TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor - Galatasaray | 8 Mart | 20:00

O performanstan sonra Gio kesinlikle oynamalı bu hafta.

Gio bence yedek silah olarak dursun.Skor avantajını bulursak fena yapar rakibi sonradan girerek.

Baros'un 20 dk'da olsa oynama ihtimali var mı acaba yani kurtarıcı olarak değilde dönüş maçı olarak :)

idman raporu da bi açıklanmadı siteden yaw bekliyorum öyle :D

Öncelikle herkese iyi forumlar.

Eskişehirspor'a bilindiği üzere son 1,5 yıldır pek şansımız tutmuyor.

Fakat bu maçta ben maçı kazanacağımızı düşünüyorum.

Gerek Eskişehirspor'un eski formundan uzaklığı,gerekse bizim formda oluşumuz işimizi kolaylaştıracaktır.

Tabi unutmamamız gereken en önemli noktalardan birisi her ne olursa olsun, Eskişehir deplasmanının zorluğu.

Ama bunuda atlatacağımız kanaatindeyim.

Son Kasımpaşaspor maçında bu yıl ligde oynadığımız en iyi oyunlardan birini oynadık.

Herkesin tadı damağında kaldı.

Keşke bitmese devam etseydik o maçı izlemeye.

Bundaki en büyük katkı bence Giovani Dos Santos'un formda oluşuydu.

Forumda yazılarımı takip edenler bilir, Gio'nun gelişine ve Galatasaray'da oynamasına karşıydım. Fakat o beni çok güzel şekilde yanılttı.

Onu tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim.

Son Kasımpaşa maçında forvetin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık.

Bunda ondanda önemlisi Arda'nın gerçek mevkisinde oynamasıydı.

Eskişehirspor'a da Kasımpaşa maçında olduğu gibi baskılı, oyunu rakip sahaya yıkan bir oyun sergilersek maçı çok rahat kazanırız.

Ama bir gol atıp sonra üstüne yatarsak, işimiz bir nebze olsun zorlaşır gibime geliyor.

Sağ kanatta Sabri geldikten sonra Keita'nın formuna tüm Türkiye şahit oldu. Umarım ikisininde performansı yükselerek devam eder.

Bu maçtan 3 puanla ayrılırsak Şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan almış olacağız.

Kadromuz bence şu şekilde olmalı ;

..........................Leo

Sabri..........Neil...........Servet........Caner(Balta)

......................M.Topal....Ayhan(Elano)

.........................Arda.....................

Keita...................Jo....................Gio

Başarılar Aslanlar.

Formda bir Emre varken Servet kesinlikle oynamamalı. (Her maç öncesi tekrarlıyorum tekrarlayacağımda)

Formda bir Emre varken Servet kesinlikle oynamamalı. (Her maç öncesi tekrarlıyorum tekrarlayacağımda)

Sakatlığı falan var diyorlardı son antremanlarda ondan yazmadım hocam.

Yoksa kesinlikle senin söylediklerine katılıyorum.

Sakatlığı falan var diyorlardı son antremanlarda ondan yazmadım hocam.

Yoksa kesinlikle senin söylediklerine katılıyorum.

Milli maçta çıktı oynadı. Çok da formda gözüktü. Gol de atması onun için ciddi bir moral oldu. Servet ile başlayıp olası bir hatadan 3 puan kaybetmek çok şey götürür bizden. Rijkaard bu riski almaz umarım.

Kasimpasaya karsi Keita ve Gio cok iyi oynadilar, bu kez es ese karsi Elano ve Jo dan büyük beklentilerim var. Bir dahaki sefer Arda ve Baros olur. Sonra Kewell. Sonra yine Keita, Gio ve böyle devam eder, etmeli...

Dün akşamki antrenmandan bir fotoğraf.

Jo Alves,Milan Baros.

Ekli dosyayı görüntüle 1325

Ekli dosyalar

• antr. 1.webp
    antr. 1.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 227

inş kazanacağız bu maçı baros antremanlara çıkıyormuş ama riske edilmesin haftaya samiyende karşılayalım kralımızı çok özledim onu)= elano jo ve keitadan çok şey bekliorum haydi hayırlısı=D

Rıza'nın açıklamasına bakar mısınız:''Galatasaray maçı dönüm maçımız''.Rıza Allah aşkına bir kere de Beşiktaş maçları dönüm maçınız olsun be.Bir kere de Beşiktaş puan al be ne olursun.Hayır anlamadığım nasıl dönüm maçı oluyor.Düşme derdin yok,çıkma derdin yok,kupa maçı olsa hadi neyse.Adam gibi açıklama yapacağına konuştuğu laflara bak ya.Kendilerinden nefret ettirmek için herşeyi yapıyorlar insanlar anlamak mümkün değil yaa:kick::kick:

Rıza'nın açıklamasına bakar mısınız:''Galatasaray maçı dönüm maçımız''.Rıza Allah aşkına bir kere de Beşiktaş maçları dönüm maçınız olsun be.Bir kere de Beşiktaş puan al be ne olursun.Hayır anlamadığım nasıl dönüm maçı oluyor.Düşme derdin yok,çıkma derdin yok,kupa maçı olsa hadi neyse.Adam gibi açıklama yapacağına konuştuğu laflara bak ya.Kendilerinden nefret ettirmek için herşeyi yapıyorlar insanlar anlamak mümkün değil yaa:kick::kick:

rıza ve şifo mehmet bu kafayla anca küçük takımların büyük hocası olurlar;)

rıza ve şifo mehmet bu kafayla anca küçük takımların büyük hocası olurlar;)

Geçen sene Beşiktaş şampiyonluk yarışındayken kendi sahalarında rezil bir top oynayıp 3 puan hediye etmişlerdi.O zaman dönüm maçı değildi dimi Rıza.35 lik Yusuf kendi sahasından topu alıp adeta senin defansınla tşk geçerek 50 metre top sürüp bomboş kaleye gol attırınca neler hissettin acaba Rıza.Gelmiş dönüm maçımız diyor bi de utanmadan.Biraz delikanlı olsan açık açık ben tuttuğum takım olan Beşiktaş'ı şampiyonluk potasına sokmak için bu maça asılıcam deseydin şu yaptığın açıklamadan daha mantıklı olurdu.En azından elle tutulur bir neden söylemiş olurdun.Lanet ediyorum sizin gibi yalaka adamları görmekten şu futbol camiasında

rıza efendi dogru demiş ya dönüm maçı tabi puan alamazlarsa bjk nin ve digerlerinin umudu iyice azalacak hadi bursa fb felan baglamaz rızayıda bjk açısından bakmış olaya haklı olarak bu kafayla devam rıza seneye konya-denizli arası mekik dokursun yine.

bjk'yi potaya sokmak istiyorlarsa(ki onların potasının ta....) antalya fnre çakar, eskikasaba da bize köstek olur. ha bize bu maçta köstek olamazlarsa eğer şampiyonluk %70 garantilenir

Cola Turka İdman Raporu: 5 Mart 2010 Cuma

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Jupp Derwall antrenman sahasında basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 18.00’de, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.

Antrenmanın ana bölümünde teknik çalışmalar yapıldı.

Milli Takım kampından bu akşamüstü dönen Giovani dos Santos sahada rejenerasyon çalışmalarının ardından sağlık merkezinde terapi seanslarıyla yolculuk ertesi programını tamamladı.

Soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenmanın ardından oyuncular akşam yemeği için merkez binaya geçtiler.

Milan Baros kondisyoner Fatih Yıldız tarafından takımdan ayrı olarak çalıştırıldı.

Hakan Balta ve Gökhan Zan da tedavilerinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırılıyorlar.

Harry Kewell özel işleri nedeniyle teknik ekipten izin alarak bu antrenmana katılmadı.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını 6 Mart Cumartesi günü saat 10.30’da basına ve taraftara kapalı olarak yapılacak antrenmanla sürdürecek.

Geri
Üst Alt