TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Takımın mücadelesi iyiydi ama TSL'de karşımıza çıkmış en rezil takıma yenildik bahanesi olamaz.

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Sarp ve Barış da kötü gününde olunca bu sefer de Ayhan İle Mehmet Topal oynamalı diyeceksin.

kesinlikle sarp ve barışı tercih ederim belki ayhan olabilir barışın yerine oda içerdeki maclarda on liberoda 4 adamımız var dimi sarp topla ayhan barış hangisi pas yapabiliyo bana solermisin?bence pek farkları yok hepsi koyu pas yapıyo ozaman koy barışla sarpı hiç deilse ayhanla topaldan daha cok koşarlar buda bir gercek ayrıca duran toplarda barışta sarpta cok onemli oyuncular iyi kafaya cıkıyorlar ve fizkleri cok daha iyi topalla ayhana gore doru deilmi? sen hangisini secerdin peki?

elano gider m.city de atar GS ye gelince atamaz freekick golü bi kere bizdfe atıver nolcak be bi kerecik

Aynen abi bende buna deli oluyorm her freekick oldugunda ha attı hadi atıcak demekten dilimde tüy bitti . Lincoln'de aynıydı schalkede ne freekickler yazdı bize gelince görmek nasip olmadı . Zaten kornerlere bakmıyorum bile !

Ya ben Arda'yı anlamıyorum.Sanki 70 yaşına varmış gibi bir hali var, Giovanni'ye yakın bir hızı olsa süper olcak,bunun yanında iyi organize olamadık, böyle kaybedilen maçlar olabilir, elimizin ayağımızın titrememesi lazım, istekli olmamız lazım maçlara çıkarken, bu şekilde yenilgi kabul edilir gibi değil.Ayrıca Eskişehir'de sanki bize bileniyor, Fener maçında da böyle oynarlarsa eyvallah.

tamam kötü oynayabilirsin, yorgun olabilirsin

ama elin belinde bütün mac sahada dolasmanı asla kabullenemem

en azından bir gaza getir ne bilim bir ateşle takımı

hadi oynayın beyler diye bagır, yap bir şeyler yaa

kaptansın sen yaa kaptann anlıyormusun

kendine gel Arda kendine gell yakısmıyor sana bu hareketler :mad:

bazıları hakaret ediyor,kimse ses çıkarmıyor.aynı şeyi ben yapsam.çoktan ceza almıştım.önüne gelen basıyor hakareti,ne yani bizdemi hakaret edelim.kimse kimsenin yorumuna karışamaz.isteyen istediği gibi düşüncesini söler kabul edersin etmessin.hakaret ve küfür olmadıkça insan düşüncesini paylaşmalı.ne yani bizdemi hakaret edelim,öleyse serbest bıraksınlar , neler diyorum.hatta o hakaret edenleri reelde karşımda gördüğümde,kaçacak delik bulmalarına nasıl yardımcı oluyorum.

Arkadaşlar olan oldu, bende çok öfkelendim, çok kızdım, çok üzüldüm. Hatta maçtan sonra bize küfür eden ESES'lilerle kavga bile çıktı. Bunalrın hiçbiri önemli değil.

Önemli olan önümüzdeki maçlarımıza iyi konsantre olup ligi en tepede bitirmek. Bu tip mağlubiyetler ilerleyen haftalarda da olacaktır. Belki Fener derbisinde yenileceğiz, belki şampiyon olamayacağız hatta ilk 2'ye bile giremeyeceğiz.

Önemli olan şey; her ne olursa olsun Frank Rijkaard ve kurmaylarının arkasında olmamız...

Bursa ve Fenerle içerde oynayıcaz avantaj bizde TS ve Eskişehir deplasmanlarının birinde puan kaybetmen hakkı vardı takımın o hakkı Eskişehir deplasmanında kullandılar önümüzdeki 2 maçı kazanırsak bir sorun olmaz

bazıları hakaret ediyor,kimse ses çıkarmıyor.aynı şeyi ben yapsam.çoktan ceza almıştım.önüne gelen basıyor hakareti,ne yani bizdemi hakaret edelim.kimse kimsenin yorumuna karışamaz.isteyen istediği gibi düşüncesini söler kabul edersin etmessin.hakaret ve küfür olmadıkça insan düşüncesini paylaşmalı.ne yani bizdemi hakaret edelim,öleyse serbest bıraksınlar , neler diyorum.hatta o hakaret edenleri reelde karşımda gördüğümde,kaçacak delik bulmalarına nasıl yardımcı oluyorum.

Osman kardeş lütfen rahatsızlık duyduğun mesajları raporla.

kazmalar bizi yendi, bunun hic bir bahanesi olamaz. Ne hakem nede baska birsey. Yenmeliydik, yenemiyorsak yenilmemeliydik. Es es yenemiyorsak nasil sampiyon olalim. Fenere karsi kazanmak zorunda olursak/kalirsak cok stressli bir maca cikariz. Feneri yenemezsek ligi 5. falan bitiririz herhalde...

Ankaragücü ve Trabzondan 6 puan almak sart, alamazsak sampiyonluk hemen hemen imkansiz olur...

Şampiyon olmak için şapkadan tavşan çıkarmaya gerek yoktu ama illede şapkadan tavşan çıkarmak istiyor futbolcular.

Bu maç birçok takımın iştahını kabartan bir maçtı.

Heveslerini kursakta bırakmalıydık!!!Şimdi herkes gaza geldi.Bjk dahil.

neden gecen mactaki gibi ilk dakilarda pres yapmadik, keske yapsaydik cok daha ileride basmamiz lazimdi, cünkü rakip zaten bizim üstümüze gelmedi

Maçı baştan çıkaran bir adam vardı sahada Mehmet Topal ilk geldiği günden beri bu adam Galatasaray da nasıl oynar diye düşünüyorum hala düşünüyorum ve bu adamı izleyen milyonlaca taraftar kahrolurken(top kontrolü denen birşey sıfır,kafası yerde maç oynayan ,dünyada az bulunur top kontrol şekli,yan oyuncuya pas atamayacak kadar aciz)bizim yönetimiz görmüyorlar mı diye esefle durumu izliyorum

bu akşam nihayet ben kötü futbolcuyum bu takımda yerim yok der gibi patlamasını yaptı ve 3 puan mal oldu.

ayhan: yahu bu adamı neden oynatırlar bu kadar al gülüm ver gülüm oynayan kim var acaba

Ve Frank geçen hafta dahiyane dediğim sistem ve oyuncu değişiklikleri bu hafta inadına bir çırpıda ezdi geçti.

maça ayhan ve topal ile yani iki çapa ile başlayarak korkak başladığını itirfat etti rakibine

ve 1-0 yenikken 2.yarı oyuna hamle yapmayarak başladı.

ve 60.dakka seyirlerinde henüz çömez olan emreye kurtarıcı gibi sarılarak bu vakkitten sonra karambol yaratarak gol atacak adamı keita yı aldı,bunu kabul etmek mümkün değil.

bu akşma olmadı hem futbolcular hem frank maça kafa olarak asılamadılar ve nitekim şampiyonluk yolunda müthiş bir kazık yedik.

Bu üç puanı Trabzon deplasmanında çok arayabiliriz.

bu taraftara da bu müstehak neymiş 4 gollü kasımpaşa maçndan snra eskşhr kimmiş yok 3 4 atarız 10 p farkla şampyon oluruz falan..bi trfmızı kendmz kaldırıyoruz resmen webaslan daki anket ne şampiyon belli 2. kim ? tamam anlıyorum bende emnm şmpyon olcas ama bu tür laf oyunlarına ne gerek sona söner havamız böyle işte

Demin bir arkadasımız yayınların izlenmesi için puan farkının kapatılıp Beşiktaşın potaya sokulmaya calısıldıgını söylemiş..:2_thumbs_up_-_animaaynen bende böyle düşünüyorum..

hakem evet kötüydü ama allah aşkına bizim futbolculara ne demeli. iyike 40 yılda bir top oynadınız kasımpaşa maçında hemen havaya girmişler sağolsunlar. şu eskişehirin kadrosuna bak bide bize. arada dağlar kadar fark var kalite olarak ama maç yansıyan hiçbirşey yok. eskişehirle 4 maç yapmışız 3 yenilgi 1 beraberlik. tek yorumum şu: yazıklar olsun.....

Neill'ın nihai partneri Emre Güngör'dür!Bu adam sakatsa Emre Aşık bile daha iyi oynar Servet'ten.Ön liberomuz Elano dahi olur daha ne diyeyim?

Konu Topal'dı, önerin Elano oldu o bölgeye.. Saçmaladığının farkına varırsın umarım. :D :D Oynamayan adamları öven, taraftar profilini oldum olası gülünç bulmuşumdur.

Neyse, elle kesilen atağımızdan, elle yediğimiz golden bihaber olan ya da maç bittikten sona unutmuş olan arkadaşlara bir tavsiyede bulunayım. Bugün illa futbolculara sallayacam ben diyorsanız, Topal'a sallayana kadar Keita'ya, Arda'ya sallayın.

Neyse size iyi sallamalar... Meydan sizindir. Ama sakın bugün salladıktan sonra, kazandığımız maçlardan sonra ortaya çıkmayın. Çünkü sizi, herkes gayet iyi biliyor. Haftaya Ankaragücü'nü yeneriz, bugün salladığınız oyuncuları, hep beraber översiniz.

Maçın geneline baktığımızda iki takım da birbirine net bir üstünlük kuramadı. Bu tip maçlarda takımda yıldız diye tabir edilen futbolcuların sahne alması beklenir. Nitekim Gio oyuna girdikten sonra üzerine düşeni yaptı.

Ne hikmetse maçın başından beri özellikle Arda'dan pas alamayan Elano'nun yırtınışları maç boyu izledik. Penaltı pozisyonundan sonra da aynı şekilde Gio ile oynamayı yine ne hikmetse akıl edemedik.

Takımda vasatın üzerinde oynayan futbolcularımız Gio ve biraz da Jo idi. Bunun yanı sıra diğer futbolcular bekleneni veremediler. Şampiyonluğa giden yolda en büyük ihtiyacımız takım performansının sürekli olmasıdır. Fakat bu maçta bunu beceremedik. Zaten Mehmet Topal, Servet, Ayhan, Arda ve hatta Keita gibi futbolcularımızdaki en büyük eksiklik belirli bir çizgiyi tutturamıyor olmaları. Burada kastettiğim her maç iyi oynamaları değil, en azından her maçta vasatın üzerinde bir performans göstermeleri.

Bu arada Eskişehir'den iki kez elle oynamadan ikinci sarıdan atılması gereken futbolcunun aynı pozisyonda gol atması çok enteresan. İkinci yarıda yine aynı futbolcunun elle önüne aldığı bir pozisyon hakem tarafından es geçildi. Bize verilen penaltı hakemin diyetiydi. Ama biz Galatasaray olarak diyet değil, doğru ve tarafsız yönetim istiyoruz.

Trabzon 3 hafta üst üste berabere kalmasa şimdi onlarda şampiyonluk hesabı yapacaklardı.Ama şu kesin;Eskişehir maçından çok daha zor olacak Ts deplasmanı.

neden gecen mactaki gibi ilk dakilarda pres yapmadik, keske yapsaydik cok daha ileride basmamiz lazimdi, cünkü rakip zaten bizim üstümüze gelmedi

Manyakmısın abiciğim adamlar aldığını şişirdi nasıl önde basacaktık?

Geri
Üst Alt