TSL 2009/10 25. Hafta | Galatasaray 3-0 Ankaragücü | 14 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 25. Hafta | Galatasaray - Ankaragücü | 14 Mart | 19:00

bu maçı kazanamazsak herşey biter bizim için.

Fenerin bay olduğu hafta bizde bay olacaağız büyük ihtimalle.Diyarbakır 2 hükmen alırsa budurumda statüyü tam bilmiyorum şayet küme düşürülür ve oynadığı maçlarda geçersiz sayılırsa Fenere yarar.

öyle şey olmaz zannetmiyorum statüyü bende bilmiyorum ama bjk de diyarla inönüde berabere kalmıştı o zmn ver 2 puan da bjkye saçmalamazlar inş olmaz öyle şey

YÖNETMELİKLER NE DİYOR?

Madde 20 – güvenlik nedeniyle müsabakalarin tamamlanamamasi

"(4) bu maddede belirtilen sebeplerle aynı sezonda ikinci kez müsabakanın tamamlanamamasına sebebiyet veren takımlar, bulunduğu sezonda müsabakalardan çıkarılarak, bir alt lige düşürülür ve bu takımla müsabakası olan takımlar müsabaka yapmaksızın hükmen galip sayılırlar."

YÖNETMELİKLER NE DİYOR?

Madde 20 – güvenlik nedeniyle müsabakalarin tamamlanamamasi

"(4) bu maddede belirtilen sebeplerle aynı sezonda ikinci kez müsabakanın tamamlanamamasına sebebiyet veren takımlar, bulunduğu sezonda müsabakalardan çıkarılarak, bir alt lige düşürülür ve bu takımla müsabakası olan takımlar müsabaka yapmaksızın hükmen galip sayılırlar."

Diyarbakır'da düşerse ligin tadı tuzu kalmaz zaten 16 takımla. Ligi 20 takıma çıkaramadılar hala nedense.

basın fener in şampiyon olamayacağını anladı artık yavaş yavaş bursa ya tam gaz destek vereceklerdir.yılmamamız lazım.her zaman ki senaryolar oyunlar yine üstümüzde oynanmaya çalışılacak kanmayalım. artık basında hep bursa yı göreceğiz tv kanallarında falan.bu gayet normal. eğer fener 1.sırada olsaydı bursanın b sinden kimse bahsetmeyecekti onun için bursa falan hikaye bugün top oynamadan kazandılar samiyende 3 çekeriz beşiktaş ve belediye de ayarı verir bunlara.biz yeter ki kendimize bakalım bütünleşelim konsantre olalım.

Diyarbakır'da düşerse ligin tadı tuzu kalmaz zaten 16 takımla. Ligi 20 takıma çıkaramadılar hala nedense.

bunlari anliyorum ama pes artik TFF disiplin kurulu Bursa macinda olan olaylari bence gerektigi sekilde cezalandirmadi ve sadece hafiften alip oynama sansini verdi kulube, Eger onlarin Taraftari bu tur davranislarda bulunuyorsa ozaman artik is elden cikmistir ve var gucun ile taraftarmi herneyse onlara futbolun son soz hakki kimdeymis diye gostereceksin.

ankaragücü takımı şu anki performansı ne olursa olsun geçmiş yıllarda hep bize çelme takmıştır şampiyonluk yolunda...

bu akşamda çok zor bir maç olacağı kanısındayım...

Zor olabilir ama bu kısmını düşünmek istemiyorum.

Çıkalım takır takır kazanalım, sıkıntı, dert, tasa olmasın. Rahat bir galibiyet olsun.:)

Yapabilecek gücümüz, kadromuz desteğimiz var mı? VAR.

Aklınıza güzel şeyleri getirin, kötüleri değil.;)

valla ne diyarbakır olayları ne bursa nın oyunu benim umrumda. biz sadece her maça ölümüne asılalım gerisi kolay. f5 e samiyende ayarı verdik mi onlar beşinciliğe oynarlar artık.bursaya da aynı şekilde samiyende ayar verilir.ts maçında 2 puan gidebilir normaldir.son olarak kadrom

LEO SABRİ NEİLL EMRE CANER MUSTAFA AYHAN ELANO KEİTA SANTOS JO

Servet'i izlemek istemiyorum.Umarım oynamaz.

sıkmayın canınızı maç bizim 3-0.

Bi zahmet alalım zaten bu maçı yoksa şampiyonluk gidecek.bursaya bedava puanlar yağıyor.

Haftalardir kotu futbol oynariz, zar zor yeneriz, ama ertesi hafta kesinlikle burda yine hayalperestler olur. Insallah dilekleriniz kabul olur, ama lutfen hayalperistlige son verin yaa. Fc Barcelona taraftari bile bizim kadar degildir eminim. 3 hafta arka arkaya takir takir top oynayalim, ( hatta ALLAH korusun, sansizlik olupta yenilirsek bile ) ertesi hafta 5-0 10-0 derseniz ve ben agzimi acarsam, top olayim.

Evimizde Aslan kesiliyoruz. Rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Önemli olan deplasman maçları bence...

İlk 11ler belli mi?

leo-sabri-neill-servet-caner-barış-sarp-elano-keita-gio-jo

servetle sarp 11de :(

Geri
Üst Alt