yırtıcak adam?Daha ne yapsın illa "Keitaaaaa Pottteeeeeeeeerrrrrr" falan mı demesi gerekiyordu.Bence iyi anlatmış gayet.

Biri ölmüs gibi mac mi anlatilir??? Adamda heycan yok. Son yillarda belki gördügümüz en güzel calim ve asistlerden biri olmus. Bu angut ama bu bozuk sesiyle herseyin icine etmis. Aynisini gecen sene Baros'un attigi goldede yaptiydi.

YouTube - MİLAN BAROS FÜZE GİBİ

Ligtv bu kadar cok para aliyor ama adam akilli 3-4 spikeri yok.

Neco bu adam Oyun B'Ozan' ın golün de daha heyecanlıydı :D Bursalı olmasın :D

Adam bozuk sesiyle maclarin icine ediyor.

1.Onur Sahin

2.Ertunc Öner(gol olunca kari gibi sesi cikiyor)

Bu adamlar nasil DigiTürk'de spiker olarak calisabiliyorlar anlamiyorum. 70Milyon insan arasinda birtane daha Ercan Taner kalitesinde bir spiker bulmak bu kadar zormu ya. :rolleyes:

Adam bozuk sesiyle maclarin icine ediyor.

1.Onur Sahin

2.Ertunc Öner(gol olunca kari gibi sesi cikiyor)

Bu adamlar nasil DigiTürk'de spiker olarak calisabiliyorlar anlamiyorum. 70Milyon insan arasinda birtane daha Ercan Taner kalitesinde bir spiker bulmak bu kadar zormu ya. :rolleyes:

Şimdi maç anlatmıyor ama Ümit Aktan'da süper anlatırdı özellikle bizim maçları.

Geri
Üst Alt