TSL 2009/10 25. Hafta | Galatasaray 3-0 Ankaragücü | 14 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 25. Hafta | Galatasaray 3-0 Ankaragücü | 14 Mart | Maç Sonucu

Keita'yı insan doğurmamış diyenler elime mum diksin :D

Cevap: TSL 2009/10 25. Hafta | Galatasaray 3-0 Ankaragücü | 14 Mart | Maç Sonucu

Ne Messi'ye ne Ronaldo'ya tapmaya gerk yok.

Messi/Barcelona < Keita/Galatasaray

Güiza çoğu maçta oynuyor, tık yok. Baros 5 ay sonra sahalara döndü. 15 dakika oynadı, golünü attı. :asd:

Aslında önerim olacaktı 4.5 ay gülizarı oynatmasınlar belki golle döner :D

piyasası düşmesin diye oynatıp değerini 2 milyon euroya düşürdüler nasıl olsa daha fazla düşmez :boohoo:

Bilmiyorum nasıl oynadık maçı izlemedim ama kötü oynadığımız halde 3-0 yendiğimize göre eski günler geri geliyor demektir beyler.

Bu süper birşey bence.

Mağlubiyetten sonra da olur böyle şeyler yani psikolojik olarak ya kazanamassam kötü olursa felan filan diye.

Çok mutluyum ayrıca Baros gol atmış oha diyorum bu kadar mı olur bir futbolcu :D !

Keita yüzünden memlekette sol bek yetişmeyecek :asd:

baros guizayı bu sene geçer :asd:

bizim güiza her mac oynar gol atamaz herif 6ay sonra oynadi gol atti farka bak (angut.com)

golden on sn önce gördü arkadaşlar atak hızlı geliştiği için anlayamadınız heralde ama melihte tam şey diyordu zaten 2 0 böyle büyük futbolcunun bunu yapması ne kadar doğru gibi birşey derken golu yapıştırdı king:D

hakeme ıtırazdan dolayı ole dedı melıh kart felan gormedı

sahadan da yazmamış sarı kartı yaw melih uydurdu o zmn :D

"baroş - kewel - elano - keita

yabancı futbolcularının kalitesi yüksek. " angut'dan ... :D

Baros golü kokluyor arkadaş...

Sabri, ne kadar iyi olsa da neill'den işin inceliklerini öğrenmesi lazım.

NEİLLLLLLLLLL

KEİTAAAAAAAAAAAAAAAAAA

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ELANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

BAROOOOOOOOOOOOOOOOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Bende Melih ne diyo falan diyodum, gol oldu...

Sadece, Baros gibi kaliteli bir oyuncunun, itirazdan dolayi sari kart görmesi kötü diyordu... Yani gördügünden degil, hani 2 spiker var ya, konusuyorlar :D

gozume batan 2 tane elestiri yapacagim.

1 Caner - kisa pas vermiyor. illah uzun top atayim ve son pasi vereyim dusuncesinde. bir turlu sol kanattan atak yapilmamasini buna bagliyorum. bu konuda son maclarda titizlik yapmaya basladim dahada cok gozume batiyor. bu aliskanligindan derhal ayrilmasi lazim.

2 Gio ne kadarda az pas alsada inancini yitirmemesi lazim. ve daha aktif olmasi lazim.

Bu arada Ankaragücüde çok pres yaptı koştu ya adamlar hakkaten sağlam mücadele ettiler...

Birde Darius Vassell gerçekten isabetli transfer olmuş,kalitesini belli etti adam..

Keita'nın insan üstü bir varlık olduğu bu maçta da kanıtlanmıştır. :D

Bende Melih ne diyo falan diyodum, gol oldu...

Sadece, Baros gibi kaliteli bir oyuncunun, itirazdan dolayi sari kart görmesi kötü diyordu... Yani gördügünden degil, hani 2 spiker var ya, konusuyorlar :D

tmm o zmn pardon arkadaşlar :) bu arada rıdvan cümle kuramıyor ve sorumlusu studyodaki seslermiş zuha

"Keşke şu keitanın ayağı kırılsa sakatlansa"

Ben boşuna demiyorum, bu antu.com üyelerinin akıl sağlığı bozuk diye...

Valla ben sevinemedim bu galibiyete. Gio ve Elano cok üzdü beni.

Gio resmen topa dokunmadan cikti oyundan. Adam mac basladigi zaman bir 2 hareket deniyor, bu hareketleri basarili olursa süper oyniyor, tipki Kasimpasaya karsi gibi ama o ilk hareketler olmusuz sonuclandigi zaman kayboluyor. Ben anlamiyorum bu isi.

Elanoyu bozan Baris-Sarpi ikilisi olsa gerek, o da hic etkili degildi.

Zaten maci Keita aldi. Kötü oynadik, hic beklemezdim dogrusu.

Simdi haftaya gider TS yi ezer 3 puani aliriz diyemiyorum malesef...

Geri
Üst Alt