TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Servet hırslıdır, karakterlidir ama Galatasarayın futbolcusu değildir. Adam 40 metreden topa vurma feyki atıyor Servet hemen kıçını dönüyor. Pozisyon gol oluyor.

Mehmet Topal ne zaman saçlarına futboldan daha çok önem vermeye başladı o zamandan beri futbolu geriye gitti. Adamın her pozisyondan sonra eli saçlarında iyiki bi saçınız var arkadaş maçtan önce saçını fönleyeceğine biraz pas çalışsın.

Arda Milli takıma gidip döndükten sonra sürekli futbolunda düşüş oluyor, ben anlam veremiyorum buna en iyi arkadaşı Emre olunca insanın aklına birçok şey geliyor.

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Ya ben Arda'yı anlamıyorum.Sanki 70 yaşına varmış gibi bir hali var, Giovanni'ye yakın bir hızı olsa süper olcak,bunun yanında iyi organize olamadık, böyle kaybedilen maçlar olabilir, elimizin ayağımızın titrememesi lazım, istekli olmamız lazım maçlara çıkarken, bu şekilde yenilgi kabul edilir gibi değil.Ayrıca Eskişehir'de sanki bize bileniyor, Fener maçında da böyle oynarlarsa eyvallah.

Kötü dediğin Bjk geçen senede Kayseri ve Eskişehir madenlerinden çıkardığı altın değerindeki 3 puanlarla şampiyon oldu.Bu senede olabilir.

Ankaragücü (ASY)

Trabzon (Deplasman)

Fenerbahçe (ASY)

Biri bana söylesin delirecem,bu maçlar Eskişehir maçından daha mı kolay?

ankaragücü maçı daha kolay ama bu bişeyi değiştirmezki gider dışarda bursayı yenersin içerde denizli ile puan kaybedersin önemli olan bizim ne oynayacagımızdır;)

yanliz elano eskisehirli birinin ensesine nasil tokati koydu :D:D

keita ne kader etkisiz olsa da, cikacak kisi keita olmamaliydi.

zaten 2-0 arkadayiz. yani niye en tehlikeli oyuncumuz ciksinki.

emre girdi de ne oldu. Emre yi suclamiyorum. Onu ancak Ali samiyende son 25 dk oynatmali hocam aslinda, ki allisin takima diye.

Cok yazik oldu. kesinlikle bu macin hakki en az beraberlikdi. biz iyi oynatmadiysak, eskisehir de hic iyi oynatmadi. bi elle gol, ve bir uzak sut,, hepsi o kadar.

cok uzgunum.

2007 yilinda 3.ligteydiler.

sene 2010 ve tablo

1 Kardemir Karabük 25 18 5 2 60 20 59

2 Bucaspor 25 15 4 6 53 32 49

3 Altay 25 13 6 6 37 27 45

4 ADANASPOR 25 12 8 5 32 26 44

5 Konyaspor 25 12 7 6 34 26 43

yanliz elano eskisehirli birinin ensesine nasil tokati koydu :D:D

aynı hareketini keşke ilk yarı kadıköy'deki maçta gökhan gönül'ün terbiyesizliğine yanıt olarak yapsaydı. gerektiği yerde yapılmayan hareket heyecan vermiyor malesef.

Tabiki daha kolay. Ali Sami Yen'de bu sene hiç maç kaybettik mi? Trabzon bizi asla yenemez.

Hocam güzel diyorsun ama ben bu kadar pozitif bakamıyorum.

Ek olarak bu gidişle Bursa Denizli ve Manisa ile evinde oynayacağı maçlardan kayıpsız çıkarsa üç büyüklerin saltanatı biter.

bi yandan da şunu düşünüyorum evimizde ankaragücüne yenlmedk k.paşa ya yenlmedk.deplasmanda eskşheire ynldik.çok önmli değil ama b an önce toparlanıp ankaragücü ve trabzon maçlarından 4 puan toplamamz lazım yoksa fb maçına stresle çkarz

Hala Keita-Emre Çolak değişikliğinin şokundayım ben yani tamamda Keita nasıl çıkar oyundan bir türlü anlam veremiyorum çok ilginç

Besiktas araya sızıyor , mustafa'nın balı yine tutmaya basladı 27.hafta diye baslar yarın yine . Bizim derbi berabere biter besiktas lider olur . Ama bakıyorum besiktas bu tarz deplasmanlardan galibiyet alıyor , iyi oynamıyorlar ama yeniyorlar . Kayseri , eskisehir , trabzon su macları yeniyor .

elano gider m.city de atar GS ye gelince atamaz freekick golü bi kere bizdfe atıver nolcak be bi kerecik

sene 2010 ve tablo

1 Kardemir Karabük 25 18 5 2 60 20 59

2 Bucaspor 25 15 4 6 53 32 49

3 Altay 25 13 6 6 37 27 45

4 ADANASPOR 25 12 8 5 32 26 44

5 Konyaspor 25 12 7 6 34 26 43

2010 beni ilgilendirmiyor 3.lige kadar düsmüsler. insAllah Es-Es dahada beter olur bidahada cikamaz aynisi Antalyaspor icinde gecerli.

Sarp ve Barış da kötü gününde olunca bu sefer de Ayhan İle Mehmet Topal oynamalı diyeceksin.

Abi olay ayhan topal olayı degil , Allahını seversen kim biliyor su eskisehirde adamları bilmem adem'mis koray'mıs . İsimlere bu kadar aldanmayın ya ...

O değilde Bursaspor çok iyi avantaj yakaladı ya..

Diyarbakırspor maçından 3 puan garanti Diyarbakırın hükmen mağlubiyeti dolayısıyla..

Haftaiçi yaptıkları maçı kazanırlarsa şampiyonluğa bile gidebilirler...

ve ben kafayı yerim..

aynı hareketini keşke ilk yarı kadıköy'deki maçta gökhan gönül'ün terbiyesizliğine yanıt olarak yapsaydı. gerektiği yerde yapılmayan hareket heyecan vermiyor malesef.

buna bile salliyan var :rolleyes:

sallamaya devam

rijkaard istifa

topal bank asyaya

arda cok kilolu

caner futbolcu deyil

ayhan kosamiyor

.....

......

Hocam güzel diyorsun ama ben bu kadar pozitif bakamıyorum.

Ek olarak bu gidişle Bursa Denizli ve Manisa ile evinde oynayacağı maçlardan kayıpsız çıkarsa üç büyüklerin saltanatı biter.

Evimizdeki maçlarda puan kaybetmeyelim yeter. Her türlü kaldırırız kupayı.

deplasman fobimiz devam etti maçın özeti budur bence iki senedir eskişehire deplasmanda kaybediyoruz busraya yine öyle kayseride de kazanamıyoruz iki senedir trabzon maçlarıda öyle derbilerin durumu ortada ama herşeye ragmen eger bursa kasımpaşa maçını kazanamazsa avantaj bizde.

Geri
Üst Alt