TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor - Galatasaray | 8 Mart | 20:00

hic de katilmiyorum, elbette skora bagli ama cikaracagi oyuncularin basinda Arda geliyor diye dusunuyorum o 4. cu sari kart durumu ile cok mantikli olur. Elano Gio ya gore daha cok orta saha oyuncusudur. Elano cikarsa onun yerine girecek isimler Sarp/Baris dan baskasi olmaz diye dusunuyorum.

Yine tekrarliyorum burda tabiki skor etken olacagi kesindir. Elano'nun cikma dakikalarin 80 den sonra basliyacagini dusunuyorum.

zaten ben kendi düşüncemi söylemedim bana görede elano çıkmamalı ama hoca onu alır oyundan bu zamana kadar hep böyle oldu.

Ayhan bu maçta Rijkard'ın ve bizim yüzümüzü kara çıkartmaz inş.Saatli bomba gibi inş elimizde patlamaz,Es Es e patlar...

zaten ben kendi düşüncemi söylemedim bana görede elano çıkmamalı ama hoca onu alır oyundan bu zamana kadar hep böyle oldu.

Elestiri yapmadim, yanlis anlasma olmasin. Ayni senin gibi bende kendi dusuncemi yazdim. fikir alis verisi oldu sonucta.:icon_twisted:

Ayhan bu maçta Rijkard'ın ve bizim yüzümüzü kara çıkartmaz inş.Saatli bomba gibi inş elimizde patlamaz,Es Es e patlar...

Saatli bomba dediğin adam,şuan Turkcell Süper Ligde en çok forma giyen oyuncudur.

orta sahayı alırsak maçı çok rahat alırız esesin 2-3 antrenmanlarına gittim hafta içi, çok sorunluydu orta sahaları.. Rıza ona buna fırça kayıp duruyordu, benim izlediğim ve anladığım kadarıyla orta sahayı kalabalık tutup kanatlara yaymayı planlıyor ani paslarla..

top yaptırmazsak orada maçı alırız...

Adem çok formda bu arada ilk 11de mi bilmiyorum ama o adam canımızı sıkabilir...

ah ulan fenerliler almadıda şu ademi burun kıvırdılar.şampiyon yapardı feneri adem:D

GALATASARAY

Leo Franco

Sabri

Neill

Servet

Caner

Keita

Mehmet Topal

Ayhan

Arda

Elano

Jo

Kaynak: Webaslan.com

Fr orta sahayı kalabalık tutmak istemiş özünde doğru bi düşünce ama bu şekilde orta sahadan geçiremiyoruz topu. Gio hem ofansif hemde orta saha oyuncusu gibi oynuyor,presini yapıyor rakipin defansif ve ofansif gücünü yoruyor. Kısacası Bana göre;) böyle bir maça tıpkı kasımpaşa maçındaki gibi çıksaydık. Eskişehir'i hem orta sahada hem de forvette ilk anda boğardık. Geçen haftaya kadar ofansif açıdan sıkıntımız vardı. Eskişehir kolay takım değil ama Kasımpaşada öyleydi. İnşallah Rijkaard haklı çıkar ya da kısa sürede Gio'yu sokar.

Elestiri yapmadim, yanlis anlasma olmasin. Ayni senin gibi bende kendi dusuncemi yazdim. fikir alis verisi oldu sonucta.:icon_twisted:

aynen hocam bende senin gibi düşünüyorum ama hocanın bizim gibi düşünmeyecegini söyledim sadece;)

--------- Leo Franco --------

Uğur --- Emre --- Servet -- Hakan

----------- M.Topal -----------

Sabri S. ------------- Caner E.

----------- Neill -----------

Serkan K. ----------- Emre Ç.

şöyle bir 11 denenebilir.

jaycee john okwunwanne‚ aydın yılmaz‚ abdel zaher ahmed mohamed hassan el saka‚ bülent ertuğrul....

bu futbolcuların sakat olduğu ve oynamayacağı doğrumu yaa:confused::D

feneV ademi alsa adam yedek kulübesinden çıkamazdı hacı, aklı olan Türk oyuncu gitmez bu angutların takımına zaten..

--------- Leo Franco --------

Uğur --- Emre --- Servet -- Hakan

----------- M.Topal -----------

Sabri S. ------------- Caner E.

----------- Neill -----------

Serkan K. ----------- Emre Ç.

şöyle bir 11 denenebilir.

Bu ne yav? Doğru mu görüyorum? :eek:

jaycee john okwunwanne‚ aydın yılmaz‚ abdel zaher ahmed mohamed hassan el saka‚ bülent ertuğrul....

bu futbolcuların sakat olduğu ve oynamayacağı doğrumu yaa:confused::D

doğru.. orta sahaları iyi değil.. çok iyi kullanmalıyız bu fırsatı esesi yakalayamazsın her zaman böyle..

Jaycee tehlikleli olabilirdi , bülent ertuğrul da kilit isim. yarım sıfır olsun bizim olsun .

Ama çok çok zor olacak .

hehe ben giriyorum artık maça az kaldı.. bu sefer gülmek istiyorum artık burada eskişehirde oturan bir Galatasaraylı olarak :D:D:D

Geri
Üst Alt