TSL 2009/10 25. Hafta | Galatasaray 3-0 Ankaragücü | 14 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 25. Hafta | Galatasaray 3-0 Ankaragücü | 14 Mart | Maç Sonucu

Kapalı üst tribünden düşmüş

Cevap: TSL 2009/10 25. Hafta | Galatasaray 3-0 Ankaragücü | 14 Mart | Maç Sonucu

Messi inanılmaz bir gol attı yine o da Keita familyasından

ya ben mi birseyler ariyorum yoksa Birsey mi var?

Ligtv'de bahadir'in baros hakkinda Rijkaard a sordugu bir soruda Rijkaard Ingilizce boyle konustu:

"i hope he stays with us and can get back on his normal level."

Umarim bizle birlikte kalir ve normal oyununa donur.

ardindan Baros ise kendi reportajinda cok kisa cevaplar verinci.. zanki boyle aramizdan ayrilabilir gibi diye bir his cikti icimden.. insallah bir yere gitmez ve The King olarak bizde kalir.

fena keseledik hayırlı olsun galibiyet.

Messi'de çakmış :D

Özetler ne zaman beyler ? 21.45'te mi ?

Tribünden düşen kardeşimize ALLAH acil şifalar versin...:(

Neşem gitti be...:(

3'ten biri tamamdır arkadaşlar; önümüzdeki 2 haftadan 3 puan almaya kenetlenelim şimdi.

bu kadroyla Gs´nin bizden cok daha iyi oynamasi normal. bazi arkadaslar israrla bizim kadromuzun Gs´den iyi oldugunu soyluyor. anlayamiyorum. su baros‚ keita‚ kewell dan 2 tanesi bizde olsaydi cok farkli yerlerde olabilirdik. adamlar futbola ac adamlar. keza 11´e zar zor giren ayhan bile bizim takimin yarisindan daha fazlasindan bile hirsli bir adam. adamlar top oynarken keyif almaya calisiyor. bizimkiler mac esnasinda sanki kirbac yiyor gibiler. insan yaptigi isten zevk almali. emre‚ gokhan‚ alex harici her topcumuz sahada 1 buyuk icmis muslum gurses modundalar.

angutlarda kepenk açık...

şov başlamış kaçırmayın...:D

Küçcccüüükk hakanı kim yorumcu yapmış be ya. bu adam futbolun f'sinden anlıyor mu???

Berbat bir oyunun güzel bir sonucuydu bu akşam.

futbol ilahları Keita ya oyna dedi o da maçı aldı götürdü,diğer yöndne söylenecek hiçbir olumlu durum yok Galatasaray için üç top üst üste yapamayan beceriksizler ordusu orta saha ve 1 maçla çok şişirilen dos santos vakası..

bu takım hala kollektif futbol oynayamıyor,bırakın kollektif futbolu üç pas üst üste yapamıyor,haftaya işimiz çok zor diyeceğim ama Trabzon da berbat,ligin kalitesi yerlerde fiyasko.

nitekim bu akşam alınan 3 puana bu akşam sevinelim ama yarından iytibaren kara kara düşünelim bu takım daha bu kadar tesadüfen nereye kadar gider diye.

dipnotta taraftara:bence süper ligin en kötü taraftarı bizim taraftar grubumuz ,tiyatro seyircisi bile bunlarda daha aktiftir herhalde,çekirdek yemeye üşenicek cinstenler.

milan baros oyuna gitrinceye kadar piyasada yoktular bu nasıl takım desteklemek anlamış değilim.

kornere çıkan bir topu can havliyle taca atan neill i alkışlamayı bırak bozuk plak cd gibi söyledikleri marşlar bile yoktu,taraftar kesiminde revizyon şart,

Anguttan...

bu kadroyla gs´nin bizden cok daha iyi oynamasi normal. bazi arkadaslar israrla bizim kadromuzun gs´den iyi oldugunu soyluyor. anlayamiyorum. su baros‚ keita‚ kewell dan 2 tanesi bizde olsaydi cok farkli yerlerde olabilirdik. adamlar futbola ac adamlar. keza 11´e zar zor giren ayhan bile bizim takimin yarisindan daha fazlasindan bile hirsli bir adam. adamlar top oynarken keyif almaya calisiyor. bizimkiler mac esnasinda sanki kirbac yiyor gibiler. insan yaptigi isten zevk almali. emre‚ gokhan‚ alex harici her topcumuz sahada 1 buyuk icmis muslum gurses modundalar."

Fenerin kadrosu bizden daha iyi diyenlere gelsin :D

Bu Ankaragücü ligin en kötü takımı.Bireysel anlamda demiyorum ama takım oyunu anlamında diyorum.Yine de güzel bir galibiyet oldu Kral'da golle döndü aslanım benim :)

ümit özat ; hakemin hatası yok ama pozisyonlara bu kadar yakın veya uzak olmasın diye yakınıyo :D

çok fazla nihat özdemirle takılıyo herhalde..

Bu ahmet cakar benim kafami ice bozuyorrrr

Geri
Üst Alt