TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

kulaklarin cinlasin .... sana okadar cok seyler söyliyorum emre gungör !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

ya biri bana bu baris'in nasil 90 dakika sahada kaldigini anlatabilir mi ? dünya yikilsa adamin umrunda degil

colman 10 elano eder görün işte dikine oyun pres paslaşma verkaç topu aldıktan sonra araya kaçma.

Zaten sinirim tepemde gelip buraya Elano, Elano deme... Elano çıktıktan sonra gördük nasıl oynadığımızı...

nasil gidiyor sampiyonluk?

kimse bana sistem felan demesin.hiçbir topçumuz dos santos kadar oynamadı helal olsun büyük gs topçuları.emre güngör kardeşim o salakça hareketi nasıl yaparsın yav nasıl.içim acıyor yemin ederim içim

O değilde Ben bir tek oyuncuyu beğenmedim kimse kızmasın oda CANER. Ne buya birtane orta açamadı sinir etti beni maçta.

Ama kimse Emre'ye laf söylemesin lütfen oda hayatının hatasını yapmıştır.

Bu takim Ali Sami Yen'de her Türk takimini eze eze yener ama deplasmanda zor puan alir.

bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin..

Daha önce renktaşalrdan biri yazmıştı. DEPLASMANDA PUAN ALINMADAN ŞAMPİYON OLUNMAZ DİYE. Aynen katılıyorum.

ulan var ya şu feneri öyle bir yenelimki haftaya sadece tüm enerjinizi fener maçına verin şöyle 5 atın bana yeter

şut çekmeye korkan, çektiği şut yerden kalkmayan ve ceza sahasında hava topuna çıkmaktan korkan bir kaleciyle şampiyonluğu bıraktık. feneri yenin bi ihtimal bursa maçı var diye umutlanırız. her şey haftaya belli olacak.

Rijkaard'a yüklenin gerisi yalan.8 tane orta saha adamımız var içlerinde bir tanesi top oynamayı biliyo..dk 55 sen git onu çıkar ya:S

Son 20 dk cok iyi oynadik hele Gio müthisti ama tek basina yetmedi, yapicak birsey yok. Hafta fenere koydukmu unutlur bu maglubiyet.

Biz ne zaman deplasmanda büyük bir maç kazanacağız merak ediyorum :(

yabancı sınırlaması kaldırıldığı zaman.çünkü anadolu ekiplerindeki futbolcular senin maçlarında sene sonu senin takımına gelebilmek için yırtıyolar kendilerini.geldikten sonrada yan gel yat.yani sana gelesiye kadar maşayı sıkıyo.orta saha takımın atardamarıdır yaa.barış,topal,sarp.vsvsvs pehhhh:mad:

Bursaspor yaırn kesin kazanır puan farkı 5 olur bu saatten sonra çevirmek çok zor be...

Birde fenerbahçe girdi şampiyonluk yarışına

haftaya fener eziğini o sahaya gömemezseniz hiç çıkmayın bidaha sahaya..

A2de oynayın..

Ah Emre ah o hatayı yapmasaydın belki de skor çok farklı olurdu. Neden basit oynamıyorsun neden neden neden?

rejkaard'a da yazıklar olsun tek oyun bilen adamı çıkarttı oyundan elano'yu... bir halt olmaz bu saatten sonra inşallah 2. olup gideriz şampiyonlar ligine... şampiyonluk gitmiştir bu akşam, böylesine önemli maçları kazanamadıktan hatta bu kadar çocukça bir hata yaptıktan sonra zaten şampiyon olunmaz...

60. dakkadan sonra daha kötü oynadık diyen babayiğit var mı acaba?

Geri
Üst Alt