TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor - Galatasaray | 8 Mart | 20:00

Bugün zaten Daum bizim maçın provasını yaptı.8 kişi defansta,10 kişi kendi sahasında,garibim Guiza da ilerde tek başına yırtınıyo :D.Siz sanıyor musunuz ki Fener bizimle yapacağı maçta açık oynayacak.Zaten Fener Ali Sami Yen'e pamuk ipliğinde gelecek.Daum yenildiği an şutlanacağını bildiği için en kötü berabere kalıp yarıştan hala kopmadık havasını verecek taraftarlarına.O yüzden fener bize karşı 8 kişi defans+alex+guiza oynayacak.Bunu tahmin etmek için deha olmaya gerek yok

Aynen hocam.Duran top dışında gol atabilme ihtimalleri yok o maçta bize hatta!..

F5 bak görürsün ASY de kapancak kontradan Gulizar ile gol bulmaya çalışçak.Keita ya adam markajı felan.Bjk zannediomusun ki o da gümbür gümbür oynadı bize karşı?Keita ile Arda'ya markaj verdi Mustafa Denizli.Diğer takımlar zaten bizim sikletimizde değil.Bu şekilde olmasa ligimizdeki durum Rijkaard'a kimse çaycı felan demezdi Ahmet Çakar gibi.Gs nin bu kadrosunu Ali Lukunku'lu Tamas'lı Petre'li dönemlerde hayal bile edemezdik.Gs'nin büyüklüğünü göz ardı etmeyelim esas.

Galatasaray'ın büyüklüğünü göz ardı etmem laflarına dikkat et istersen önce. Forumda Galatasaray'ı her durumda savunan kişilerden biriyim ben. Diğer yandan Bursaspor maçını izleyipte bu lafı diyebiliyorsan seninle tartışmam bile en basitinden Bursa maçı buna bariz bir örnektir. Galatasarayımız ligdeki en iyi kadroya sahip olan takımdır orası muhakkak ancak bazı takımların da hakkını vermek gerekir Galatasaray taraftarını da diğer taraftarlardan ayıran en önemli özelliklerden biri de budur. Ben ne Fener dedim ne Beşiktaş dedim ayrıca Fener kendi oyununu oynamadı bize karşı. Ancak bence Beşiktaş özellikle ASY'deki maçta kendi oyununu oynadı. Biraz objektif ve gerçekçi yorumlar yapalım lütfen.

Mesela Galatasaray ligin ilk 5-6 haftasında kendi oyununu oynuyordu,ne zaman Topal ile Sarp beraber oynamaya başladı bizde sıradanlaştık.Neden çünkü kendi oyunumuzdan ödün verdik.

Neden sıradanlaştık? Ayhan yerine Sarp oynuyor diye mi?

Neyse ben kaçıyorum. Dilerim bugünün son saatlerinde puan tablosunda 53 puanla ilk sırada olur adımız. Herkese iyi geceler.

Galatasaray'ın büyüklüğünü göz ardı etmem laflarına dikkat et istersen önce. Forumda Galatasaray'ı her durumda savunan kişilerden biriyim ben. Diğer yandan Bursaspor maçını izleyipte bu lafı diyebiliyorsan seninle tartışmam bile en basitinden Bursa maçı buna bariz bir örnektir. Galatasarayımız ligdeki en iyi kadroya sahip olan takımdır orası muhakkak ancak bazı takımların da hakkını vermek gerekir Galatasaray taraftarını da diğer taraftarlardan ayıran en önemli özelliklerden biri de budur. Ben ne Fener dedim ne Beşiktaş dedim ayrıca Fener kendi oyununu oynamadı bize karşı. Ancak bence Beşiktaş özellikle ASY'deki maçta kendi oyununu oynadı. Biraz objektif ve gerçekçi yorumlar yapalım lütfen.

Şimdi sen teknik direktörsün Gs'nin Kasımpaşa maçını izlemişsin.Keita,Arda,Jo 'u düşünmekten helak olmuşsun.Takımında Bursaspor olsun kendi oyununu oynamakta ne kadar ısrar edebilirsin.

Ha şu var;Topal ve Sarp'lı bir Gs yi karşımda bulursam kendi oyunumu oynarım ama öbür türlü kevgire döner benim takım derim.Büyük takımlar dışındaki takımları ezen ben değilim bütçelerdir.

Neden sıradanlaştık? Ayhan yerine Sarp oynuyor diye mi?

Sarp daha düz oyuncu Ayhan'a göre.Türkiye Liglerinde Topal ve Sarp'a gerek yok.Bence bu Keita,Kewell,Santos,Arda ve Jo yu beraber oynatmaktan bile daha lüks.

bu yeni zencileri jaycee, aydın, el saka, ve bülent yokmuş maçta. kocabey değil ama başka bi bülent. unuttum soyadını.

bu yeni zencileri jaycee, aydın, el saka, ve bülent yokmuş maçta. kocabey değil ama başka bi bülent. unuttum soyadını.

Bülent Ertuğrul sanırım sarı kart cezalısı.

El saka'nın ve Jaycee'nin olmayışı bir avantaj.

bülent ertuğrul antalyada değilmiydi yahu?=)

Emir büyük yerden.. :D

Hollandalı teknik adam, 3 sarı kartı bulunan kaptan Arda Turan ile de özel olarak görüştü ve "Yarın (bugün) akşam maçın gidişatını göre sarı kart görüp cezanı Ankaragücü maçında çekebilirsin" uyarısında bulundu.

Konsantrasyon!

Saha patates tarlası gibiymiş. sakatlanan olmaz umarım.

Bizim 11 nasıl olacak acaba ?

Orta sahada Elano ve Topal oynacak büyük ihtimalle.Diğer orta sahamız kim olacak ? Ayhan mı Arda mı yoksa Sarp mı ?

------------topal---------

-------elano------arda----

keita---------------------gio

-------------jo-------------

Bu orta saha ve forvet dizilişi ile çıkar mıyız ? Mücadele gücü yüksek bir maç olacağından bence Gio'yu yedek soyundurur,geçen haftanın iyilerinden Ayhanı orta sahada Ardayı da sol kanatta kullanır.Öne geçersek de yorgun olduğunu düşündüğüm Ardayı çıkarıp Gioyu sokarak kontralarda etkili olmayı hedefleyebiliriz.

allahim sen yardim et su maci kazasiz belasiz alalim

Kazanamazsak şampiyonluk için herhangi bir avantajdan bahsetmeye gerek yok. Herkesin en az bizim kadar şansı olur hale gelecek. Bunun bilincinde çıkan Galatasaray'ın kazanmayı geçtim fark atması lazım.

Kaynak nedir?

şunların havasını bi güzel alalım be. sanki barçayla oynuyoruz, amma havaya girmiş adamlar.

Geri
Üst Alt