TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor - Galatasaray | 21 Mart |19.00

takım trabzona gittimi yada saat kaç da gidecek en azından arda ve mehmet topal kafiledemi bunu öğrenmiş oluruz?

takım trabzona gittimi yada saat kaç da gidecek en azından arda ve mehmet topal kafiledemi bunu öğrenmiş oluruz?

Valla yalnış hatırlamıyosam bugün ntvsporda Arda ve Mehmet kafilede dediler..Arda kesin onu biliyorum ama mehmette şüpheliyim:)

maç sıkışınca büyük ihtimal alabilir.keza baroşta öyle

gio ilk 11 de başlarsa bence daha iyi olabilir arda sağlam olsaydı tamam ama durumu ortada o yüzden gio ilk 11 de başlar ve açık futbol oynayacak trabzona karşı tam onun istedigi gibi bir maç olur;)

gio ilk 11 de başlarsa bence daha iyi olabilir arda sağlam olsaydı tamam ama durumu ortada o yüzden gio ilk 11 de başlar ve açık futbol oynayacak trabzona karşı tam onun istedigi gibi bir maç olur;)

İnş renktaş..Gio da açılışını yapar bu maçta.:)

Arda ve Mehmet Topal yoksa kadrom şöyle:

---------Franco----------

Sabri--Emre--Neill--Hakan

----M.Sarp----Ayhan-----

--Keita--Giovani--Caner--

-----------Jo------------

şimdi ntvspor da alt yazı geçti arda turan açıklama yapmış benim ve mehmet topalın oynaması çok zor takıma destek için trabzona gidiyoruz demiş.

arda ve mehmet topal yoksa kadrom şöyle:

---------franco----------

sabri--emre--neill--hakan

----m.sarp----ayhan-----

--keita--giovani--caner--

-----------jo------------

4-3-3 ?

Geçen hafta olduğu gibi Arda'sız yine kazanmak durumundayız. Çok kritik bir maç. Dos Santos geçen haftaki kötü performansından sonra yarın daha coşkulu oynamalı.

Ciddi misin? Kaç gündür Kasımpaşa'yla oynayacağız diye hazırlıyorum kendimi. :rolleyes:

Pardon zeki insanlara böyle cevaplar verilirdi :2aloh1: Tahmin etmemiştim bu kadar sığ bir cevap verebileceğini. Yolun açık olsun. Unutma saçmalıklarının peşindeyim bu forumda :)

Moderetörlerde bu tür polemiklere giriyorsa digerleri girdiğinde laf edilmesın. herkes eşit olması gerek

şimdi takımı karşılamadan geldim eve kewell yoktu kafilede üzüldüm m.topal'a dizini sordum iyi dedi arda da iyi dedi ayhan a kewell'ı sordum yok dedi içimden keşke sende gelmeseydin dedim ama neyse barış'ı göremedim ama gelmişte olabilir umarım güzel bi sonuç alırız trabzonda...

Geri
Üst Alt