TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 1-0 Galatasaray | 8 Mart | Devre Arası

Hakkaten Ayhan Akman nedir ya bu adam oynuyormuydu maç başından beri unutmuşum bir sarı kart gördüğünü hatırlıyorum ama :)

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 1-0 Galatasaray | 8 Mart | Devre Arası

Bizim maçlarda hakem hatası,fb maçlarında hakem hatası,bu hakemler hangi takımı kolluyor şimdi anlamış değilim.Bjkyi mi şampiyonluğa sokmak istiyorlar?

70 e kadar oyuncu değişikliği olacağını sanmıyorum. bana kalırsa gio girmemeli bu kadro 2. yarı silkelenmıs olarak oynamalı.

Bu takımda Neil'dan başka kimse defanstan top çıkarmasın Allah aşkına!!!

napsin adam topala verdi iste

kicini dondurse onu bos

adam sag disla pas verio cok teknik ya

takimi seyretmek icimden gelmiyor bu topal oynadikca kimyami bozuyor

allahini seviyorsaniz durdugu yerleri bekledigi pozisyonlari bir izleyin

her pozisyonda yanlis yerde olmazki bir insan

yahu adam on libero

elano bile rakip orta sahadayken daha cok rahatsiz ediyor adamlari

refakat mangasi

Neyse yenılırsek ne yapalım harbiden saglam deplasman bide Rıza Calımbay'ın futbol felsefesı olunca bu kadar.Es Es 3 buyuk takıma celme takmaktan ılerı gıtmez atraksıyonları.Mesela kendınden dusuk bır takımı kesınlıkle yenemez.Devam Es Es amacsızlıgınıza devam.

Goldeki hata: Neill'in pasi, Mehmet Topalin topu kontrol etmeden yanlis yere vurusu(bari taca at), Servetin Canere güvenmesi, Canerin Servete yaptigi hayal kirikligi(neden kosmadin topa Caner!) ve Eskisehirli oyuncunun elle oynamasi!

Türk futbolunun en büyük yeteneği Arda ligin koskoca 2. yarısı 15 dklık bile top oynamadıysa, bizim Türk futbolu bitmiş arkadaş...

Santrafor oynuyor dedik tamam.. Ama topu ayağına aldıktan sonraki tercihlerin santraforlukla alakası yoktur..

2 3 maçtır sol açık oynuyor birtek gollerde sahneye çıkıyor.. Yeter birader alex gibi 90 dakika duran bir hareketle maçı alıp alamayacağını bekleyeceğimiz papatya falı gibi adam istemiyorum artık, çık topunu oyna!!!

Elano varken galibiyetler hep zor olacak, hatta belki olmayacak.

Yeter artık arkadaş. İstemiyoruz seni bu forumda. Takım yenik halde, taraftar üzgün. Takımda iyi oynayan oyuncuya sallıyorsun. Nedir bu anlamadım ? Süresiz ban bekliyorum forum yönetiminden, çokta ciddiyim... Forum kalitesini boş yere düşürmeye gerek yok.

Birisi şu Caner'i kovalasın.

ayhanin ilk yarida herhangi bir katkisini gördünüzmü ?

topu alip kendi yerinde dönmekten baska birsey yapmiyor, bide bosu bosuna gidip iki üc kisiyle bogusuyor

ayhan out giovani in

Giovani kapanacak Eskişehir'e karşı çok etkili olamaz. Direnci düşürmemek lazım.

Ayhan ile Elano maçın en iyisi idi. Boşa kimse laf söylemesin. Takımın taktik anlayışı, diziliş ile doğru orantılı değildi. Bize kontrollü futbol yakışmıyor, hücum futbolunun tüm gereklerini ikinci yarı görmek istiyorum.

2 Koray, 2 el, biri devam biri gol...

Tebrikler hakem üçlüsü... :mad:

Ama bu maçı kaybetmeyeceğiz bunu biliyorum.

bu zeminde top falan oynanmaz

Mehmet Topal,Servet ve Caner ve hakem...

Golü yememizde başrolü oynayan oyuncular...

Mehmet Topal'ın saçmalıkları,Servet ve Canerin anlaşmazlığı daha ilginci Caner'in topa koşmaması ve hakemi bahsetmeme gerek yok sanırım eli nasıl görmedi köroğlukör

Aynen, habire arkada top ceviriyoruz, geriye oynuyoruz, kaleciye pas... adamlar pres yapip topu kapinca golü yedik.

Emre girsin diyen arkadaslar, tamam Emre iyi oyuncu, ama mac cevirebilecek kabiliyette degil su an bence... Onun icin, Gio'nun girmesi daha iyi olur.

Alacağız arkadaşlar ben inanıyorum.

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 1-0 Galatasaray | 8 Mart | İkinci Yarı

2 oldu hayırlı olsun

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 1-0 Galatasaray | 8 Mart | İkinci Yarı

Bismillah 2-0 oldu. Geçmiş olsun. Berbaerlik koparırız diyordum da o da hayallere kaldı artık.

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-0 Galatasaray | 8 Mart | İkinci Yarı

2 oldu yine Koray

Geri
Üst Alt