TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 1-0 Galatasaray | 8 Mart | Devre Arası

volkan yamanda elle oynamıştı:o

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 1-0 Galatasaray | 8 Mart | Devre Arası

yinemi hakem :S

Bu hakemlerle nereye kadar , yetti be.

her macta mehmet topal adam degil diye yaziyorum

bikmadan yazacagim

bu kadar iq su dusuk bir futbolcu gormedim

bu koray denen adam hentbol oynuyo sanki . 2 defa oldu 2 kere görmedi.

Hakem gözünün önündeki eli vermiyor, eskişehir girdiği ilk pozisyonda gol attı, yine şanssızlık ama ümidimizi kesmeyelim ikinci yarı aslanlardan goller bekliyorum..

Yahu yok böyle birşey resmen eliyle topu önüne indirip pozisyon yaratıyor kendine ne yan hakem nede ortadaki mal görmüyor. Bir defa geliyorlar o da gol. İnşallah Çevirecez.

mactan önce bu hakemin Allah belasini versin dedim zaten tipinden belli nasil biri oldugu, simdi yine Allah belani versin diyorum, rezil adamlarin pozisyonu yok, 100 kisi ile defans yapiyorlar

2.golü de yesek dönecek bu maç. İnanıyorum dönecek. Bekleyin, görün...

O adam topu elle alana kadar Mehmet Topal'ın attığı benden çıksın pası Caner ve Servet'in seyredişi de var tabi.

Şu takımın en sevmediğim huyu galibiyeti sürekli 2.yarıya bırakmak.çıkın oynayın kardeşim ilk yarıda adam gibi temponuzu yapın kötü bir netice olursa 2.yarıda telafi edersiniz.şimdi ne olacak yani doğru düzgün top oynamadan savunmada aptalca! yapılan paslarla rezil bir gol yiyoruz.mehmet topal'ın bu laubali tavrı ne zaman bitecek acaba çok merak ediyorum.ayrıca hakeme de sevgilerimi yolluyorum.iyi niyetlerimi yolladım kendisine.koray aslan dene herifte eline hakem olamıyo diye serbest bırakmışlar galiba elle oynamasını.

eskişehirde bi numara yok aslında ama bizimkiler niyeyse kazanmak için oynamıyolar.taraftarı da ne çok abarttılar be kardeşim.3 tane adam bando ekibi kurdu diye demediklerini bırakmadılar.taraftarlık ooooo demekle bando çalmakla mı oluyo.

Es-Es öne cikmiyor zaten bu saatden sonra hic öne cikmazlar. Hep defans yapacaklar.

ayhanin ilk yarida herhangi bir katkisini gördünüzmü ?

topu alip kendi yerinde dönmekten baska birsey yapmiyor, bide bosu bosuna gidip iki üc kisiyle bogusuyor

ayhan out giovani in

artik cok ama cok zor duruma dustuk.... eger ikinci yari ilk 10 dakikada golu bulamazsak cok kotu bir yenilgi almamiza acik bir oyun.

Hakemin yonetiminde ise.. berbattan oteyi diye ilk defa konusuyorum. bugune kadar hic bir zaman hakem hakkinda konusmadim yazmadimda.. ama bu kadar olmaz.. kac pozisyonda arkadan itilen oyuncularimiza faul verilmedi. ayhanin verdigi pasta topu es es ceza sahasi onunde topu eliyle kesen rakip oyuncu faul verilmedi.. bariz faullerde oyna diyen, Servet'in kasi yarilmis faul u birakin mac bir dakika sonra tac atisinda anca farkina varan bir hakem. .ve sonucta Mehmet Topal'in agir davranmasi ile kaptirilan topun rakip oyuncu tarafindan eliyle onunu dusmesiden sonra yedigimiz gol...

bunlardan beni daha cok kizdiran ise anca 1 gol pozisyonumuz oldu ben buna cok kiziyorum...

Hakemler, federasyon, üsteki takimlari birbirene yaklastirmak icin, ellerinden gelen herseyi yapiyor!

O 2 elli nasil görmezsin be adam! Yan hakem ne yapiyor? hayret bisey...

Bu bir uyarıdır , yazın kenara. Dijitürk dahil hakemler ve arkamızdaki bütün takımlar puan kaybetmemizi istiyor. Puan kaybetmemiz demek Beşiktaş'ın Trabzon'un hatta Fenerbahçe'nin yarışa tekrar ortak olması demek. Açıkçası şu ilk yarıdan sonra bu maçı kazanamayazağız gibime geliyor. Çünkü hem Eskişehir'i hem de hakemleri yenmemiz gerekecek.

arda sahanın en kötüsü

ya es es gibi kazmalarla dolu takima nasil puan kaybederiz Allah askina, adamlara baksaniza. A dan z ye kadar hepsi kazma ya, o bildiginiz kazma ya. Kazma toplulugu ile mac yapiyoruz yahu, alin su maci.

Beyler tamam el varda..Jo'da kusura bakmasın ama %100 golü atacak yani..Kaleci bile yatmıs at artık o golü ayıp ya..

59993056.jpg

Su an icin alabildigim ekran görüntüsü bu arkadaşlar.Gol pozisyonunu izleyemeyen forumu takip eden arkadaşlarımız için gelsin.1 Saniye sonrasında oyuncunun eli top ile temas haline geçiyor.

Geri
Üst Alt