TSL 2009/10 25. Hafta | Galatasaray 3-0 Ankaragücü | 14 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 25. Hafta | Galatasaray 2-0 Ankaragücü | 14 Mart | Devre Arası | J

Yahu kac kisi geldi Keitayi yere indirmeye calisti ama nah becerdiler, soktu golu hayvan gibi ))))))))

Ne atti ama haaa. off Helal olsun sana kara aslan.

Gio cok etkisiz.

Cevap: TSL 2009/10 25. Hafta | Galatasaray 2-0 Ankaragücü | 14 Mart | Devre Arası | J

Servet pas atarken sanki sut cekiyor.

Barış bugün çok iyi bence. Şaşırttı beni.

Benim sikayetim, biz niye tikir tikir pas yapamiyoruz? neden?

Zor mu ayaga pas yapmak anlamiyorum.

Baris & Sarp geri pas hep geri pas....pfff

Sabri mükemmel oynuyor. Helal olsun.

dos santos iyi oynayamıyor ama çabalıyor en azından

Barış Özbek'i anladımda Dos Santos'tan neden nefret ediyorsun 2 top kaybetti diye...

Yanılmıyorsam Dos Santos bazı maçlarda bazı kişilere tükürdüğünü yalatmıştı kuyruk acısımı kaldı yoksa ?

aynen yaa adam çok da kötü oynamadı yani dünyada top kaybetmeyen oyuncu var mı ki Messi'nin de oluyor üst üste 3-5 top kaptırdığı zamanlar konsantrasyondan kaynaklanıyordur oyuncunn kötülüğünden değil.

Barisin 26.dk canere attigi top beni beni sandalyeden düsürdü gülmekten , eyyy gidi baris ne sin olm sen :D

harbiden o pası görünce aklıma petre geldi :D orta sahadan kaleci pas diye rakibi bizim kaleciyle baş başa bırakmıştı sonra adını hiç duymadım zaten :D

Ne bu sinir beyler? Yaslanın arkanıza alın elinize çayınızı; izleyin maçınızı rahat rahat!

Arda numaralıda, Kewell tribünde, Baros kenarda sahaya sırıtıyor. Siz de sırıtın. İkinci yarı istediklerimizi yapacağız, 3-4 olacak. Umarım Baros girer.

Benim sikayetim, biz niye tikir tikir pas yapamiyoruz? neden?

Zor mu ayaga pas yapmak anlamiyorum.

Futbol basit bir oyundur,zor olan basit oynamaktır. Johann Cruyff :)

mustafa sarp, sen orkestra chefimisin ya??????

topu bi de kendine istesene, ne ikide birde baska oyunculara topu atsin diye arkadaslarina elle gosteriyorsun ya.

gercekten sen bu takimin ilk onbirin oyuncusu degilsin.

Barış bugün çok iyi bence. Şaşırttı beni.

Barış mı iyi? Bırak Allah'ını seversen. :o

Caner'e attığı pas yüzünden adamlar korner kazanıyordu. Çok acemice müdahaleler yapıyor. Sarp ve Barış iyi paslaşamadı şu ana kadar. Elano da etkisizdi.

Bu kuddusi nedir ya,Baros girer 2 tanede o atar :)

antudanda burdanda okudum dendiğine göre top oynamıomuşuz vasat ve silikmiş futbol,bu oyunla işimiz zor bursa ve fb maçlarında.hadi şimdi yeniyoruzda trabzon bursa fb gibi zorlu maçlardanda inş alnımızın akıyla çıkarız

Renktaş fb de doğru düzgün futbol oynamıyor ona kalırsa. Şahsi fikrim artık sadece kazanmaya bakmalıyız güzel oyun falan beklemiyorum ben.

yine dışardan geldim.:D

ve yine gollere sevinmek istiyorum.

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

:007::007::m26::m26::f50::f50:

Arkadaşlar Kuddusi'nin şeref yoksunun teki olduğunu yeni mi öğrendiniz? Bırakın hakemi bundan sonraki her maçımız böyle olacak.

Barış Özbek'i anladımda Dos Santos'tan neden nefret ediyorsun 2 top kaybetti diye...

Yanılmıyorsam Dos Santos bazı maçlarda bazı kişilere tükürdüğünü yalatmıştı kuyruk acısımı kaldı yoksa ?

birader efendi konuşun. kuyruk acısı macısı tip yapmayın germeyin ortalığı. ben nefret ederim sen seversin sen bana açıklama yapmak zorunda değilsin ben de sana yapmak zorunda değilim. efendi gibi düzgün ağızla sorarsın o zaman açıklama yaparım efendi gibi ben de. adamın mayası tutmadı işte barcelona'da oynarken vursa çatala gidip gol olacak top Galatasaray formasıyla vurunca kalecinin üzerine gidiyor. top kaybında lider bugün maçta. ne kuyruk acım olacak dos santos kim bende kuyruk acısı yaratacak gönül ister ki beklediğim gibi olsun ama olmuyor işte. takım 2-0 önde diye bunları görmeyecek değiliz çocuğun mayası tutmadı bu takıma. barış özbek neyse dos santos da odur bana göre bu maçta ve ''BANA GÖRE'' dir bu. sen bunu kabul etmek zorunda değilsin cevap vermek zorunda da değilsin, katılmıyorum sana dersin geçer gidersin.

Mustafa sarpi hic begenmedim tamam hirsli yurekli

Amma oyunu hic okuyamiyor.

Geri
Üst Alt