TSL 2009/10 25. Hafta | Galatasaray 3-0 Ankaragücü | 14 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 25. Hafta | Galatasaray - Ankaragücü | 14 Mart | 19:00

------------------leo-------------

neil-----emre.g----servet-----hakan

------sabri------elano----caner----

keita,(gio)-------jo-------gio,(keita)

neil zaten bek oynayabilir, sabri, elano, caner birbirine yakın oynamalı, ilerisi değişimli olarak oynar.

çıkılması zor bir kadro, aklımda bir diziliş daha var aslında,

----------leo----------

sabri---neil---emre.g----hakan

keita-----gio---elano----caner

-------BAROŞ-Jo------

orta 4'lü yakın olmalı birbirine.

Şimdi defansif oyuncu yok orta sahada diyenler olacaktır, olduğu haldede gol yiyoruz, o halde maça bu şekilde başlamak bize bir şey kaybettirmez.

Renkdaşlar Bursa'nın puan kaybetmesi,Gs'nin puan kaybetmesinden daha zor gibi geliyor bana.Kimse kızmasın iddaa felanda etmiyorum birşeyleri.Ama yarın üç aşağı beş yukarı Bursa'nın ne oynayacağını ülke sınırlarında futbolu azıcık takip eden her insan biliyor.Ama Gs ve F5 in bir sonraki maçta ne yapabileceğini kimse kestiremiyor.

O kadar para döküyorsun geceni gündüzüne katıyorsun ama takımın hala yarın nasıl oynayacağı,nasıl bir mücadele ortaya koyacağın muamma!Bu beni çok üzüyor,delide ediyor.

Adnan Polat ve yönetimi bu takım için büyük fedakarlık yaptılar,golüde onlar mı atsınlar?Bu takım taraftarı;maça gittiğinde güzel futbol ile gelen bir galibiyet ile evlerine uğurlanmayı hak ediyor.Bu şevkle sahaya gitmeyeli yada maç izlemeyeli baya oldu sanırım.

İşte bu yüzdendir ki,Rijkaard'a sallıyorlar tamam onlar çok kabahatli peki Rijkaard niye sahada futbolcularıyla bu adamların ağızlarının payını vermiyor.Bazen bu durum beni çok üzüyor.

Kahretsin ki;yarın Ankaragücü'ne 3 atarda yollarız diyemiyorum.3 atsak haftaya Trabzon'ada 3 atarız gene diyemiyorum.Aslında bu kadro bize bunu dedirtmeliydi en başından.İçimi dökesim gelmiş baya yazmışım haberim yok neyse .

Bence Arda nin oynamamasi en hayirlisi olur... Cezali kendisi...

Kafa gitmiş pardon günde 7 saatin üzerinde ders çalışmak iyi gelmiyor demekki:)

Elano oynar forvet arkası ön liberolar Sarp ve Neill olur şimdi oldu mu?:)

Ben Neill'ı ön libero oynatırım ayağına hakim ön libero yok çünkü.

Kafa gitmiş pardon günde 7 saatin üzerinde ders çalışmak iyi gelmiyor demekki:)

Elano oynar forvet arkası ön liberolar Sarp ve Neill olur şimdi oldu mu?:)

Ben Neill'ı ön libero oynatırım ayağına hakim ön libero yok çünkü.

Neili ön libero mevkinde oynatmak bana da mantikli geliyor ama bu macta bu riski almak ne kadar dogru olur bilemiyorum. Ayrica Servetin kesik yicegini düsünüyorum. Yani göbekte Emre-Neil ikili olur gibime geliyor.

Sarpi oynatirsa gecen macta dökülen Topalin yerine oynar herhalde.

En cok merak ettigim sey ise;

Baltayi sol beke koyup, Caneri sol aciga ceker mi Rijkaard...?

Neili ön libero mevkinde oynatmak bana da mantikli geliyor ama bu macta bu riski almak ne kadar dogru olur bilemiyorum. Ayrica Servetin kesik yicegini düsünüyorum. Yani göbekte Emre-Neil ikili olur gibime geliyor.

öyle bişey mümkün degil bence balta oynasa bile caner kesigi yer solda santos oynar;)

Caner istikrarlı gidiyorken yerini bozmaz FR.

Leo-Sabri-Güngör-Neill-Balta-Topal-Elano-Santos-Keita-Caner-jo

öyle bişey mümkün degil bence balta oynasa bile caner kesigi yer solda santos oynar;)

Caner neden kesik yesin ki. Sol acikta hem ofansa hem defansa cok faydasi oluyor Canerin. 2 Madrid maclari saymazsak tabii, o maclarda gercekten kötü oynamisti kendisi.

Aklıma eski günler geldi.. O baroslu ilk 7 maç... Kaç atarız diye bekliyoduk.. Galibiyetten falan şüphe yoktu zaten... Baros döndü o dönem de onunla beraber döner mi ha ne dersiniz ?

Balta son antrenmana katılmış takımla beraber oynaması kuvvetle muhtemel.Bence Caner-Balta ikilisiyle başlar.Gio'yu forvet arkası değerlendirecektir diye düşünüyorum.Elano'yu bildiğin ortasaha ön liberoya yakın oynatır gibi geliyor.

Neill'ın yeri ön libero olmadığını hepimiz biliyoruz ama Sarp ve Topal'dan kötü olamaz be renkdaşım!Neill ayağına topu aldımı takım rahatlıyor,Servet ve Topal'da ise kabus başlıyor.

Kewell'ın bir açıklaması vardır;Servet'i eleştirdiği.İşte Türk futbolunla bahsediyordu röportajda işte Türkiye'de ilginç bir şekilde defans oyuncuları topla çıkıp çalıma kaçıp görevlerinden çok daha fazlasını yapmaya çalışıyorlar gibiydi.Servet'in yaptıklarına taraftar artık dayanamıyor.Kaldı ki;Kewell onunla bütün bir hafta antrenman yapıyor adam kısa sürede dayanamamış,Servet'i kırmak pahasına o yorumu yapmıştı.Hakikatten Servet ve Topal kabus.

Aklıma eski günler geldi.. O baroslu ilk 7 maç... Kaç atarız diye bekliyoduk.. Galibiyetten falan şüphe yoktu zaten... Baros döndü o dönem de onunla beraber döner mi ha ne dersiniz ?

O dönemleri çok özledik be hocam bu kesinde soruna kesin bir cevap vermek imkansız.

Hocam şu yazıyla yazma türüyle yahu , gerçekten kötü .

fenevde puan kaybetti inşallah yarın ankaragücünü yeneriz puan farkını artırırız.

------------------leo-------------

neil-----emre.g----servet-----hakan

------sabri------elano----caner----

keita,(gio)-------jo-------gio,(keita)

neil zaten bek oynayabilir, sabri, elano, caner birbirine yakın oynamalı, ilerisi değişimli olarak oynar.

çıkılması zor bir kadro, aklımda bir diziliş daha var aslında,

----------leo----------

sabri---neil---emre.g----hakan

keita-----gio---elano----caner

-------BAROŞ-Jo------

orta 4'lü yakın olmalı birbirine.

Şimdi defansif oyuncu yok orta sahada diyenler olacaktır, olduğu haldede gol yiyoruz, o halde maça bu şekilde başlamak bize bir şey kaybettirmez.

arkadas pardon ama sen hic top oynadin mi?? bu isler senin sandigin kadar basit degil. öyle her oyuncu teknik olsun, ofansa destek versin, saldiralim atalim, cosalim olmuyo iste. sen rakibe basmaszan ona alan birakirsa istedigin kadar teknik ol. hele hele anadolu takimlari gibi beklerden kanat, 3 tane ön libero ile orta saha kuran takimlara karsi isin mucizelere kalir. Bence bizim takimda Topal, Baris, Sarp üclüsünün ikisi muhakak oynamali. bu seneyi böyle idare etmemiz lazim. seneye de baris, sarp, topal, ayhan dörtlüsünün en az 2 si gitmeli. tercihim topal ve ayhan olur. topal iyice civitti. ayhan da eski ayhandan 10 isik yili uzakta. Sarp la, Baris da ancak yedek olur. o bölgeye iki tane birinci sinif olmak üzere, 3 tane yeni oyuncu lazim. bu isin sakasi yok. orta sahan kadar konusursun. bizim orta saha ortalamin üzerine gecemez.

Caner neden kesik yesin ki. Sol acikta hem ofansa hem defansa cok faydasi oluyor Canerin. 2 Madrid maclari saymazsak tabii, o maclarda gercekten kötü oynamisti kendisi.

ortada büyük ihtimal barış-sarp ikilisi oynayacakdır önlerinde de elano kanatlarda da keita ile gio ilerde de jo bü yüzden caner kesik yer dedim yoksa canerin oyununu bende begeniyorum a.madrid maçları hariç;)

Renkdaşlar Bursa'nın puan kaybetmesi,Gs'nin puan kaybetmesinden daha zor gibi geliyor bana.Kimse kızmasın iddaa felanda etmiyorum birşeyleri.Ama yarın üç aşağı beş yukarı Bursa'nın ne oynayacağını ülke sınırlarında futbolu azıcık takip eden her insan biliyor.Ama Gs ve F5 in bir sonraki maçta ne yapabileceğini kimse kestiremiyor.

O kadar para döküyorsun geceni gündüzüne katıyorsun ama takımın hala yarın nasıl oynayacağı,nasıl bir mücadele ortaya koyacağın muamma!Bu beni çok üzüyor,delide ediyor.

Adnan Polat ve yönetimi bu takım için büyük fedakarlık yaptılar,golüde onlar mı atsınlar?Bu takım taraftarı;maça gittiğinde güzel futbol ile gelen bir galibiyet ile evlerine uğurlanmayı hak ediyor.Bu şevkle sahaya gitmeyeli yada maç izlemeyeli baya oldu sanırım.

İşte bu yüzdendir ki,Rijkaard'a sallıyorlar tamam onlar çok kabahatli peki Rijkaard niye sahada futbolcularıyla bu adamların ağızlarının payını vermiyor.Bazen bu durum beni çok üzüyor.

Kahretsin ki;yarın Ankaragücü'ne 3 atarda yollarız diyemiyorum.3 atsak haftaya Trabzon'ada 3 atarız gene diyemiyorum.Aslında bu kadro bize bunu dedirtmeliydi en başından.İçimi dökesim gelmiş baya yazmışım haberim yok neyse .

Öyle kolay degil ne yazık ki işler. Kadro bence de Türkiye standartlarına göre çok çok iyi. Ama Real bile okadar para döktü ama ellerinde sadce lig kaldı şimdi. Yani kadro mükemmel ama hemen iş yapacak diye birşey yok ki, ben kahroldugum bir kaç maç dışında genel olarak iyi yerde oldugumuzu düşünüyorum.

Rijkaard'ın tek çözmesi gereken(tabii Neskeensle beraber) bu Allah'ına kadar sadece defans düşünen takımları nasıl açabilecegimiz.

İlk 7 haftaki güzel futbolumuzun nedeni erken form tutmaktandı. Haftalar geçtike takımlar bizimle eşit seviyeye geldikleri için sıkıntılar başgösterdi. Evimizde oynadığımız oyunu dış sahaya da yansıtmamız lazım. Çünkü zor 3 puan çıkarıyoruz deplasmanlardan.

Öyle kolay degil ne yazık ki işler. Kadro bence de Türkiye standartlarına göre çok çok iyi. Ama Real bile okadar para döktü ama ellerinde sadce lig kaldı şimdi. Yani kadro mükemmel ama hemen iş yapacak diye birşey yok ki, ben kahroldugum bir kaç maç dışında genel olarak iyi yerde oldugumuzu düşünüyorum.

Rijkaard'ın tek çözmesi gereken(tabii Neskeensle beraber) bu Allah'ına kadar sadece defans düşünen takımları nasıl açabilecegimiz.

Bu noktada yönetimin bir hatası var tıpkı Real Madrid yönetimi gibi.Real yıllarca ileri uça adam aldı en iyisini aldı iyisininde iyisini aldı ama her maç en az 2 gol yiyor Casillas gibi bir kalecisi olmasına rağmen.Real'de bu kadroya yakışan bir defans bloğu oluşturamadı özelliklede göbekte.Gs'nin ise kaliteli bir ön liberoya ihtiyacı var.Neill ile defans sorunu bence halledildi şayet Emre ile beraber oynatılırsa.

Lütfen, lütfen! yarın ilk yarıda bitsin maç. Artık rahat bir galibiyet gösterin şu gözlere. ilk yarı 2-0 bitsin adam gibi gerilmeden izleyelim ikinci yarımızı.

Geri
Üst Alt